Çaykur Rize Beraberliğin Sorumlusu Kimdir?

Dogru

Umut Sneijder ve Burak'in kacirdiklarini onlar degil kenarda ki hoca kacirdi. Zaten adamlar atsa mac 4-0 bitecek. Birakin bu isleri.

Arkadaşım şu maçta 90 dakka oynar mı Umut ya yapma gözünü seveyim. İlk devre çıkarması lazımdı. Adamın her ayağına gelen top rakibe gitti ya. Golden önce 4e 4 gidiyoruz, araya pası verse gol atacaz, rakibe veriyor pası, topun dönüşü penaltı oluyor. Şaşırdık mı,i tabii ki hayır. Oynatmayacaksın arkadaşım. Umut 90 dakka oynar mı ya şu maçta, deli olacam ya deli olacam. Yemin ediyorum yıllardır bu kadar sövmemiştim kimseye, göz göre göre verdi maçı hoca.

Hangi futbol adamı Snijder'i bu kadar maç üst üste kanatta oynatır arkadaş, bi tane kanat o mu kaldı takımda???

Arkadaşım şu maçta 90 dakka oynar mı Umut ya yapma gözünü seveyim. İlk devre çıkarması lazımdı. Adamın her ayağına gelen top rakibe gitti ya. Golden önce 4e 4 gidiyoruz, araya pası verse gol atacaz, rakibe veriyor pası, topun dönüşü penaltı oluyor. Şaşırdık mı,i tabii ki hayır. Oynatmayacaksın arkadaşım. Umut 90 dakka oynar mı ya şu maçta, deli olacam ya deli olacam. Yemin ediyorum yıllardır bu kadar sövmemiştim kimseye, göz göre göre verdi maçı hoca.

Hangi futbol adamı Snijder'i bu kadar maç üst üste kanatta oynatır arkadaş, bi tane kanat o mu kaldı takımda???

Kim oynayacak Umut Burak yerine? Berk Ismail ile Emre'mi. Ne fark edecek? Mac bitince bu seferde onlara sallayacagiz. Yok arkadas yok takimda forvet yok! Kanat hic yok.

Yazib yazib siliyorum mancinin malligi yuzunden .60-70 dk umut buraki cikarmayarak gol yiyincede 90da iki oyuncu deyisdirerek agir sacmaladi

Hadi Umut net kaçırdı tamam da bu takım ilk yarı ne oynadı biri bana izah etsin.İlk yarıdaki oyundan hangimiz memnundu.Her deplasman böyle rezil top oynuyoruz, yetti artık.

katılmıyorum korkak oynatan hoca çift forvetle değil tek forvetle çıkar, sen bulduğun pozisyonları atamazsan mancini napsın..

sorumlu kesinlikle selcuk burak umut malları..

hem maçtan önce herkes burda çok iyi kadro diyordu ne oldu bi anda, kadroda sorun yok mallık oyuncularda..

Tamamda bu oyuncuları oynatan kim 90 dakikaka bekletti devre arasında 10-11 tane transfer yapıldı.

5 tane defans alındı şu anda adam akıllı bi forvet alınsaydı liderdik.

3 kulvarda oynuyoruz 3 forvetle yetinmeye calısıyoruz yönetime forvet istıyorum dese alınmıcakmıydı.

Kim oynayacak Umut Burak yerine? Berk Ismail ile Emre'mi. Ne fark edecek? Mac bitince bu seferde onlara sallayacagiz. Yok arkadas yok takimda forvet yok! Kanat hic yok.

Umut'un yerine Sabri'yi alıp sola çekerim, Sneijder'i ortaya alırım. Hiç yapamıyorsam 4+6+0 çıkarım.

tabiki mancini.bu sene şampiyonlugu elleriyle verdi.kimse traş yapmasın Fatih terim olsaydı şampiyondu.bazı entel dantel oldugunu zanneden GS taraftarı var az bir kesim.manciniye laf ettirmeyen.taktıgı atkıya italyan terzilerce dikilmiş takım elbisesine hasta olan kesim bunlar.

Tamamda bu oyuncuları oynatan kim 90 dakikaka bekletti devre arasında 10-11 tane transfer yapıldı.

5 tane defans alındı şu anda adam akıllı bi forvet alınsaydı liderdik.

3 kulvarda oynuyoruz 3 forvetle yetinmeye calısıyoruz yönetime forvet istıyorum dese alınmıcakmıydı.

Ama ilk yarı ciddi manada gol yeme sorunumuz vardı ve haklı olarak mancini defans bölgesine odaklandı, şuan ise gol sorunumuz var ve artık buna odaklanacaklardır ama şuan yapacak bişey yok mecbur sene sonunu bekliycez..

İlla iki forvet olcak diye bişey mi var ilk 11'de. Burak tek başına idare eder iyi kötü. Sağına soluna iki tane adam koy, arkasına da Snijderi koy. Bak bakalım noluyor. Maçı seyrettiysen 60'da 70'de bas bas bağırdı takım oyuncu değişikliği diye. Ya bak sana yemin ediyorum bizim evde herkes o golü yiyeceğimizi biliyordu. Selçuk ve Umut her topu rakibe attlar. Ulan bi pası da bizim oyuncuya atın ya, ama yok. Her orta ilk rakipten döndü, her pas rakibe gitti. O dakikalarda Rizenin orta saha dökülmüştü halbuki. Kafası çalışan bi hoca o dakikalarda yapacağı birkaç değişiklikle maçı farka götürürdü. Biz kötü oynarken bile iki tane pozisyona girdik. Topa hakim olabilsek her atak pozisyon olurdu. Tek yapması gereken Umutu çıkarıp herhangibirini kanda alıp Snijderi Burağın arkasına çekmekti. Ama o tam tersini yaptı. Umutu oyunda tutup, Şinoyu oyundan aldı.

MANCINI...

BERBAT oyuncu seçimi selçuk burak umuta anlamsız bir sabır sabriyi alıyor hala oyuna adam şaka gibi

Hakemleri ve federasyonu baskı altına alamayan Ünal Aysal'dır.

Bakın yemin ediyorum şu maçta hoca başka biri olsa rahat yenerdik. Bu kadar oyuna yabancı bir adam olamaz. Hoca gol yedirecem diye elinden geleni yaptı resmen. Lan elinde dünyanın en iyi üç beş orta sahasından biri var, adamı yerinde oynattığın her maç yardırmış, gittin onu kanada hapsettin. Kanatta oynattığın her maçta döküldü takım. Hala ısrarla orda oynattın . 90 dakka Umut gibi kazmayı oyunda tuttun. Selçuk %0 verimle oynuyor hala oyunda tuttun. O golün yenileceğini ve acil oyuncu değişikli gerektiğini 10 yaşındaki oğlum bile biliyordu. Ama hoca malesef değiştire değiştire Snijder- Sabri değişikliği yapıyor o da 80'de. Yahu Sabriyi al kanada hadi bişey demiyorum da, Çıkacak adam Snijder mi orda. Çıkar Umutu al Snijderi orta sahaya bak bakalım noluyor. Rakip zaten orta sahayı boşaltmış, her atağın gol pozisyonu oluyor. Ama yok, kafa yok ki!!!

Tek sorumlu Mancini'dir.

Haklısın bi ara teknik direktörsüz oynuyoruz zannetim.

ne alakası var fena saçmalamışsın.

görende hakem maçı katletti sanıcak ve bence gayet güzel yònetti.

fener bizi ilgilendirmez biz kendi isimize bakariz adam gibi cikip oynasinlar sen iki tane yüzde yüzlük pozisyonu gole ceviremezsen yersin golü.

orda hakem maçı katletti diye bişey demedim sen fena halde önyargılı okumuşsun. rakip hakemler sayesinde 3 maçta 6 bedava puan aldı dedim.

hakem bizim maçı katletti diye bişey söylemedim nasıl onu anladın hayret doğrusu.

sen evinde oturuyosun tv izliyosun, gündüz vakti, evine hırsız giriyo önündeki tvyi çalıyo sen bişey yapmıyosun oturuyosun yönetimin yaptığı bu.

ayrıca fener nasıl bizi ilgilendirmiyo unuda açıkla bakalım

1. Umut

2. Sneijder

3. Mancini

Haklısın bi ara teknik direktörsüz oynuyoruz zannetim.

Ya bak 10 yaşında oğlum var o bile dedi ya, Şu Umutun yerine birini alsın diye. 90 dakka oynattı ya herifi. Gözlerimize inanamadık ya. Bence kovulmak için uğraşıyor. Ya da gerçekten bu işi bilmiyor.

Ya hadi hepsini geçtim de;

Snijder'i niye kanatta oynatıyon laannnnnnn????

Geri
Üst Alt