Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

Cevap: Cassio Lincoln Palmeiras'ta !

İzlemediğiniz ve bilmediğiniz oyuncular hakkında değerlendirmeler yapmayın. Komik duruma düşmeyin.

Semih Yüksel ; yorumlarını beğenirim iyi yorumlar çıkarırsın ama aynı zamanda başkasını küçük düşürmek ve böbürlenmekte 1 numarasın. Zevk mi alıyorsun bundan ? Seninle tartışan insanın bir açığını gördüğün zaman o üyeyi küçük düşürüyorsun hemen. Yorumlarını böbürlenmeden , en iyisini ben bilirim diye yapmadan yazsan çok daha iyi olur.

Ne Emana'ymış kardeşim herkesin bildiği tek adam da bu başka birini sorsak söyleyemiyeceksiniz herhalde :asd:

Ona bakarsanız Seydu Keıta´da çok ofansif bir oyuncu ama Barcelona´da ön libero olarak görev aldığı maçlarıda çok hatırlıyorum .Onur zaten asıl mevkisinin çift yönlü orta saha olduğunu söylemiş . Ön liberodada sırıtmaz pek diyor ve oynadığı maçlarda pek sırıtmadı Ama ön libero transferi için ön libero kökenli bir oyuncu isterdim ben Emana gibi joker oyuncu yerine

Semih Yüksel ; yorumlarını beğenirim iyi yorumlar çıkarırsın ama aynı zamanda başkasını küçük düşürmek ve böbürlenmekte 1 numarasın. Zevk mi alıyorsun bundan ? Seninle tartışan insanın bir açığını gördüğün zaman o üyeyi küçük düşürüyorsun hemen. Yorumlarını böbürlenmeden , en iyisini ben bilirim diye yapmadan yazsan çok daha iyi olur.

Açık felanda değil yanlış yazdığım bir kelimeden prim yapmaya çalışıyor.Kaldıki yazının devamındada yanlış yazdığım açıkça belli oluyor ya bunu anlamayacak kadar zekası yok yada provakasyon yapıyor aksi olamaz.

"Cassio Lincoln Palmerias'da" başlığı altında ne tartışma dönüyor be arkadaş.

Açık felanda değil yanlış yazdığım bir kelimeden prim yapmaya çalışıyor.Kaldıki yazının devamındada yanlış yazdığım açıkça belli oluyor ya bunu anlamayacak kadar zekası yok yada provakasyon yapıyor aksi olamaz.

Sen de Elano'dan prim yapmaya çalışıyorsun pek bi fark yok hani:confused:

Neyini savunuyorsun ulan??

Adam ALAKALI-ALAKASIZ her topicte Elano'yu eleştiriyorsa evet prim yapmaya çalışıyor.

Anladın mı?;)

Ben zamanında Baros ve Giovani hakkında eleştiri yaptığımda bu prim yapıyorsun , provakasyon yapıyorsun hikayeleri banada anlatıldı Onun için arkadaşı çok iyi anlıyorum merak etme

Ayrıca bu topic dışında hep Elano konusunda tartıştı Bu konudada Lincoln bir orta saha olduğu için Elano gibi oradan yola çıktı .

Ben zamanında Baros ve Giovani hakkında eleştiri yaptığımda bu prim yapıyorsun , provakasyon yapıyorsun hikayeleri banada anlatıldı Onun için arkadaşı çok iyi anlıyorum merak etme

Ayrıca bu topic dışında hep Elano konusunda tartıştı Bu konudada Lincoln bir orta saha olduğu için Elano gibi oradan yola çıktı .

Alakası yok forumu iyi takip etmediğin belli ;)

Her topicte adı geçiyor mesela dün Arda Turan sakatlandı topicinde bile adı geçti diğer topiclerde de geçti.

Ayrıcaaaaaaaa

Sen Gio'yu mu eleştirdin yavrucum:asd:

YOKSA CACIK,BALON,FOS FELAN MI DEDİN?

Siz eleştiriyi kör-kütük sallamak salıyorsunuz;)

Yazık.. Şu forumda bir kişinin açığı yakalanmasın. Onur ; İnşallah sen bu durumlara düşmezsin o kadar diyorum. Yoksa sende çok çekersin.

Açık maçık yakalamak felan alakası yok bu forumda 6000 üye var adam gibi yorum yapan, adam gibi eleştiri yapan çok üye var.Birde fos,cacık felan gibi muhabbete giren futbol ulemeları var.Olay bundan ibaret.

Yeri değil ama başlamış olan tartışmaya bir ekleme de ben yapmak istiyorum.

Eleştirmek ayrıdır, kalitesine laf atmak, o futbolcuyu her konuda (alakalı-alakasız) eleştirmek, her yerde onu söylemek ve açık açık o futbolcuya her konuda yalan-yanlış laf atmak ayrıdır.

Ben de eleştiririm, ama seviyeli eleştiririm. Futbolcunun kalitesine laf atmak neye ? Doğru olan şeyi yanlış söylemek neye ? Buna eleştri denmez işte.

Emana çok yönlü bir adam. Hem fiziksel özellikleri, hem teknik özellikleri buna imkan sağlıyor. Michael Ballack gibi düşünün. Chelsea'de Essien ve Obi Mikel'in yokluğunda ön libero oynadı. Chelsea 4-1-2-1-2 oynarken, sağ iç gibi oynadı. 4-3-3'de ön liberonun önünde, Lampard'la yan yana ama daha defansif oynadı. Almanya'da 10 numara olarak oynadı falan filan.

Elano'yu anlattın resmen. Elano'da biz 4-4-1-1 oynadığımız dönemlerde bazen ön libero oynadı, bazen orta sahanın ortasında oynadı. Zaman zaman geldi böyle oynadığımız dönemlerde forvet arkası oynadı. Bazen maç içinde forvete bile geçti. 4-3-3 oynarkende defansa yakın olarak sol iç oynadı, sağ iç oynadı. Bazen bu mevkiilerde serbest gibi oynatıldı, fazla hücuma çıktı ve çok etkili oldu. Kimi zaman sağ açık, kimi zaman bir maçta sol açık bile oynadığını hatırlıyorum. Brezilya milli takımında da zaten sağ içte, sağ açıkta felan oynuyor...

Komple bir oyuncu yani :o.

Yeri değil ama başlamış olan tartışmaya bir ekleme de ben yapmak istiyorum.

Eleştirmek ayrıdır, kalitesine laf atmak, o futbolcuyu her konuda (alakalı-alakasız) eleştirmek, her yerde onu söylemek ve açık açık o futbolcuya her konuda yalan-yanlış laf atmak ayrıdır.

Ben de eleştiririm, ama seviyeli eleştiririm. Futbolcunun kalitesine laf atmak neye ? Doğru olan şeyi yanlış söylemek neye ? Buna eleştri denmez işte.

Ya bana göre kaliteli değilse?Barış özbekin ayhanın sabrinin kalitesine laf atılmıyor mu forumda hemde alası atılıyor demekki bende elanonun kalitesine laf atabilirim.

Sizde guizaya atıyorsunuz mesela ispanya gol kralı olmuş ispanya milli takımında oynayan adama..(yanlış anlaşılmasın ben guizaya süper demiyorum)Semih yüksel için yazdım bu notu.:o

Penaltısız 31 golle hemde..

Futbolcular oynadığı oyunla değerlendirilir milli takımda oynamasıyla osuyla busuyla değil..Beni koysan brezilya milli takımna benim kalitem artmaz yada süper oyuncu yapmaz..Ricardinho gibi bir adamda oynadı brezilya milli takımında ingilteredede oynadı kleberson keza öyle hatta m. unitedtan geldi ee sonuç?

Bırakın bu sığ düşünceleri

Geri
Üst Alt