- 19 Temmuz 2009
- 9.382
- 1.500
- 1.748
Yüzyılın transfer başarısı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donk hariç güzel şu ana kadarki sözleşmeler ...
Nagatomonun parasi cikti deyinsene... Super otesi bi satis olmus diyecegim fakat bizde 1.8 odemistik Trabzona yanlis hatirlamiyorsam
Kim mesela üstat? Kim alınabilirdi? Retorik olarak sormuyorum cidden soruyorum? Neyi yanlış yaptı sizce somut olarak?Cok sacmaladigi da oldu, aptal saptal herifleri doldurdu takima kritik bir transfer doneminde
Belese alabilecegimiz bir suru super topcu vardi, bunlar alinsaydi milyonlarca Euro'ya satilirdi ve su an Riva - Florya elimizdeydi
Bir sezon takımda idi diye hatırlıyorum.1.8 milyon euro'ya aldığımız "Köyün delisi Cavanda'yı" 2.4 milyon Euro'ya okutmuşuz. 500 bin euro kiralama bedeli ile birlikte;
Toplam 1.1 milyon Euro temiz para.
Nagatomo'nun parasını Cavanda'dan çıkardık çok güzel iş oldu valla, acayip sevindim.
UEFA'nın FFP belası ile tepemizde olduğu şu günlerde ilaç gibi geldi.
Demek ki neymiş oyuncunun maaşını anlaşırken düşük tutarsan, oyuncu kötü performans bile sergilese rahatça satıp,kiralayabilirsin.
Eren,Tolga ve Tarık'ların takıma sülük gibi yapışmasının sebebi bu.
Tabi bu tarz transferlerde oyuncu pasaportu da önemli. Belçika pasaportlu oyuncunun her türlü piyasası oluyor.
olabilir bize gelen yabancı yatışa geçiyor 5-6 haftanın akabinde.Belkide çoktan 4e 5e alıcısı hazırdı
talisca için bck ops ile alsın, biz bck den alalım aganigisi gib...
Bir sezon takımda idi diye hatırlıyorum.
Bir sezon için verilen maaşı unutuyoruz, çünkü karşılığında birşey vermedi bize.
Kim mesela üstat? Kim alınabilirdi? Retorik olarak sormuyorum cidden soruyorum? Neyi yanlış yaptı sizce somut olarak?
O kadarını şimdi hatırlamıyorum ama mecbur gireceksin. Sonuçta kulübün parası ve karşılığında alınan sıfır. Buna rağmen ufakta olsa kar ettiğimiz için çok güzel oldu bu transfer gelişmesi. Kafa kafaya olsa bile sevinirdim ben çünkü senin de belirttiğin gibi zararına elden çıkarmaya alışık bir kulübüz.Maaş falan hesaplamalarına girersek hocam hiç bir oyuncudan kar edilemez.
Bu gözler resmi siteden Elano için alacaklarını ödemeyip bonservisini eline verdik diye kardayız açıklamalarını gördü.
O kadarını şimdi hatırlamıyorum ama mecbur gireceksin. Sonuçta kulübün parası ve karşılığında alınan sıfır. Buna rağmen ufakta olsa kar ettiğimiz için çok güzel oldu bu transfer gelişmesi. Kafa kafaya olsa bile sevinirdim ben çünkü senin de belirttiğin gibi zararına elden çıkarmaya alışık bir kulübüz.
Galatasaray taraftarı GSC'den ibaret değil ki??? Her söylediğimi üstüne alınmana gerek yok ki dediğim gibi galatasaray taraftarı diyorum sadece buradan ibaret değil genel olarak konuştum gsc forumu desem bu cevabının bir mesneti olurdu...@Uğur Güzel sen gelmeden önce de biz Tarık’a tepkiliydik, hâlâ da tepkiliyiz. Tarık a tepki gösterilmiyor diye birşey yok. 2 gündür burdasın, sanki yıllardır aramızdaymışsın gibi konuşma artık. Tarık ın sayfasına girip bakabilirsin. Bu kadar zor iş değil bu. Kaç yıldır konuşuluyor Tarık mevzusu. Boşyere tatava yapma.
——————
![]()