Cavanda'dan Ümitli Olanlar

Senin hakkinda yanilmisim . Yanilmisim ki Tavrim belli sana karsi kocum

Yok, sen futbol ile ilgili yorumlari, sahsi bir seviyeye getirecek kadar kapasite sorunu yasiyorsun sadece, ve bunca insana ragmen daha iyisini ögrenemedin, sadece. Dans edemeyecegin dallara ayak basma o yüzden.

Moderasyon yetkilerimi kullanmak zorunda bırakmanız beni üzer.

Sirin_foto_6.jpg

Yok, sen futbol ile ilgili yorumlari, sahsi bir seviyeye getirecek kadar kapasite sorunu yasiyorsun sadece, ve bunca insana ragmen daha iyisini ögrenemedin, sadece. Dans edemeyecegin dallara ayak basma o yüzden.

Senin gibi 10000 satir yazip ici bos olana da pek rastlanmadim . Ondan dolayi yaaaaaaaaaaaw heeeee heeeeee . Kime nasil nasil tavir gosterecegimi iyi biliyorum . Senin gibi gereksiz insanlara karsi tavrimda daima boyle olacak .
Zaten bundan sonra sana yazacagim pek birsey yok . Bukadar aglayacagini bilsem yazmazdim aslanim . Kusura bakma ademcim

Senin gibi 10000 satir yazip ici bos olana da pek rastlanmadim . Ondan dolayi yaaaaaaaaaaaw heeeee heeeeee . Kime nasil nasil tavir gosterecegimi iyi biliyorum . Senin gibi gereksiz insanlara karsi tavrimda daima boyle olacak .
Zaten bundan sonra sana yazacagim pek birsey yok . Bukadar aglayacagini bilsem yazmazdim aslanim . Kusura bakma ademcim

Adem'in veya herhangi birinin yazdıklarını nasıl bu kadar kolay kestirip atabiliyorsun boş diye?Katılmadığın noktalar vardır anlarım da seninkisi nefret dolu bir tutum.

Yok, Cavanda´dan girip, yine orada kalamayip, kisiliksiz diyerek, yine sahsi saldirada bulunmaya calisan sensin. Zamaninda efendi bir cocuktun, söz dinliyordun o yüzden beni provoke etmeye calistigin 999.cu deneyisine bir cevap vereyim dedim anlayacagin dilden. Yillardir buralardasin, internette artislenilmeyecegini hala ögrenemedin. Bana yazmana gerek yok, kendini meze etme yeterli.

Geri
Üst Alt