Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Cevap: Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Onların hepsi hikaye gruplaşmaymış bilmem neymiş Telegol denen programda ki şaklabanların uydurması o takımda bi tek yabancı oyuncu Lincoln mü vardı yok B.Korkmazmış H.Şaşmış hepsinin sene sonu bileti kesildi bir tek Lincoln denen vatandaş hariç

O kadar olay oldu medyada basında cartta curtta o kadar konuşuldu yönetim kaç kere zor duruma düştü her şeye rağmen gönderilmedi ama bu kadar vukuattan sonra sen yine de zamanında gelemiyosan geçmiş olsun :o

Ya sacma sapan konusmasana gruplasma yillardan beridir var hatta Hasan bile diyor adama antipati vardi diye allah allah

Bende soruyorum o takımda bi yabancı bu deyyus mu vardı :D

Nonda'ya, De Sanctis'e falan karsi niye gruplassinlar ki? Adamlarin kendilerine hayirlari yoktu.

O kadar aşırı para alan bu vardı.

Valla bilmiyorum bunlar küçük sebepler ben Lincolnden bi Hagi gibi Alex gibi yada Mondragon gibi uzun yıllar kalmasını isterdim Temmuz ayında gelmemeyi o seçti

Bugün

22.00 SPORMAX

Palmeiras-Sao Paulo

Onur-İnce;

avatarın doğrudan provakasyon amaçlı. Yakışık almıyor böyle şeyler. Seven var, sevmeyen var.

Niye Ayhan Akman'ın üzerini çizende var ona niye ses yok üstelik kendisi hala futbolcumuz

Kendi düşüncesi. Provakasyon amacı göremedim ben. :rolleyes:

Ben Lincoln'ü seven biri olarak her Onur-İnce mesajında Lincoln üzeri çarpı görmek istemiyorum, bu sadece Lincoln'e değil, Lincoln'ü sevenlere de göndermedir. Yani provakasyondur.

S.Serhat Türkel Elano hakkında olumsuz yorumlar yaptığı için provakasyondan ceza aldı. Onur-İnce'nin yaptığı bundan da beter, direkt olarak avatarı bu ve her mesajında bunu görmek durumunda kalıyoruz.

Provakasyon felan değil tahrik olma kardeşim bu herife gıcık oluyorum bunu da söylüyorum mesajlarım gayet açık

Provakasyon felan değil tahrik olma kardeşim bu herife gıcık oluyorum bunu da söylüyorum mesajlarım gayet açık

Koyduğun avatar tahrik edici bir unsur yalnız, bunu farkındasındır umarım...

Her gıcık olduğumuz adamın üstüne çarpı atıp avatara koyucaksak, işimiz var. Burası sadece sana özel bir forum değil. Lincoln'ü seven var, sevmeyen var..

Lincoln topiklerinde belirtiyorsun gıcık olduğunu zaten, bu yeterli. Her topikte Lincoln üzeri çarpı göstermek provakasyona girer.

Yakışık almamış böyle bir avatar.

Koyduğun avatar tahrik edici bir unsur yalnız, bunu farkındasındır umarım...

Her gıcık olduğumuz adamın üstüne çarpı atıp avatara koyucaksak, işimiz var. Burası sadece sana özel bir forum değil. Lincoln'ü seven var, sevmeyen var..

Lincoln topiklerinde belirtiyorsun gıcık olduğunu zaten, bu yeterli. Her topikte Lincoln üzeri çarpı göstermek provakasyona girer.

Yakışık almamış böyle bir avatar.

Dedim ya

Ayhan Akman'ın üstü çarpılı avatarda var onunda seveni var sevmeyeni var

Tekrar söylüyorum öyle bi amacım yok kimse tahrik OLMASIN

En çok gol atan takımdık.

Çok gol atmak iyi futbol oynamak mı Allah aşkına?Türkiye'de adımızla gidiyorduk,eğer Anadolu takımı olsaydık o futbolla küme düşerdik.Zaten bu çağdışı anlayış nedeniyle senelerdir Avrupa'da birşey yapamadık.

Geri
Üst Alt