Çaykur Rizespor'dan Oğulcan Açıklaması: "Sekidika çözüm değil, tek formül para!"

Saçma sapan bir iş yüzünden koduğumun çomarlarıyla uğraşıyoruz.

Ogulcan neden bizim odememizi bekliyor , bu da iyimis! Git parani ode en kotu yoneticilerle oturup konusursun, yarisini siz yarisini ben odeyelim falan diye bir teklifte bulun. Sanki tum suc bizim kulupte.
Uefanin izin verdiği bu transfere bu tff nasıl sorun bulabiliyor

Kurban psikoloji denen bişey vardır..

Hayatta hatayı hep kendinde araycaksın..

Sen bu şeroları, kendi stadında 1 düzine gol atıp yollayama, yenil..Şampiyonluktan ol, senden aldığı puanlarla hayatta kalsınlar..

Sonra da rize şöyle böyle...

Bizim burda hırslandığımızın 10 da 1 i hırslansalardı keşke..

Sahada afyon içmiş gibilerdi..!

Oğulcan ödeme yapacaksa kalsın Galatasaraylılığını görelim bi.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarım bonservis falan verilmez en kötü lisans çıkmasa bile Oğulcan'ı bir Avrupa takımına kiralayıp oynamasını sağlarız.

Para yerine yaprak verelim kendilerine. Yaprağımı alın.

Fener yalaması takım, anca fenerin ıskartaya çıkarttığı topçuları alıp yaranmaya çalışın, küme düşürecez sizi az kaldı o günlere

Kurban psikoloji denen bişey vardır..

Hayatta hatayı hep kendinde araycaksın..

Sen bu şeroları, kendi stadında 1 düzine gol atıp yollayama, yenil..Şampiyonluktan ol, senden aldığı puanlarla hayatta kalsınlar..

Sonra da rize şöyle böyle...

Bizim burda hırslandığımızın 10 da 1 i hırslansalardı keşke..

Sahada afyon içmiş gibilerdi..!
Kesinlikle katılıyorum. Ama oğulcanı alıp oynatan zihniyet bu dediğini yapamaz.
Her sene ayrı rezillik. Şu Galatasaray düşmanı bazı anadolu klüplerinin ağız kokusunu çektiriyorlar..Adam gibi kadro kur bunların alayını sahada eze eze yen.. Ama nerde öyle becerikli yönetici ve teknik adam.Bıkdım artık bu yapılan basit hatalardan.

Boş beleş bir topçu için aylardır içine çekildiğimiz saçmalık yeter. Oynamazsa oynamasın, çıkarmasınlar lisans ne hali varsa görsün Oğulcan. Bize ne kardeşim, hayır kurumu muyuz biz? Havai fişek patlatıp kör olanın maaşını öde, haksız fesih yapanın cezasını öde…

Geri
Üst Alt