Cavcav: ''Galatasaray'ın oynadığı futbol mu?''

ünal aysal ve mancini ortak a.ş.yi izledik dün gece

Adam doğru söylemiş, bu tepki niye :)

Gosso sakatlanıp çıkmasa işimiz zordu.

Tapatalk

kulüp başkanının açıklamaya bak ne ülkeyiz arkadaş her şeyimiz tuhaf :asd:

Soylediklerinde hakli olmakla beraber konumu dolayisiyla ilk cumle olmamis.

Tapatalk

Böyle rezil adamlar bu ülkede söz sahibi oldugu sürece futbolumuz yerinde sayar en fazla.

Genclerbirligi kalecisi durduk yere niye kalesini terk ediyor son dakikada?

Kümede kalma mücadelesi vermiyor, UEFA mücadelesi vermiyor, ligi bitiren bir ekip neden bukadar HIRSLI TOP OYNADI?

ne alakası var fenerlilere baglamayın iyice çıkıcak tabi 1 puan olsun 3 puan olsun mantığa bak niye kalesini terk ediyormuş...begen begenme cavcavın yöneticilik başarısı yüksektir...her olayda şöyle yorumlar yapıyorsunuz yok fenerlide ondan hırslı oynamışlar

Verilen gereksiz tepkinin nedenini anlayamadım. Gerçeğin aksi ya da sinirlenmemizi gerektiren herhangi bir açıklamada bulunmamış.

Zamanın da Galatasaray ve Trabzonspor Kulüpler Birliğinden atılmalı diyen bu beyefendinin ben bugün bu söylediklerine samimi olduğuna hayatta inanmam

Çok eski bir haber. Hani derler ya " 7 sinde neyse 70 de de o" diye...Adamın dini imanı para.

Bakın yıllar önce neye nasıl bir tepki vermiş. Neden maçlar TV den veriliyormuş. Bu yüzden kulüp hasılatta zarar ediyormuş.

TRT nin verdiği maçlar öylesine maçlar değil ha derbi maçları. Önce Galatasaray-BJK maçı sonra BJK-FB maçı. İşte buna tepki gösteriyor bu dayım.

Ha maçları verecekse de naklen değil banttan verecekmiş. Yoksa zarar ediyormuş garibim.

Yetmiyor büyüklere 3 e alıp 300 e sattığın adamlar, yetmiyor rüzgar nereden eserse ona göre konuşmaların.

Ulan yedin bitirdin Türk Futbolunu. Bildiğin asalaktan hiç farkın yok. Gözün toprağa bakıyor hala bir düzen, bir işgüzarlık peşindesin.

Düşün şu Türk Futbolunun yakasından. Tüpçüsüyle, aziziyle... Defolun gidin be...

003.png

Biz de senin Türk vatandaşı olmandan utanç duyuyoruz o nolacak peki? Evladın olsa eldivenle sevmezsin yemin ederim bu yaratığı yaa! Bunu bi insanoğlunun doğurup büyüttüğüne inanmıyorum ben. Ormanda ayılar tarafından büyütülmüş olmalı :asd2:

tabi yav senelerdir tekme tokat kapanıp bir puana oynayan anadolu takımlarınınki futbol, bu değil.

Böyle rezil adamlar bu ülkede söz sahibi oldugu sürece futbolumuz yerinde sayar en fazla.

Genclerbirligi kalecisi durduk yere niye kalesini terk ediyor son dakikada?

Kümede kalma mücadelesi vermiyor, UEFA mücadelesi vermiyor, ligi bitiren bir ekip neden bukadar HIRSLI TOP OYNADI?

Sen sor diye illa herşeyin içinde bişey arıycanız.

Geri
Üst Alt