Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.546
- 55.763
- 4.478
Musap Adem'in tuzağına düşme.
sent via GSC
Hic birsey olmaz. Buna kufur etsen , hakaret etsen , tebrik olarak algilar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musap Adem'in tuzağına düşme.
sent via GSC
Mobilden girince like ve alıntı biraz patlıyor. Uygulama sonrası diyaloğum azaldı eskiye oranla ondan.
Senin hakkinda yanilmisim . Yanilmisim ki Tavrim belli sana karsi kocum
Yok, sen futbol ile ilgili yorumlari, sahsi bir seviyeye getirecek kadar kapasite sorunu yasiyorsun sadece, ve bunca insana ragmen daha iyisini ögrenemedin, sadece. Dans edemeyecegin dallara ayak basma o yüzden.
Her sene foruma yapilan bakim sonrasi begeniler sıfırlanır ardindan Tarik konusuna ugrar ve o muhim postuna laykımı bırakırım.Hangileri? Bu var Tarik var, başka bilmediğim var mı? :asd2:
Senin gibi 10000 satir yazip ici bos olana da pek rastlanmadim . Ondan dolayi yaaaaaaaaaaaw heeeee heeeeee . Kime nasil nasil tavir gosterecegimi iyi biliyorum . Senin gibi gereksiz insanlara karsi tavrimda daima boyle olacak .
Zaten bundan sonra sana yazacagim pek birsey yok . Bukadar aglayacagini bilsem yazmazdim aslanim . Kusura bakma ademcim
Senin gibi 10000 satir yazip ici bos olana da pek rastlanmadim . Ondan dolayi yaaaaaaaaaaaw heeeee heeeeee . Kime nasil nasil tavir gosterecegimi iyi biliyorum . Senin gibi gereksiz insanlara karsi tavrimda daima boyle olacak .
Zaten bundan sonra sana yazacagim pek birsey yok . Bukadar aglayacagini bilsem yazmazdim aslanim . Kusura bakma ademcim
Moderasyon yetkilerimi kullanmak zorunda bırakmanız beni üzer.
:sad007:Her sene foruma yapilan bakim sonrasi begeniler sıfırlanır ardindan Tarik konusuna ugrar ve o muhim postuna laykımı bırakırım.
Musap Sarpere sovecek hissine kapildim
Musap Sarpere sovecek hissine kapildim
Hemen ortalığı karıştır fırsatını buldun mu.
Adem'in veya herhangi birinin yazdıklarını nasıl bu kadar kolay kestirip atabiliyorsun boş diye?Katılmadığın noktalar vardır anlarım da seninkisi nefret dolu bir tutum.
Herkesi sevecek degil bir insan . Sevmiyorum abi . Acik acik diyorum sevmiyorum.
O zaman problem Adem'in yazdıklarının içeriğiyle alakalı değil,şahsi bir mesele var haklı yani.
Seni 36 hamlede mat edeceğim büyük ihtimalle, öyle hissediyorum.