Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Cevap: Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Dedim ya

Ayhan Akman'ın üstü çarpılı avatarda var onunda seveni var sevmeyeni var

Tekrar söylüyorum öyle bi amacım yok kimse tahrik OLMASIN

Ayhan üzeri çarpı gerçekten görmedim. Hangi üye olduğunu belirtirsen ona da aynı şeyleri söyleyeyim.

Kimse tahrik olmasın diyorsun ama tahrik edici unsur var. Sen Lincoln'ü sevmediğini belirtiyorsun belki ama ben ve benim gibi Lincoln'ü sevenler baktığı zaman sevdiği bir oyuncunun üzerine kırmızı çarpı görüyorlar. Üstelikte en alakasız konularda bile. Bu da rahatsız edici bir durum.

Etik anlayışa uygun değil.

Ornegin ben o carpi'yi gordugumde kufur edesim geliyor ve birgun edip ceza alacam.

Çok gol atmak iyi futbol oynamak mı Allah aşkına?Türkiye'de adımızla gidiyorduk,eğer Anadolu takımı olsaydık o futbolla küme düşerdik.Zaten bu çağdışı anlayış nedeniyle senelerdir Avrupa'da birşey yapamadık.

Gerets döneminde doldur boşalt futbolu oynamıyorduk. O zamanlar attığımız golleri izle istersen. ;)

Çok gol atmak iyi futbol oynamak mı Allah aşkına?Türkiye'de adımızla gidiyorduk,eğer Anadolu takımı olsaydık o futbolla küme düşerdik.Zaten bu çağdışı anlayış nedeniyle senelerdir Avrupa'da birşey yapamadık.

Avrupa'da bişey yapamamamızın nedeni kadromuzun sadece Türkiye için yeterli olması.Zaten Şampiyonluğa hasrettik ve ilk hedef o yıl lig idi.

Gerets dönemindeki futbol kadronun kısıtlı olmasına rağmen gayet keyif vericiydi.

Onur-İnce avatarını değiştirmeyi düşünüyor musun, düşünmüyor musun? İlla şikayet etmemize gerek yok sanırım.

Lincoln konusunda fikrimi belirttim gittiğinden beri açık açık öyle çaktırmadan içten içten felan da yermedim direk ağzıma geleni söyledim futboluna da tek kelime laf etmedim

Lincoln'ü sevenlerede siz nasıl Galatasaraylısınız felan da demedim

Avatar kısmı kendi bölümüm bana ait öyle olmasında bence bi sakınca yok benim görüşüm öyle bakın bu olaya da

Sizin Lincoln hakkında ki düşünceleriniz beni ilgilendirmez benimkisi de sizi benim aklımda böyle kaldı Lincoln

Kalp için de Lincoln avatarından ben ne kadar tahrik oluyorsam siz de en fazla o kadar olun kaldı ki beni ilgilendirmiyor

Ayhan Akmanla ilgili öyle bi avatarda vardı fakat üyenin ismin hatırlamıyorum şimdi

Gerets döneminde doldur boşalt futbolu oynamıyorduk. O zamanlar attığımız golleri izle istersen. ;)

Doldur-boşalttan kasıt kaos futbolu.Maça şişirerek başlardık.Sonra topu kanatlara yayardık.Çizgiye inmek yerine 30mden doldururduk Hakan vurur o vurmazsa Necati vurur.Anlayışımız buydu.

Avrupa'da bişey yapamamamızın nedeni kadromuzun sadece Türkiye için yeterli olması.Zaten Şampiyonluğa hasrettik ve ilk hedef o yıl lig idi.

Trömsö'yü yenemeyecek kadar acizmiydi yani o kadro?İlic,Necati,Arda,Ümit,Sabri,Ayhan yetmezydi Fener'in her zaman güle oynaya yendiği PSV ile berabere kalmaya?

Tromso maçı zamanında şu anki Beşiktaş gibi karışıktık.Taraftar ve yönetim bir türlü anlaşamıyordu.O arada Tromso kazası oldu.PSV maçında da çok şanssızdık biliyorsun.

Neyse artık geride kaldı.Derbiye odaklanalım.

Doldur boşalt futbolu değil de kaos futbolu mu diyecen karambol futbolu mu :) O taktik, TSL'de büyük takım olduğumuz için başarılı oldu, rakip geriye yaslanır, Galatasaray dandun saldırır, eninde sonunda rakip hata yapar bi gol gelir ,sona rakip açıklar vermeye başlar, Galatasaray skora gider. Avrupa'da HİÇ BİrŞEY yapamadık Gerets döneminde.

Tabi o sezonki balımızı da inkar etmemek gerek. Ümit'in Manisa'ya attığı gol hala aklımda :D

Lincoln konusunda fikrimi belirttim gittiğinden beri açık açık öyle çaktırmadan içten içten felan da yermedim direk ağzıma geleni söyledim futboluna da tek kelime laf etmedim

Lincoln'ü sevenlerede siz nasıl Galatasaraylısınız felan da demedim

Avatar kısmı kendi bölümüm bana ait öyle olmasında bence bi sakınca yok benim görüşüm öyle bakın bu olaya da

Sizin Lincoln hakkında ki düşünceleriniz beni ilgilendirmez benimkisi de sizi benim aklımda böyle kaldı Lincoln

Kalp için de Lincoln avatarından ben ne kadar tahrik oluyorsam siz de en fazla o kadar olun kaldı ki beni ilgilendirmiyor

Ayhan Akmanla ilgili öyle bi avatarda vardı fakat üyenin ismin hatırlamıyorum şimdi

Her Lincoln topağında görüşlerini belirtmen yeterli gelmedi mi? Avatarına koyup kendini tatmin ediyorsun ama bizi de tahrik ediyorsun. Avatar kısmı tamamen sana özel değil, kısmen sana özel. Evet, avatarını kendin seçip koyuyorsun ama o avatarı tüm üyeler görüyor. Kamuya açıyorsun yani. Bu durumda o avatarı görenleri de dikkate alman gerekiyor. Çıplak bayan koyabiliyor muyuz avatara? Hani bize özeldi?

Arada bir fark var. Sen nefretini, Emir Satriani sevgisini gösteriyor. Sevgi-nefret? Bu ikisini bir tutuyorsun?

Birisine sevgini belirtmek tahrik edici ise pek çok kişinin avatarını değiştirmesi gerekir. Bülent Korkmaz'ı sevmeyenler de var, ben şimdi değiştirecek miyim? Ama Bülent Korkmaz'ın üzerine kırmızı çarpı atsaydım ve avatarıma koysaydım en başta onu sevenlere hakaret olurdu, ayrıca provakasyona girerdi.

Elano'yu avatarına koyabilirsin, sevgini gösteriyorsun ama Elano'nun üzerine çarpı atıp avatarına koyduğun zaman bu doğrudan tahrik unsurudur, Elano'yu sevenlere hakarettir.

Ayhan avatarını görmedim, dediğim gibi üye ismini belirt aynı cümleleri sadece Lincoln yerine Ayhan yazarak hiç değiştirmeden ona da göndereyim. Hem onun Ayhan'a çarpı atıp koyması onun yaptığı işin etik(ahlak) dışı olduğunu ve senin de etik(ahlak) dışı bir iş yaptığını değiştirmiyor.

Doldur boşalt futbolu değil de kaos futbolu mu diyecen karambol futbolu mu :) O taktik, TSL'de büyük takım olduğumuz için başarılı oldu, rakip geriye yaslanır, Galatasaray dandun saldırır, eninde sonunda rakip hata yapar bi gol gelir ,sona rakip açıklar vermeye başlar, Galatasaray skora gider. Avrupa'da HİÇ BİrŞEY yapamadık Gerets döneminde.

Tabi o sezonki balımızı da inkar etmemek gerek. Ümit'in Manisa'ya attığı gol hala aklımda :D

Avrupa'da bir şey yapamamamızın sebebi kadro kalitesi. Şimdiki kadro varmış gibi yorumluyorsunuz.

Siyasi içerik değil dini içerikli değil tahrik olma şikayet edebilirsin

Hala böyle bir insan için mi tartışıyorsunuz?

Maça çıkar çıkmaz sakatlanmış sanırsam :)

GERİ GELL

LİNCOOOOOOOOLN

LİNCOOOOOOOOLN

Seni keitayla izlemek vardı üstad :(

Geri
Üst Alt