Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Cevap: Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Hala Lincoln'ü mü tartışıyorsunuz? Bundan sonra Palmeiras'ı destekleyin o zaman. :o

Lincoln'ün futbol zekasına laf ettirmem ama kişiliği çok tartışılır.Hayırlı uğurlu olsun. Tepe tepe kullansınlar:o

Cevap: Lincoln resmen Palmeiras'ta...

Kendine yazık eden yeteneklerden

Ronaldo(şişman olan),Adriano,Vagner Love,Daniel Carvalho vs.Avrupa'da oynayan birçok oyuncudan yetenekli ama özel yaşamlarına önem vermeyince kayboldular.Lincoln'de bunlardan birisi.

Yapma bunu yapma.

Ronaldo ile Lincoln aynı cümlede bile geçemez. Futbol bunu kabul etmez. Ronaldo futbol tarihinin görmüş olduğu en büyük 5 forvet oyuncusundan birisidir. Bana sorarsan Pele'den daha iyidir.

Lincoln dünyanın en iyi oyuncusuydu bence :eek:

Yahu Lincoln sezon basinda kampa katilmayarak Frank Rijkaard gibi dunyaca unlu teknik adami kendince keklemeye calisti.

Adnan Baskan'in tepesi atti ve kadro disi birakti Lincoln'u.Eger Lincoln akilli olsaydi kampa katilirdi.

Kampa katilmiyarak kendine yazik etti.

Bakin sadece kendine yazik etti, Galatasaray unlu bir kulup, basinda unlu bir teknik adam var, Haldun Ustunel gibi bir sihirbaz var.

Lincoln gider bir baskasi gelir. Eger Lincoln kampa katilsa idi, Bulent Korkmaz ile yasananlara ragmen, belki simdi Rijkaard ile cikisa gecebilirdi ki sanmiyorum.

Nedeni ise, Lincoln pek kosmasini sevmeyen bir oyuncu Rijkaard'in sisteminde kosmiyan oyuncuya yer yok.

Lincoln daha cok " no look" pas atsin, sov yapsin o tarz oynayan bir futbolcu. Elano ise Lincoln'e gore daha komple bir futbolcu.

Elano'nun Lincoln'e gore piyasasi var.

Brezilya milli takiminda oynamasi bunun en buyuk bir ornegidir.

Elano'nun Lincoln'e gore ben daha zeki bir futbolcu oldugunu dusunuyorum.

Hani Elano belki Lincoln'e gore daha duz oynuyor olabilir, yanliz Elano " uzak mesafeli" paslari cok iyi atabiliyor, oyunu cok iyi yonlendirebiliyor.

Hani bazen Elano'yu gozlemledigimde, rakiplende bogusuyor bakiniz, " Sturm Graz" musabakasi. Ki orda Elano cok kostu, elinden geleni yapmaya calisti.

Benim demek istedigim budur Elano'nun neden daha komple oyuncu oldugu yukaridaki verdigim ornekler ile bagdastirabilirsiniz. Lincoln'un ben Avrupa'da Herta Berlin'e karsi cok iyi oynadigini hatirliyorum mesela. Hakkini vermek lazim, uzaktan yokladigi sutlar olsun, iyi oynadigi oyun olsun, gercekten iyi idi Lincoln o mac.

Ama tekrarliyorum Elano, Lincoln'e gore daha komple bir futbolcudur.

seni orda kaleciler kovalasin

Cevap: Lincoln resmen Palmeiras'ta...

Yapma bunu yapma.

Ronaldo ile Lincoln aynı cümlede bile geçemez. Futbol bunu kabul etmez. Ronaldo futbol tarihinin görmüş olduğu en büyük 5 forvet oyuncusundan birisidir. Bana sorarsan Pele'den daha iyidir.

Pele'yi nerde izledin de karar verdin merak ettim.

Elano Lincoln'ün sağ baş parmağı olamaz. Yetenek, sorumluluk alma, oyunu değiştirme anlamında. Kişilik olarak Galatasaray'da oynayabilecek bir adam değildi o ayrı.

Herturlu

Taraftar uzuntuden ne yapacagini sasirdi da ondan :tiphat:

Profesyonel futbolcu Cassio de Souza Soares Lincoln ve Brezilya’nın S. E. Palmeiras Spor Kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda, futbolcunun bonservisi karşılığında 2 milyon 166 bin euro’nun tarafımıza ödenmesi ve gelecekteki olası bir transferinde futbolcunun bonservisinin yüzde 50’sinin Galatasaray Futbol A.Ş.’ye ait olacağı hususlarında anlaşmaya varılmıştır.

Benim buradan anladıgım lincolnün % 50 lik bonservisini sattık... ve yönetim çok iyi bir iş başardı diye düşünüyorum. % 50 bonservisi halaa bizde Lincollnü almak isteyen takım ilk öncee galatasaraydaki bonservisi alıcaksınız daha sonra palmarias klubünde kalan % 50 lik bonservisini alıcaksınız olayı vardır.

Harika bir olay başarmışız bence...

Cassio Lincoln yeteneğiyle, zekasıyla Brezilya Liginde döktürür.

Geri
Üst Alt