Cavanda'nın Satışı Duyuruldu!

Yüzyılın transfer başarısı

Donk hariç güzel şu ana kadarki sözleşmeler ...

Evet ya. Su ana kadar yonetim donkta buyuk hata yapti. Orada da sanirim FT cok istedi. Yoksa verilecek para degil o donk embesiline.

Ama cavandadan 2.4 milyon almak super.

Yonetim bu hamle ile citayi cok yukseltti.

Ben simdi Belhanda ve Feghouli icin bi 25 milyon euroluk paket bekliyorum!

Yahu rica edildi diye bu takıma oyuncu alan adamın nesini tebrik edeceğiz?

Bu adam kiralık gittiği yerde tutmasa idi elimizde patlayacaktı ve kulübümüzün parası yine sokağa atılmış olacaktı.

Mantığa bakın, yapılan bir hata için, ki benim gözümde hırsızlıktan farkı yok, tebrik edilmesi gerekiyormuş.

Ayrıca Dursunu mali açıdan başarılı bir Başkan olarak göstermek için Ünal Aysal döneminde alınan oyuncuların satışını Dursun'un hanesine yazan adam, Mustafa Cengiz döneminde satılan oyuncuyu Nazifoglu'nun hanesine yazıyor. Muhteşem bir tutarlılık doğrusu.

Vay be Cavanda 'dan toplam 3.1 mil. € para kazandık demek :sneaky:(y)

1.8 milyon euro'ya aldığımız "Köyün delisi Cavanda'yı" 2.4 milyon Euro'ya okutmuşuz. 500 bin euro kiralama bedeli ile birlikte;

Toplam 1.1 milyon Euro temiz para.

Nagatomo'nun parasını Cavanda'dan çıkardık çok güzel iş oldu valla, acayip sevindim.

UEFA'nın FFP belası ile tepemizde olduğu şu günlerde ilaç gibi geldi.

Demek ki neymiş oyuncunun maaşını anlaşırken düşük tutarsan, oyuncu kötü performans bile sergilese rahatça satıp,kiralayabilirsin.

Eren,Tolga ve Tarık'ların takıma sülük gibi yapışmasının sebebi bu.

Tabi bu tarz transferlerde oyuncu pasaportu da önemli. Belçika pasaportlu oyuncunun her türlü piyasası oluyor.

Cok sacmaladigi da oldu, aptal saptal herifleri doldurdu takima kritik bir transfer doneminde

Belese alabilecegimiz bir suru super topcu vardi, bunlar alinsaydi milyonlarca Euro'ya satilirdi ve su an Riva - Florya elimizdeydi
Kim mesela üstat? Kim alınabilirdi? Retorik olarak sormuyorum cidden soruyorum? Neyi yanlış yaptı sizce somut olarak?

1.8 milyon euro'ya aldığımız "Köyün delisi Cavanda'yı" 2.4 milyon Euro'ya okutmuşuz. 500 bin euro kiralama bedeli ile birlikte;

Toplam 1.1 milyon Euro temiz para.

Nagatomo'nun parasını Cavanda'dan çıkardık çok güzel iş oldu valla, acayip sevindim.

UEFA'nın FFP belası ile tepemizde olduğu şu günlerde ilaç gibi geldi.

Demek ki neymiş oyuncunun maaşını anlaşırken düşük tutarsan, oyuncu kötü performans bile sergilese rahatça satıp,kiralayabilirsin.

Eren,Tolga ve Tarık'ların takıma sülük gibi yapışmasının sebebi bu.

Tabi bu tarz transferlerde oyuncu pasaportu da önemli. Belçika pasaportlu oyuncunun her türlü piyasası oluyor.
Bir sezon takımda idi diye hatırlıyorum.
Bir sezon için verilen maaşı unutuyoruz, çünkü karşılığında birşey vermedi bize.

ben bu olayı ayakta alkışlarım. dursun olsaydı alacaklarını da alıp bonservissiz giderdi cavanda

Bir sezon takımda idi diye hatırlıyorum.
Bir sezon için verilen maaşı unutuyoruz, çünkü karşılığında birşey vermedi bize.

Maaş falan hesaplamalarına girersek hocam hiç bir oyuncudan kar edilemez.

Bu gözler resmi siteden Elano için alacaklarını ödemeyip bonservisini eline verdik diye kardayız açıklamalarını gördü.

Kim mesela üstat? Kim alınabilirdi? Retorik olarak sormuyorum cidden soruyorum? Neyi yanlış yaptı sizce somut olarak?

Simdi isimleri net hatirlamiyorum ama aklima gelen ilk isimler: Maxi Pereira, Delaney, Dembele

Bu tarz bir suru topcu imzadan dondu ya da ilgilenmedik, daha net hatirlayanlar vardir eminim

@Uğur Güzel sen gelmeden önce de biz Tarık’a tepkiliydik, hâlâ da tepkiliyiz. Tarık a tepki gösterilmiyor diye birşey yok. 2 gündür burdasın, sanki yıllardır aramızdaymışsın gibi konuşma artık. Tarık ın sayfasına girip bakabilirsin. Bu kadar zor iş değil bu. Kaç yıldır konuşuluyor Tarık mevzusu. Boşyere tatava yapma.

——————

Maaş falan hesaplamalarına girersek hocam hiç bir oyuncudan kar edilemez.

Bu gözler resmi siteden Elano için alacaklarını ödemeyip bonservisini eline verdik diye kardayız açıklamalarını gördü.
O kadarını şimdi hatırlamıyorum ama mecbur gireceksin. Sonuçta kulübün parası ve karşılığında alınan sıfır. Buna rağmen ufakta olsa kar ettiğimiz için çok güzel oldu bu transfer gelişmesi. Kafa kafaya olsa bile sevinirdim ben çünkü senin de belirttiğin gibi zararına elden çıkarmaya alışık bir kulübüz.

O kadarını şimdi hatırlamıyorum ama mecbur gireceksin. Sonuçta kulübün parası ve karşılığında alınan sıfır. Buna rağmen ufakta olsa kar ettiğimiz için çok güzel oldu bu transfer gelişmesi. Kafa kafaya olsa bile sevinirdim ben çünkü senin de belirttiğin gibi zararına elden çıkarmaya alışık bir kulübüz.

Bizim FFP sorunu yaşamamızın en büyük nedeni aldığımız adamları sağa sola satamayıp alacaklarına karşılık sözleşmelerini fesih etmemizden kaynaklanıyor. O yüzden her aldığın oyuncudan satarken 1-2 bişey gelmesi mükemmel olacak. O yüzden bana göre muazzam iş yaptılar.

@Uğur Güzel sen gelmeden önce de biz Tarık’a tepkiliydik, hâlâ da tepkiliyiz. Tarık a tepki gösterilmiyor diye birşey yok. 2 gündür burdasın, sanki yıllardır aramızdaymışsın gibi konuşma artık. Tarık ın sayfasına girip bakabilirsin. Bu kadar zor iş değil bu. Kaç yıldır konuşuluyor Tarık mevzusu. Boşyere tatava yapma.

——————
Galatasaray taraftarı GSC'den ibaret değil ki??? Her söylediğimi üstüne alınmana gerek yok ki dediğim gibi galatasaray taraftarı diyorum sadece buradan ibaret değil genel olarak konuştum gsc forumu desem bu cevabının bir mesneti olurdu...

Sıçtım sıvıyorum anlamına gelen bir mesaj. Sosyal Medya, tribünler, başka platformlar, Tarığa eleştiri yapılmayan yer yok. Hatta eleştiriyi bile geçti artık ve bu bayağa zamandır böyle.

tarıka tepki gösterilmiyor mu ? dünyanın en kısa fıkrası olmuş bu :asd: adamı şampiyonluk sevinci yaşarken bile yuhaladı taraftar bırak tepkiyi öfke kusuyor herkes yıllardır

Geri
Üst Alt