Çaykur Rize Beraberliğin Sorumlusu Kimdir?

Manciniye o kadar para vereceğimize Bülent Korkmaz Arif hangi yerli içimizden birini getirsek emin olun bu kadar kötü olmazdı paramız da cebimizde kalırdı yeter artık bırakalım bu yabancı hoca sevdasını .

iki kazma santrafor artı onlara canaklık eden selcukdur,yazık,umut burak neyse de selcuka üzülüyorum...

Bana göre Mancini değişiklikliklerde müthiş geç kaldı.Umut--Hajro ve Sneijder--Emre hamleleri gerekiyordu.Ancak Umut ve Sneijder onları atsa bunları konuşmazdık.

Bu maç için konuşmuyorum. Yatay oynuyoruz, Anadolu takımları gibi ara toplarla pozisyona girmeye çalışıyoruz.

Hiç bir üst düzey atak organizasyonumuz yok.

Duran top organizasyonumuz yok.

Taktiksel anlamda Anadolu takımlarından farkımız yok.

Sonucu sadece oyuncuların o günki günlük performansı belirliyor.

Yani Burak,Drogba,Sneijder ve birkaç oyuncu günündeyse veya rakipte bize izin veriyorsa yani yumuşak oynuyorsa eh belki kazanıyoruz.

Yani öyle çatır çatır oynamak gibi bir durum yok ortada.

Ama çok yatay oynuyoruz. Top çevir top çevir, araya uzat Burak aldı attı oh ne ala.

Yoksa başa dön çevir çevir tekrar aradan uzat Burak'a topu ulaştırmaya çalış.

Olmadımı tekrar çevir çevir hadi olmadı bu sefer Umut'a ver.

İşte koskoca Galatasaray'ın oyun sistemi...

Bizden adam olmaz.

Terimi kovduk kaos futbolu oynatıyor diye güya futbolu bilen birisini getirdik.

Ama bakıyorum'da o bile kimseyi tatmin etmez.

Mourinho gelse sallarsınız bunu bildiğim için ben kenarda durana bakmıyorum.

BlueTapatalk

Fatih Terim: Umut'u futbolcu diye aldırdığı için.

Yönetim: Fatih Terim den sadece 1 gömlek iyi bir teknik adam aldığı için.

Futbolculara sözüm yok zaten, %70'inin aldığı her kuruş haksızlık.

Ligin sırf ilk yarısında 12 gol atan Umutu Türk olduğu halde bu sene almasaydık yemedikleri küfür kalmayacaktı ;)

Bizden adam olmaz.

Terimi kovduk kaos futbolu oynatıyor diye güya futbolu bilen birisini getirdik.

Ama bakıyorum'da o bile kimseyi tatmin etmez.

Mourinho gelse sallarsınız bunu bildiğim için ben kenarda durana bakmıyorum.

BlueTapatalk

sen 6 sampıyonluk uefa vs vs kazanan adama sallıyorsun da bızde sneıjderı oyundan alıp sabrıyı oyuna sokan mancınıyı elestırelım musade et de.

1-Penaltı vermeyen hakem

2-Mancini

3-Başarıya tok futbolcular

4-takıma destek vermek yerine sürekli saydırıp huzursuzluk çıkaran ve negatif enerji yayan taraftar tiplemeleri.

5-Saha dışında takımın menfaatlerini koruyamayan ama FB olmazsa biz para kazanamayız diye saçmalayan yönetim

Manciniye niye salliyorsunuz anlamadim? Bir suru pozisyona girdik forvetlerimiz atamadi. Kalecimiz bedava penalti verdi mac berabere bitti.

Niye agliyonuz anlamadim?

Mancini

Chelsea maçındaki gibi Umut'u ilk yarı çıkarması lazımdı

Çok çapsız var ama en çapsızı MANCİNİ oldu bu akşam, hele son dakika da 2 oyuncuyu farklı zamanlarda değiştirerek zaman geçirmesi facia.

Rize'ye kadar gidip 90 dakika durmadan, yorulmadan arma için bağıran taraftar. Futbolcuların dikkatlerini dağıttılar, tek sorumlu onlar bence. Yoksa kesin kazanırdık

Manciniye niye salliyorsunuz anlamadim? Bir suru pozisyona girdik forvetlerimiz atamadi. Kalecimiz bedava penalti verdi mac berabere bitti.

Sneideri'i sol çizgiye hapsettiği için.

Burak Umut gibi çaptan düşmüş adamları oynatıp sonra da çok gol kaçırıyoruz yeaa dediği için.

Son dakika da 2 oyuncu değişikliği yapıp bunları da farklı zamanalar da yapıp adeta zaman geçirdiği için.

Ne sneijder'ı gözüm :) adamın asistlerini yesin umut-burak co. Ondan sonra sneijder şöyle böyle..

Dalga mı geçiyorsunuz? Sneijder hiç mi gol kaçırmayacak? Adam en azından direği yaladı.. diğer mallar gibi her berabere biten maçta 4-5 tane net kaçırmıyor..

Umut-burak Co. Bundan sonra ağzınızla kuş tutsanız bittiniz benim gözümde.. yeter lan.. bir değil, iki değil.. bu kaçıncı rezalet..

Mancinin Burak'la Umut2a görev değiştirtip umut'u santrafor oynatıp Burak'ı kanada çekmesine saydırıyorum. Ayrıca Sneijder'in yerine Sabri'yi almasına Telles'in yerine Emre'yi almasına ve son iki değişikliği aynı anda değil ayrı ayrı yapmasına saydırıyorum.

fener mutlaka puan kaybedecektir ama bizim yönetimin her mağlubiyet veya beraberlik sonrası aziz gibi ağlamasını istemem.

fener bizi ilgilendirmez derken biz kendi maçlarımızı yenmeye bakalım demek istedim.

şu ruhsuz herifler maç seçmeyi bıraksa farkla şampiyon olurduk ama belliki bunlar gaz ile çalışıyor.

rize gibi bir takima karşı 4-5 tane atamıyorsak şampiyon olmayalım zaten.

mancininin bugünkü saçmalıklarından bahsetmek istemiyorum bile, kesin birilerine bir mesaj olsun diye yapmıştır.

ama sen devre arasi 10 kadar transfer yapıyorsan bunları yavaş yavaş takıma monte etmelisin.

fenerbahçe illa puan kaybedecek diyosun kardeşim nasıl kaybedecek?

bknz: gençlerbirliği , kasımpaşa maçlarına

ben iddia ediyorum ki puan dahi alamazlardı. hakemler korursa böyle nasıl puan kaybedecekler?

sen yönetim olarak klübün hakkını savunamıyosun. ortada haksız rekabet var.

fenerin sakatlıkları bitince böyle oynamayacaklar+ bide tff faktörü.

önce haksız rekabet ortadan kalksın sonra futbolculara kızalım.

Sneideri'i sol çizgiye hapsettiği için.

Burak Umut gibi çaptan düşmüş adamları oynatıp sonra da çok gol kaçırıyoruz yeaa dediği için.

Son dakika da 2 oyuncu değişikliği yapıp bunları da farklı zamanalar da yapıp adeta zaman geçirdiği için.

60. dakkikada oyuncu degistirdimi gol mu gelecek? ilk 11 oyunculariyla ciktik. Mac bittikten sonra onun yerine bu oynasaydi demekle olmuyor.

Drogba oynuyor, keske umut oynasaydi. Umut oynuyor keske Hajrovici alsaydik ozaman alirdik maci.

Cok komiksiniz devam edin futbol cahilleri.

Burak Umut Selcuk trabzon kazigi

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Yıllık tonla para aldıkları halde bir türlü deplasmandaki lig maçlarına motive olamayan arena topçuları.

En çok da ayağımıza kadar gelen maçta puan kaybetmemize yanıyorum.

Onlar kaçacak pozisyonlar mı allah aşkına?

Geri
Üst Alt