Çaykur Rize Beraberliğin Sorumlusu Kimdir?

sorumlu yönetim. fb aleni bi şekilde 3 maçta 6 puan aldı yaptıklarıyla. aleni şekilde şike yapıyo. yönetim sessiz. 6 puan şuan puan puanaydık.

soruyorum size fb rize deplasmanında şu gün 85te 1-0 önde olsa volkan o hareketi yapsa penaltı çalınırmıydı?

yönetim KORKAK!

büyük ihtimal başbakandan korkuyolar

Bence kesinlikle mancini yaptığı oyuncu değişiklerinde hatası geç oyuncu değiştirmesi macda beraberliği getirdi.Futbolcularında hatası var ama futbolcuları oynatan teknik direktördür.Rize 77. dakikada 3. oyuncu değişikliğini yaptı mancini ilk değişiliğimiz 81 de yapıyor.Macda korkak futbol oynatması beraberliği getirdi.

Iki tane 95%lik gol pozisyonu yakaliyorsun, ikisini de atamiyorsun. Sonra penalti yaptiriyorsun. Burda öncelikle biryeysel hatalardan (1 degil, tam 3 tane) dolayi kaybettik, TD yüzünden degil.

önce mancini de suç,sonra sahadaki inançsız,ciddiyetsiz ve ruhsuzlarda.

Tartışmasız Mancini. Bir de o son dakika yaptığı değişikliler, resmen dalga geçti.

Bakın yemin ediyorum şu maçta hoca başka biri olsa rahat yenerdik. Bu kadar oyuna yabancı bir adam olamaz. Hoca gol yedirecem diye elinden geleni yaptı resmen. Lan elinde dünyanın en iyi üç beş orta sahasından biri var, adamı yerinde oynattığın her maç yardırmış, gittin onu kanada hapsettin. Kanatta oynattığın her maçta döküldü takım. Hala ısrarla orda oynattın . 90 dakka Umut gibi kazmayı oyunda tuttun. Selçuk %0 verimle oynuyor hala oyunda tuttun. O golün yenileceğini ve acil oyuncu değişikli gerektiğini 10 yaşındaki oğlum bile biliyordu. Ama hoca malesef değiştire değiştire Snijder- Sabri değişikliği yapıyor o da 80'de. Yahu Sabriyi al kanada hadi bişey demiyorum da, Çıkacak adam Snijder mi orda. Çıkar Umutu al Snijderi orta sahaya bak bakalım noluyor. Rakip zaten orta sahayı boşaltmış, her atağın gol pozisyonu oluyor. Ama yok, kafa yok ki!!!

Tek sorumlu Mancini'dir.

Galatasaray formasıyla sahaya çıkanlar.

Umuta 90 dakika sabredip üstüne anlamsız Sabri Sneijder değişikliği yapan Mancini ve ruhunu ortaya koymayan karaktersiz bazi topcularimiz

sorumlu yönetim. fb aleni bi şekilde 3 maçta 6 puan aldı yaptıklarıyla. aleni şekilde şike yapıyo. yönetim sessiz. 6 puan şuan puan puanaydık.

soruyorum size fb rize deplasmanında şu gün 85te 1-0 önde olsa volkan o hareketi yapsa penaltı çalınırmıydı?

yönetim KORKAK!

büyük ihtimal başbakandan korkuyolar

ne alakası var fena saçmalamışsın.

görende hakem maçı katletti sanıcak ve bence gayet güzel yònetti.

fener bizi ilgilendirmez biz kendi isimize bakariz adam gibi cikip oynasinlar sen iki tane yüzde yüzlük pozisyonu gole ceviremezsen yersin golü.

tabi ki mancini tek forvet oynat orta sahayı kalabalık tut, basit olan bir şeyi yapmak bu kadar zor mudur ! tugay uyuyor mu, hadi sen anlamıyorsun !

Bakın yemin ediyorum şu maçta hoca başka biri olsa rahat yenerdik. Bu kadar oyuna yabancı bir adam olamaz. Hoca gol yedirecem diye elinden geleni yaptı resmen. Lan elinde dünyanın en iyi üç beş orta sahasından biri var, adamı yerinde oynattığın her maç yardırmış, gittin onu kanada hapsettin. Kanatta oynattığın her maçta döküldü takım. Hala ısrarla orda oynattın . 90 dakka Umut gibi kazmayı oyunda tuttun. Selçuk %0 verimle oynuyor hala oyunda tuttun. O golün yenileceğini ve acil oyuncu değişikli gerektiğini 10 yaşındaki oğlum bile biliyordu. Ama hoca malesef değiştire değiştire Snijder- Sabri değişikliği yapıyor o da 80'de. Yahu Sabriyi al kanada hadi bişey demiyorum da, Çıkacak adam Snijder mi orda. Çıkar Umutu al Snijderi orta sahaya bak bakalım noluyor. Rakip zaten orta sahayı boşaltmış, her atağın gol pozisyonu oluyor. Ama yok, kafa yok ki!!!

Tek sorumlu Mancini'dir.

Dogru

Umut Sneijder ve Burak'in kacirdiklarini onlar degil kenarda ki hoca kacirdi. Zaten adamlar atsa mac 4-0 bitecek. Birakin bu isleri.

Su mac mancini dişinda birini suçlayan gözümde futbol cahilidir. Silah mi dayadilar alnina 90 dk. Burakla umutu oynat diye. Sneijderi cikar da sabriyi al diye. %0.5 futbolcular %99.5 mancini suçlu.

Muslerayı çok severim lakin BAHANE ARAMAYA GEREK YOK.PENALTIYI YAPTIRAN MUSLERA'DIR VE YİYEN DE ODUR.:mad-49:

Geçmiş olsun Nando'ya.Onu gene de seviyoruz.:((GEÇMİŞ MAÇLARIN HATRINA!!!)

Sadece Mancini. Diğerlerin hiç birine suç bulmuyorum. 1-0'ı bulmuşsun arkadaş. O dakikadan sonra adam gibi hamlelerini yapıp sürprize izin vermeyecektin. Yaptığı değişiklerle, sürdüğü kadroyla tam anlamıyla faildi.

Başka bir ülke olsa futbolculardir derdim ama burası Türkiye olduğu içinbu beraberliğin sorumlusu kesinlikle hakemdir.

Rakibim hakemlerle maç kazaniyorken ben hakemlerle puan kaybediyorum oynadığım futbol hakemleri ilgilendirmez .

Ve hücum oyuncularımız(Kim olduğunu siz biliyorsunuz renkdaşlar.İsimlerini anmak istemiyorum.)

Bütün takım baştan aşağı sorumlu.

Mancini'nin oyunu okuyamayışı ve 80.dakika biz hala 1-0 öndeyken 3 oyuncu aynı anda değiştirip takıma dinamizm katamaması.

Umut Bulut'un kaçırdığı yüzde yüzlük gol ve 90 dakika ipini koprmış öküz gibi boş boş koşması

Sneijder'in kaçırdığı gol

Muslera'nın yaptığı bariz ve amatörce penaltı

Selçuk İnan'ın ruhsuz futbolu

Burak Yılmaz'ın oynadığı 'kız gibi' futbol

ve diğerleri...top rakipteyken basan yok, top bizdeyken rakip öyle bir basıyor ki yaratıcılık ortaya koyup pozisyon yaratabilen yok

Geri
Üst Alt