Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Cevap: Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

-----------------Leo-----------------------------

Sabri-------Emre G-----Neill----------h.balta------

-----------M.topal-------Transfer(elano fiyatına)----

-----Keita---------L10-------------Arda------------

----------------Baros-------------------------------

Çok iyi bir diziliş geçen sene herhayı dağıttığımız deplasmanlarda yenilmediğimiz bir taktik elano yerine 8.5mn euroya yapılacak bir ön libero transferi emana mesela uçardı takım..

Çok iyi bir diziliş geçen sene herhayı dağıttığımız deplasmanlarda yenilmediğimiz bir taktik elano yerine 8.5mn euroya yapılacak bir ön libero transferi emana mesela uçardı takım..

:D Bunun üzerine birşey demek düşmez bize, üstad konuşmuş...

Lincoln Keitayıda kendine benzetse asıl o zaman cümbüşü seyrederdik :)

Fenerdeki Kelepçe partilerinin benzerleri olurdu sanırım :)

Ayrıca Rijkaard kesinlikle Lincolnü istemezdi. Koşmayan, Defansa yardım etmeyen bi adamı ne yapsın Rijkaard..Haa Lincolnün bi Herta maçı vardı o maçta top çalmıştı demi :)

O karaktersizi hala daha sevenler kendine ayıp ediyor. Bu olay bakire olmayan kaşar bir kızla evlenmek gibi. Yosmanın teki ama çok güzel ve de seviyorum gibi oluyor. Karaktersiz adam, Her türlü b.kta parmağı var, Antremana çıkmaz, Ülkesinden geç gelir, Oyuncuların hiçbiriyle geçinmez vs.. Sadece yaptığı bakmadan bi kaç pas, bikaç beceriksiz hareket, birkaç ara pas.Futbolcu karaktersizse (Yosmaysa) onunla devam edilmez(evlenilmez) sonrasında gün gelir biri gelir bi laf eder altından kalkamazsın..Tabirim ağırsa modlarım editleyebilir bir sinirle böyle yazdım.

Lincolnü severdim ama karakteri hiçbir zaman o formayı giymeyi haketmeyecek kadar bozuktu. 3-4 hareket yapardı bi pas verirdi sonra yerden kalkmazdı. Deplasmana gitmezdi. Artistti. Bu taraftar Lincoln kadar Hagiye bağırmadı yahu! Bu mu vefa? Bu mu klübüne saygı??

İnşallah hakettiği cezayı alır bi şekilde.

Emana bir ön libero değil. Emana'nın savunması ile Elano'nun savunması neredeyse eşit seviyede.

Emana milli takımda forvet arkası ve kimi zaman sağ açık oynayan bir futbolcu. Sadece güçlü fiziği sayesinde orta sahada hücumcu futbolcu olarak oynayabiliyor.

Her siyahi futbolcu iyi defans yapar diye bir kaide yok. Elano'dan fazlası olan bir oyuncuda değil.

Emana bir ön libero değil. Emana'nın savunması ile Elano'nun savunması neredeyse eşit seviyede.

Emana milli takımda forvet arkası ve kimi zaman sağ açık oynayan bir futbolcu. Sadece güçlü fiziği sayesinde orta sahada hücumcu futbolcu olarak oynayabiliyor.

Her siyahi futbolcu iyi defans yapar diye bir kaide yok. Elano'dan fazlası olan bir oyuncuda değil.

Emana aslında çok yönlü bir oyuncu sorun olmaz betisin en golcü oyuncusuydu mesela ve ofansif oynuyordu.Zaten m.topalın defansif ağırlıklı oynayacağı için emanayı çift yönlü düşünebiliriz..En uygun yer burası bence onun için.Ayrıca elano savunması emana kadar demen komik adamın fizik gücü elanoyu yıkar geçer mücadelesininde daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Lincoln Keitayıda kendine benzetse asıl o zaman cümbüşü seyrederdik :)

Fenerdeki Kelepçe partilerinin benzerleri olurdu sanırım :)

Ayrıca Rijkaard kesinlikle Lincolnü istemezdi. Koşmayan, Defansa yardım etmeyen bi adamı ne yapsın Rijkaard..Haa Lincolnün bi Herta maçı vardı o maçta top çalmıştı demi :)

O karaktersizi hala daha sevenler kendine ayıp ediyor. Bu olay bakire olmayan kaşar bir kızla evlenmek gibi. Yosmanın teki ama çok güzel ve de seviyorum gibi oluyor. Karaktersiz adam, Her türlü b.kta parmağı var, Antremana çıkmaz, Ülkesinden geç gelir, Oyuncuların hiçbiriyle geçinmez vs.. Sadece yaptığı bakmadan bi kaç pas, bikaç beceriksiz hareket, birkaç ara pas.Futbolcu karaktersizse (Yosmaysa) onunla devam edilmez(evlenilmez) sonrasında gün gelir biri gelir bi laf eder altından kalkamazsın..Tabirim ağırsa modlarım editleyebilir bir sinirle böyle yazdım.

Lincolnü severdim ama karakteri hiçbir zaman o formayı giymeyi haketmeyecek kadar bozuktu. 3-4 hareket yapardı bi pas verirdi sonra yerden kalkmazdı. Deplasmana gitmezdi. Artistti. Bu taraftar Lincoln kadar Hagiye bağırmadı yahu! Bu mu vefa? Bu mu klübüne saygı??

İnşallah hakettiği cezayı alır bi şekilde.

Elanonun defansif yetenekleri yeterli olsaydı zaten bu kadar sorun yaşamazdık orta sahada lincolnde geride oynasa bu kadar oynardı eminim.Lincolnden defansif olarak üstün değil elano en çok koşanlar listesinde ilk sıralarda değil iyi preste yapmıyor top kağtığınıda fazla görmedim.Tek yaptığı defansif olarak orta alanda gereksiz faulleri atletico maçında olduğu gibi.

Bu aptal topic hala niye uplanır bilmem :rolleyes:

Elanonun defansif yetenekleri yeterli olsaydı zaten bu kadar sorun yaşamazdık orta sahada lincolnde geride oynasa bu kadar oynardı eminim.Lincolnden defansif olarak üstün değil elano en çok koşanlar listesinde ilk sıralarda değil iyi preste yapmıyor top kağtığınıda fazla görmedim.Tek yaptığı defansif olarak orta alanda gereksiz faulleri atletico maçında olduğu gibi.

Maçları takip eden bir insanın şunları söylemesi komik geliyor bana :)

Tıpkı şu yorumu yapabildiği gibi.

Evet netim, telloyu kanat oynatmak ancak türk antrenörlerinin üstün zekasının ürünüdür..Her koşan top kullanan adamı 10 numara orta saha sanarlar..Tellonun bir orta saha için ne sezgisi ne poziyon sezisi ne yeteneği var..Kaldıki bence saçma sapan koşmaktan başka bi iş yaptığıda yok ortaları ve duran topları iyi kullanıyor en mantıklı kanatta oynaması.Tello gibi adama bizim takımda hiç gerek yok vasat bir adam.

Maçları takip eden bir insanın şunları söylemesi komik geliyor bana :)

Tıpkı şu yorumu yapabildiği gibi.

Sanırım algıda problem var senin yanlış yazdığımı ilk cümlenin ortada demem gerektiğini belirttim.Yazının devamındada ortada bahsettiğim anlaşılıyor açıkça.Ancak sen sıkıştığın için konuyu farklı yerre getirmeye devame diyorsun kendin komik duruma düşüyorsun.

Başka anlamakta zorluk çektiğin yerler varsa anlatırım zekan düşük diye dalga geçmem kimseyle.

İzlemediğiniz ve bilmediğiniz oyuncular hakkında değerlendirmeler yapmayın. Komik duruma düşmeyin.

Semih abi vurma öldü.:D

Emana çok yönlü bir adam. Hem fiziksel özellikleri, hem teknik özellikleri buna imkan sağlıyor. Michael Ballack gibi düşünün. Chelsea'de Essien ve Obi Mikel'in yokluğunda ön libero oynadı. Chelsea 4-1-2-1-2 oynarken, sağ iç gibi oynadı. 4-3-3'de ön liberonun önünde, Lampard'la yan yana ama daha defansif oynadı. Almanya'da 10 numara olarak oynadı falan filan.

İzlemediğiniz ve bilmediğiniz oyuncular hakkında değerlendirmeler yapmayın. Komik duruma düşmeyin.

Sen mi izledin?

Emanayı yanlış tanısam neden betisin en golcü oyuncu olduğunu söylediğim halde ön libero oynatırım diyeyim veya betiste ofansif orta saha oynadığını söyliyeyim?

Emana çok yönlü bir adam. Hem fiziksel özellikleri, hem teknik özellikleri buna imkan sağlıyor. Michael Ballack gibi düşünün. Chelsea'de Essien ve Obi Mikel'in yokluğunda ön libero oynadı. Chelsea 4-1-2-1-2 oynarken, sağ iç gibi oynadı. 4-3-3'de ön liberonun önünde, Lampard'la yan yana ama daha defansif oynadı. Almanya'da 10 numara olarak oynadı falan filan.

Tıpkı Elano gibi değilmi? :o

Neyse konu Lincoln.

Geri
Üst Alt