Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Cevap: Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Teknikse Keita'da var,ara pasları mı Elano'da,frikikler mi Lincoln'ün penaltıdan golü bile yoktu,başka ne kaldı? 10 numara boşluğu mu? Arda Turan'a bence daha çok yakıştı onun için giden sevgilinin ardından el sallayın beyler!

Her hafta söylediğimiz gibi...

Abart abart. Utanmasanız Hagi'den kaliteli bir oyuncu diyeceksiniz. Pes doğrusu, vallahi pes. Savunduğunu biliyorum ama bu kadar da değil be kardeşim ! Neyse Lincoln konusunda daha fazla yorum yaparsam kalp kıracağım için birşey demiyorum daha, iyi forumlar.

Iyi gunleeeeeer, neyin ne oldugu ortada, Elano'yu savunmaya devam edin.

Lincoln benim için hayal kırıklığıdır çok mutlu ettiği maçlar oldu ama hiçbir zaman bize tek başına maç getirmedi benim aklıma gelen aman aman bir maç yok. Hagi deyince size 10 tane maç sayarım direkt kendi katkısıyla yaptığı asist ve goller ile. Lincoln karaktersiz bir futbolcudur yetenekleride abartılı değildir öyle olsaydı alıcısı çok çok daha erken olurdu.

Teknikse Keita'da var,ara pasları mı Elano'da,frikikler mi Lincoln'ün penaltıdan golü bile yoktu,başka ne kaldı? 10 numara boşluğu mu? Arda Turan'a bence daha çok yakıştı onun için giden sevgilinin ardından el sallayın beyler!

Her hafta söylediğimiz gibi...

Ne etdin :o

Lincoln benim için hayal kırıklığıdır çok mutlu ettiği maçlar oldu ama hiçbir zaman bize tek başına maç getirmedi benim aklıma gelen aman aman bir maç yok. Hagi deyince size 10 tane maç sayarım direkt kendi katkısıyla yaptığı asist ve goller ile. Lincoln karaktersiz bir futbolcudur yetenekleride abartılı değildir öyle olsaydı alıcısı çok çok daha erken olurdu.

Oyle aliciyla falan olmuyor bu isler, Diego Armando Elano'yu kiralik olarak Santos'a yollayacaklardi biz araya girdik, Hagi de Meksika'ya gidiyordu ki son anda bize geldi. Oyle bir mantik yok yani.

Oyle aliciyla falan olmuyor bu isler, Diego Armando Elano'yu kiralik olarak Santos'a yollayacaklardi biz araya girdik, Hagi de Meksika'ya gidiyordu ki son anda bize geldi. Oyle bir mantik yok yani.

Hani sen çok yetenekli harkaydı diyorsun ya, bende daha önce yapmadığım birşekilde yaklaşmak istedim olaya. Madem bu aam bu kadar yetenekli 30küsüründe Carlos bile devre arası transfer olabiliyorsa bu adam neden bu kadar bekledi ?

Ya da istenilen para çok geldi bazı kulüplere.

Bunuda geçtim neden Elano milli takımdada bu "süper" adam alınmadı o kadar milli takıma.

En iyi Lincoln bizden uzak olanıdır. Elano ile kıyaslayanlara diyecek zaten birşey bulamıyorum.

Yau uff tamam yau, Alex'i de satsan satamazsin ama adam ligin tozunu attiriyor, boyle bir mantik yok. Anelka Fener'e geldi demek ki Fenerlik adammis, yetenegi bu kadarmis mi dedin? Herif Chelsea'de sov yapiyor seneler sonra. Lincoln Schalke'de yapacagini yapti zaten uzatmaya gerek yok, Lincoln'un Avrupa kariyeri Sampiyonlar Ligi'nde sov, yillarca Bundesliga'da ust duzey performansken Elano'nun Manchester City'de yarim sezonluk performansi var, bunlari da soyle o zaman? Hem Lincoln ve Elano niye karsilastirilmasin ki, biri basketci digeri curlingci mi?

Yau uff tamam yau, Alex'i de satsan satamazsin ama adam ligin tozunu attiriyor, boyle bir mantik yok. Anelka Fener'e geldi demek ki Fenerlik adammis, yetenegi bu kadarmis mi dedin? Herif Chelsea'de sov yapiyor seneler sonra. Lincoln Schalke'de yapacagini yapti zaten uzatmaya gerek yok, Lincoln'un Avrupa kariyeri Sampiyonlar Ligi'nde sov, yillarca Bundesliga'da ust duzey performansken Elano'nun Manchester City'de yarim sezonluk performansi var, bunlari da soyle o zaman? Hem Lincoln ve Elano niye karsilastirilmasin ki, biri basketci digeri curlingci mi?

Tartışmaya girmek istemiyorum ama bu bakış açısıyla bakarsak Taffarel ve Pele'yi de kıyaslayabiliriz değil mi ?

Zaten ben sey dedim degil mi, "ikisi de futbolcu o yuzden karsilastirabiliriz" o cumleyi bu anlamda kurmustum degil mi Cem

Satılıp satılmama meselesini sırf bu adamı abarttığınız için basit bir örnek ile sundum. Alex sadece duran top oyuncusudur ama şu vardır istikrar ve sorumluluk. Lincoln bunların 10 da 1 ni bile yapmadı zaten yapamazdıda. En önemli maçlarda lakayıt hareketler, umursamaz tavırlar ve affedersiniz ama velet gibi bir karakterle o adamın oynuyacağı tek lig vatanıdır. Orda çekerler kendisini birşekilde ama yabancı statüsü ile geliyorsun ve tonla para alıyorsan önce adam olucaksın işine kulübune saygılı olucaksın sonrada futbol oynuyacaksın. Hangisini tam yaptıda Hagi ile bu karaktersizin adını bir arada anıyorsunuz. İlla sağa bakıp sola pas atmaksa mesele bunu Selçuk İnan'da yapıyor onuda sevin izleyin. Maç mı kurtardı bu adam 90+2'de Bilbao gibi bir takıma karşı ya da defansa gelip uzun top ile Hasan'a Milan'a karşı asist golü mü yaptı 45-50metreden ? Ya da Avrupanın en iyi golünü mü attı Monaco'ya. Ayıp ediliyor gerçekten. Alex'i tercih ederim bu adama en azından kulübü karıştırmayan ve istikrarlı efendi bir adam (Lincoln'e göre!).

Emrah sen sartlandirmissin zaten, diyecek birseyim yok. Lincoln'un kalitesini gormek istiyorsan, gecen seneki maclari izleyebilirsin.

Bir de su var, Lincoln'u sanki her mac super oynayan, takimin hali ne olursa olsun mukemmel oynayan bir adamdir diye bir aciklama yaptim gibi bir hava olusmus, alakasi yok, Lincoln zaten oyle bir adam olsa Galatasaray'a gelmezdi. Ilk sene takim kisir top oynuyordu, Cift forvet oldugu icin orta saha gucu dusuktu o yuzden Lincoln vasatti ilk sene. Benim dedigim boyle bir adamin en iyi topu oynamasi icin sartlarin olusmasi gerekir, olustugu anda da tutamazsiniz onu. Su an Elano da ayni hesap, yaninda ve arkasindaki adamlar ona uyum saglayamiyor, o da bu durumdan rahatsiz oldugu icin isteksiz oynuyor. Elano da Lincoln'un yakaladigi flow'u tutturursa o da rakiplere tutturur bunu demek istedim.

Emrah sen sartlandirmissin zaten, diyecek birseyim yok. Lincoln'un kalitesini gormek istiyorsan, gecen seneki maclari izleyebilirsin.

Canlı izledim Hayri biletleride duruyor o maçların hala. ŞArtlandırmadım inan. Ben gözlemlediklerimi söylüyorum. .önceki yorumumdada yazdım yetenek var evet laf yok buna ama abartılı bir adam değildir buna da sebeb istikrarsız, kompleksli ve karaktersiz oluşudur. Haaa kampa geç katılmamış olabilir bunu en iyi kendisi ve yönetim bilir ben bu sebeble demiyorum ama çıkıp burda yok Hagi'den sonraki en yetenekli adam falan gibi "özel" bir yere koyuyorsanız karşı çıkarım bir fubolcu sağa bakıp sola pas vererek bir iki şık hareket yaparak bu mevkii ye gelemez diyorum Caner'de o tip çalım atıyor Selçukta Alex'de sorun şu "kaç maç kurtarıyor" kaç oyuncuya abilik yapıyor ya da kulübe prestij kazandırıyor. Bunları + ve - lerle yazınca kocaman bir eksi kalıyor önümüzde lütfen.

Hayree o değilde şu Tabata'yı alsak mı la? son maçta şov yaptı resmen

Bir de su var, Lincoln'u sanki her mac super oynayan, takimin hali ne olursa olsun mukemmel oynayan bir adamdir diye bir aciklama yaptim gibi bir hava olusmus, alakasi yok, Lincoln zaten oyle bir adam olsa Galatasaray'a gelmezdi. Ilk sene takim kisir top oynuyordu, Cift forvet oldugu icin orta saha gucu dusuktu o yuzden Lincoln vasatti ilk sene. Benim dedigim boyle bir adamin en iyi topu oynamasi icin sartlarin olusmasi gerekir, olustugu anda da tutamazsiniz onu. Su an Elano da ayni hesap, yaninda ve arkasindaki adamlar ona uyum saglayamiyor, o da bu durumdan rahatsiz oldugu icin isteksiz oynuyor. Elano da Lincoln'un yakaladigi flow'u tutturursa o da rakiplere tutturur bunu demek istedim.

Hah bunu konuşalım bugün yani bu kadro ve teknik heyet ile Lincoln olsa ne olurdu diye tartışalım bu güzel. Eğer aynı disiplinsizliğe devam ederse forma yüzü göremezdi. Velevki olmadı ve yapmadı bu takımın vazgeçilmezi olurdu 2.forvet gibi oynar ya da 2 li ön liberonun önünde oynardır. Harikada olurdu ama o yeteneklerini efendi gibi kullanan ve takımı için canını dişine takan (kendini yırtan parçalayan demiyorum) olumlu işler yapan, maç çeviren bir adam olabilirdi.

Hertha macinda hayatinin topunu oynamisti, o macta kaptandi hatirlarsaniz, tabi kursaginda birakmislardi. Inaniyorum ki bu sene Lincoln olsa takimi sirtlar gotururdu.

Hertha macinda hayatinin topunu oynamisti, o macta kaptandi hatirlarsaniz, tabi kursaginda birakmislardi. Inaniyorum ki bu sene Lincoln olsa takimi sirtlar gotururdu.

+ Maçtan sonra lincoln'un süper ötesi oynadığı değil, kaptanlık neden ona verildi tartışması vardı :o

Geri
Üst Alt