Cavcav: ''Galatasaray'ın oynadığı futbol mu?''

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
İlhan Cavcav: ''Birinci devre Galatasaray'ın oynadığı futbol mu Allah aşkına? Galatasaray'ı yönetenler Galatasaray'a iyice çekidüzen versinler''

İlhan Cavcav: "Ben de Galatasaraylıyım, utanç duydum. İkinci devre atılan goller tesadüfi goller." (Beyaz Futbol)

Adama sorar taraftar Galatasaraylısında ne işin bizim kulübün başında diye

Taptap

dayı sen ne saçmalıyosun ya.derdimiz başımızdan aşkın bir de seninle mi uğraşalım.biz 1 yıldır her başlıkta yırtıyoruz kendimizi bunlar seni mi dinleyecek ?

İlhan Cavcav: "Ben de Galatasaraylıyım, utanç duydum. "

Bende utanç duydum bundan.

İkinci yarı isteyen bir takım vardı sahada. Goller o baskıdan dolayı geldi ama sahada futbol olmadığı konusunda adam haklı..

article-0-18AF1E0C000005DC-987_306x423.jpg

Veysel'in oynadığı da sağ bek mi diye eklesen üstüne biraz da Hayroviç versem mutabıkız aslında seninle Cavcav.

100 yasinda herif bu kadar ruhsuz topcu birligini hayatinda gormemistir .

Ulan bunak gelmişsin 1000 yaşına hala atıp tutuyorsun saçma sapan.Görende kendi takımın her maç futbol resitali sunuyor sanacak.Biz sanki bilmiyoruz kötü oynadıgımızı.Git koca kafa mehmeti sucla bu rezalet halimizle 2 0 dan 3 2 nasıl macı verdin diye.

Sana mı sorcaz la haddini bil çapsız.

Böyle rezil adamlar bu ülkede söz sahibi oldugu sürece futbolumuz yerinde sayar en fazla.

Genclerbirligi kalecisi durduk yere niye kalesini terk ediyor son dakikada?

Kümede kalma mücadelesi vermiyor, UEFA mücadelesi vermiyor, ligi bitiren bir ekip neden bukadar HIRSLI TOP OYNADI?

Geri
Üst Alt