Çebi: "Limitlerimizde hoşgörü konusunda taleplerimizi ilettik. Çalışıyorlar ve onlardan iyi haber bekliyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1622729367019.png

Ahmet Nur Çebi: "Yabancı sayısı ve ligden düşme konusunda bizden teyit alınmadı. Bu aldıkları kararı gözden geçirebileceklerini düşünüyoruz."

Ahmet Nur Çebi: "Türk futbolundaki her türlü sorunun tartışıldığı yer, TFF. Bugün de o toplantılardan birini gerçekleştirdik. Dün yapılan, bizim de tam olarak teyitlerimiz alınmadan yapılmış bir açıklama vardı."

Ahmet Nur Çebi: "Kulüpler olarak, pazartesi saat 14.00'te bir toplantı yapacağız. TFF de sağ olsun bizi o gün dinleyecek ve belki de aldıkları kararları gözden geçirebileceklerini düşünüyoruz."

Ahmet Nur Çebi: "Limitlerimizde hoşgörü konusunda taleplerimizi ilettik. Çalışıyorlar. İnşallah verecekleri kararlar uygun olur. İyi haber bekliyorum."

Ahmet Nur Çebi: "Hem ülke puanı hem pandemi hem de mevcut yüksek kontratlar nedeniyle bazı sıkıntılar var. Limitlerin gevşetilmesi, yabancı kuralı ve küme düşmeyle alakalı konular var."

Ahmet Nur Çebi: " Yayıncı kuruluşla alakalı bitmeyen sıkıntılarımız var. Sürekli indirim talebi, bizi çok zor durumda bırakıyor. Bunda artık taviz vermeyeceğimizi izah ettik."

Ahmet Nur Çebi: "Türk futbolunu bizler temsil ediyoruz. Bizim TFF'yle uzlaşmamız gibi bir şey olmaması lazım. Türk futbolunu yukarı doğru çeken bir sistemin olması lazım."

Ahmet Ağaoğlu: "Yabancı kısıtlamasında amaç ne? Türk futbolcuların daha fazla süre alması. Fakat A Takım'da hiç süre almamış oyuncuyu benim oynatmam mümkün mü? Önce Rezerv Lig'in oluşturulması lazım. Bu olmadan, genç oyuncunun yetişmesi çok zor."

Ahmet Ağaoğlu: "Yabancı kısıtlamasında amaç ne? Türk futbolcuların daha fazla süre alması. Fakat A Takım'da hiç süre almamış oyuncuyu benim oynatmam mümkün mü? Önce Rezerv Lig'in oluşturulması lazım. Bu olmadan, genç oyuncunun yetişmesi çok zor."

doğru diyor ahmet woods

Hayret Canakkaleye gitmemiş.

doğru konuşmuş

Ahmet Nur Çebi: "Türk futbolunu bizler temsil ediyoruz. Bizim TFF'yle uzlaşmamız gibi bir şey olmaması lazım. Türk futbolunu yukarı doğru çeken bir sistemin olması lazım."

Geri
Üst Alt