Cebrail, Dursun Özbek'le Görüştü!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1653727789798.png

Cebrail Karayel: "Altay ile sözleşmem sona erdi. Ben de hakkımda çıkan haberleri basından takip ediyorum. Galatasaray'ın başkan adayı Dursun Özbek ile İstanbul'a geldiğimde görüşmem oldu." (@radyospor)

Cebrail kim ya?
28 yaşında doğru düzgün bir takımda oynamamış.

ulan arkadaş
bizim kulüp, altyapınin tüm seviyelerinde sürekli kafaya oynuyor ama bizden başka tüm takımlar genç oyuncu çıkarıyor.Biz A takıma 1 tane genç bile monte edemedik

Bu işin içinde çok büyük bir pislik ve art niyet olduğunu düşünmeye başladım.

Dursun başkan sağlam geliyor her salı halk günü gibi transfer bombalarını patlatacağız.

Haberin tamamında Point otelde kaldığımda karşılaştık, kısaca konuştuk diyor.

Galatasaray iddiası ile ilgili olarak ise Cebrail, "Altay ile sözleşmem sona erdi. Ben de hakkımda çıkan haberleri basından takip ediyorum. Galatasaray başkan adayı Dursun Özbek ile İstanbul'a geldiğimde görüşmem olmuştu. Bu görüşme tanışma babında oldu. Dursun Özbey'in otelinde kalıyorduk, tanıştık Sayın Özbek beni beğendiğini söyledi bu şekilde kısa bir sohbetimiz oldu. Transfer konusu hiç konuşulmadı" dedi ve ekledi:

Ulan her sene küme düsen takimdan 2 oyuncu ala ala o seviyeye indik.
Senede 0.3 mac oynayacak adam icin para mi verecegiz.. Gelmek istiyorsa cebinden senelik 200 bin dolaar versin

Dursun Başkan çalışıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cebrail kim ya?
28 yaşında doğru düzgün bir takımda oynamamış.

ulan arkadaş
bizim kulüp, altyapınin tüm seviyelerinde sürekli kafaya oynuyor ama bizden başka tüm takımlar genç oyuncu çıkarıyor.Biz A takıma 1 tane genç bile monte edemedik

Bu işin içinde çok büyük bir pislik ve art niyet olduğunu düşünmeye başladım.

Altyapıdan oyuncu entegre edince menajerleri ve Anadolu kulüplerini nasıl zengin edebiliriz ki renktaş :rolleyes:

akıllı ol ve adaylıktan çekil yoksa seni allahına kavuştururumdan öte bir konuşma geçmemiştir umarım

Genclerin önünü yine acan bir transfer. Alpaslan, Aytac ve Tasdemiri bedava ya yollariz, yerlerine 2-3 anadolu topcusu gelir. Sonra gencler sözlesme uzatmadigi an surprised Pikachu yüzü yapariz.

Yeni vahiyler hususunda mutabakata varılmış mı

Geri
Üst Alt