Cefası da Onlarınmış, Sefası da!

Perez kale arkasindaki nazileri nasıl temizlediyse bizim yoneticilerimiz de bu pis iğrenç satilik çeteyi temizlemeli. Yeni gelecek yönetimin ilk işi bu olmalı. Ayrıca dünkü olayların bilinçli bir şekilde kulube zarar vermek için yapıldığını düşünüyorum. Bu pislikleri dün için kimin nemaladığı hakkında bir tahminim var ama o bende kalsın.

Ya git arkadas ya. Bir de bunlarin pisliklerini hala savunanlar var. Nasil bir kafadir bu ya, yok takimi yalniz birakmiyorlarmis. Sirf zarar bunlar.

Iyi diyelim yalniz birakmiyorlar güzel de, her defa hayvanlik yapmanin ne mantigi var? Akillarinca takimi desteklediklerini saniyorlar o kus beyinleri ile.

Al iste yine ceza gelecek kulübe bu beyinsizler yüzünden. Belki de sahamiz kapanacak bir mac icin. Bunun hesabini kim ödeyecek, kim??

Bir degil iki degil. Daha Süper Kupa macinda olanlari unuttunuz sanirim. 2 mac ceza yedik bunlarin yüzünden, o maclarin birinde ise de puan kaybettik. Bunun hesabini kim ödeyecek??

Tamam takimini gidersin adam gibi desteklersin ama niye illa hayvan oluyorsun? Ne güzel sesiniz duyuluyordu tüm mac, bu pisligi yaparak yine icine sictiniz.

Maca alman kanalindan baktim, adam utancdan bahsetti. Tabi bu sizde ne gezer, aklinizca takimi destekliyorsunuz..

Ya git arkadas ya. Bir de bunlarin pisliklerini hala savunanlar var. Nasil bir kafadir bu ya, yok takimi yalniz birakmiyorlarmis. Sirf zarar bunlar.

Iyi diyelim yalniz birakmiyorlar güzel de, her defa hayvanlik yapmanin ne mantigi var? Akillarinca takimi desteklediklerini saniyorlar o kus beyinleri ile.

Al iste yine ceza gelecek kulübe bu beyinsizler yüzünden. Belki de sahamiz kapanacak bir mac icin. Bunun hesabini kim ödeyecek, kim??

Bir degil iki degil. Daha Süper Kupa macinda olanlari unuttunuz sanirim. 2 mac ceza yedik bunlarin yüzünden, o maclarin birinde ise de puan kaybettik. Bunun hesabini kim ödeyecek??

Tamam takimini gidersin adam gibi desteklersin ama niye illa hayvan oluyorsun? Ne güzel sesiniz duyuluyordu tüm mac, bu pisligi yaparak yine icine sictiniz.

Maca alman kanalindan baktim, adam utancdan bahsetti. Tabi bu sizde ne gezer, aklinizca takimi destekliyorsunuz..

Can Büyük o arkadaşlara anlatamayız şimdi bir sonraki evimizdeki Arsenal maçına versinler cezayı seyircisiz evimizdede güzel güzel goller yiyelim Dortmund'u yenmek değil berabere kalmamız bile hayat diyorum ben alırsak tek Arsenal'den alırız 1 yada 3 puan onuda yitirelim sonra süper ligde devam ederiz yolumuza sicili kabartalım zaten mali açıdan adamların listesindeyiz bir dahaki olayda daha rahat karar versinler.

klavye taraftarları konusmayı kesin. meşale yakanlarla koreografi yapan ve maçlarda susmayanlar aynı kisiler değil . bilmeden görmeden yorum yapmayın

Bu adamlar bu kulubun utanc kaynagi. Aysal baskandan umutluydum bunlari da temizler diye ama kismet olmadi.

Hayir ceza da aldirirsin olur ya, sus otur, size ne birader biz istersek ceza da alacak kulup minvalinda atar yapmak nasil bir beyinsizlik.

Deep Thought cihazından gönderildi.

ünal aysal önce floryanın tozunu alsın
parazit kaynıyor

bu çocuklar olmasa maçlara 3 bın çekırdekçı gıder.bu bıdı bıdı konuşan grup aysalı desteklıycez vs dıye guya floryaya 40-50 kışı gıttıler.taraftarsız bır GS dusunulemez.acın youtube fılıpınlerden malezyadan çinden GS maclarındakı atmosfer için yapılan yorumları okuyun.GS taraftarı şikeci baskanına mı sahıp çıkmış stat mı yakmış polis arabası mı devırmış avrupada ki gıbı ırkçılık mı yapmış.utanıyolarmış vs vs.içki içip dunyanın her yerınde ınsanlara saldıran ingilizler utanmıyor.alman bakanı holıganızmı bıtırıcez dıyerek acıklama yapıyor.avrupada etoya muz ve maymun seslerı çıkartılıyor.bunun mıslı olaylar oluyor ama bızımkıler utanıyor:))

klavye taraftarları konusmayı kesin. meşale yakanlarla koreografi yapan ve maçlarda susmayanlar aynı kisiler değil . bilmeden görmeden yorum yapmayın
zeki arkadaşım o grubun başında bir lider varmı ? var
o lider sahaya atmayın deyince atabilirler mi ? hayır
ne işe yarıyor o lider bozuntusu

bu çocuklar olmasa maçlara 3 bın çrkırdekı gıder.bu bıdı bıdı konuşan grup aysalı destklıycez vs dıye guya floryaya 40-50 kışı gıttıler.taraftarsız bır GS dusunulemez.acın youtube fılıpınlerden malezyadan çinden GS maclarındakı atmosfer için yapılan yorumları okuyun.GS taraftarı şikeci baskanına mı sahıp çıkmış stat mı yakmış polis arabası mı devırmış avrupada ki gıbı ırkçılık mı yapmış.utanıyolarmış vs vs.içki içip dunyanın her yerınde ınsanlara saldıran ingilizler utanmıyor.alman bakanı holıganızmı bıtırıcez dıyerek acıklama yapıyor.avrupada etoya muz ve maymun seslerı çıkartılıyor.bunun mıslı olaylar oluyor ama bızımkıler utanıyor:))

saydıkların yapılanların çeyreği bile değil . tabi klavye basında yazmak kolay. utananlar gidip stadda sadece 1 kere bizim yaptıklarımızı yapsınlar eleştirileri ciddiye alırım . ama bazı şeyleri eleştirebilmek için eleştirebilmeyi haketmek lazım . çekirdekçi taraftarlar bilmez tabi bazı şeyleri . gülüp geçiceksin.

zeki arkadaşım o grubun başında bir lider varmı ? var
o lider sahaya atmayın deyince atabilirler mi ? hayır
ne işe yarıyor o lider bozuntusu

hiç maça gitmedin sanırım . GALATASARAY tribününde olan herkes ultrAslan değildir . ultrAslanım diyen herkeste ultrAslan değildir. 3 yıldır kendi sahasında sahaya 1 tane çakmak atmayan gruptan bahsediyoruz . dediğim gibi bilmeden görmeden kimseye b.k atmayın .

hiç maça gitmedin sanırım . GALATASARAY tribününde olan herkes ultrAslan değildir . ultrAslanım diyen herkeste ultrAslan değildir. 3 yıldır kendi sahasında sahaya 1 tane çakmak atmayan gruptan bahsediyoruz . dediğim gibi bilmeden görmeden kimseye b.k atmayın .
ben maça gittim çok fazla değil ama.
herkes ultraslan değilmiş he he yersen bu işleri onların yaptığı belli
o meşaleleri o gruptan başkası sokabilir mi içeri ne saçmalıyosun ?
siyasi slogan atılınca susturmayı biliyolarda meşale atmayı mı engelliyemiyolar.
savunacam diye yalan bari konuşma

edit: fb maçındada atanlar ultraslan değil dersin şimdi

Son düzenleme:
Mesale yakmak neden bu kadar elestiriliyor. Gayet güzeldi bence. Takim yenik durumdayken Ingilizlere tribün dersi verildi, mac boyuncada hep bizimkiler duyuldu. Özellikle Avrupada hayranlikla ve saskinlikla izleniyor böyle seyler, yasamayan bilmez.

~tap
Yav he hayranlıkla izleniyor.Bunun hayranlıkla izlenebilecek bir şey olduğunu sadece Türkler düşünüyor sanırım.Burada olduğu gibi. :38573:

Ayrıca bu forumda yurtdışında yaşayanların çoğu yaşadıkları yerlerdeki spikerlerin konuyla ilgili kötü yorum yaptıklarını söyledi.Ayrıca bugün Avrupa basınında da bunun Şampiyonlar Ligi'ne yakışmadığı ile ilgili haberler yapıldı.

Son düzenleme:
ben maça gittim çok fazla değil ama.
herkes ultraslan değilmiş he he yersen
o meşaleleri o gruptan başkası sokabilir mi içeri ne saçmalıyosun ?
siyasi slogan atılınca susturmayı biliyolarda meşale atmayı mı engelliyemiyolar.
savunacam diye yalan bari konuşma

edit: fb maçındada atanlar ultraslan değil dersin şimdi

yalan konusmak ? önce yalan konustugumu ispat et . daha sonra cevabımı oku.

gerçek ultrAslan grubunu sadece arenada görebilirsin. şehir dısındaki maçtan tabiki bu insanlar sorumlu değildir. sırf o maç yüzünden ve dünkü maç yüzünden ben yine maça gidemiyorum. ben aptalmıyım kendi takımıma zarar vereyim ? bişeyleri yazarken mantıklı düşünüp yazın . insanların bireysel hatalarını topluluklara yüklemeyini .son olarak önce biraz maça git belki daha sonra yaşananları öğrenebilirsin.

yalan konusmak ? önce yalan konustugumu ispat et . daha sonra cevabımı oku.

gerçek ultrAslan grubunu sadece arenada görebilirsin. şehir dısındaki maçtan tabiki bu insanlar sorumlu değildir. sırf o maç yüzünden ve dünkü maç yüzünden ben yine maça gidemiyorum. ben aptalmıyım kendi takımıma zarar vereyim ? bişeyleri yazarken mantıklı düşünüp yazın . insanların bireysel hatalarını topluluklara yüklemeyini .son olarak önce biraz maça git belki daha sonra yaşananları öğrenebilirsin.
he he ultraslan sadece arenada
yalan söylediğinin ispatı "ultraslan passoligi protesto edip arenadaki maçlara gitmiyor."
deplasmanda samiyende ultraslan hep seninle... :D :D

Bunlar takımı kendilerinin falan sanıyorlar , gerizekalı uA

he he ultraslan sadece arenada
yalan söylediğinin ispatı "ultraslan passoligi protesto edip arenadaki maçlara gitmiyor."
deplasmanda samiyende ultraslan hep seninle... :D :D
üyelik tarihine bakarak imkansız diyorum ama 10 yaşında falanmısın ? neyse daha fazla ugrasamam seninle

Allah'ın liselisi evlensem senin yaşında çocuğum olurdu

ualar hep böyle liselimi cevap veremeyince saçmalıyolar

liseli :) ne anlamda bunu söyledin bilmiyorum ama eğer sözlüklerdeki liseli sözüne göre söylediysen onun yaşla alakası yok öğrenmiş ol . diğer türlüde değilim zaten üni. öğrencisiyim rahat ol . cevabı veremeyen ben değilim sensin. kusura bakmada aptal aptal şeyler uyduruyorsun . söylenmiş bir marş üzerinden laf koymaya calısıyosun . son olarak evlenmeyerek en iyisini yapmıssın ülke içinde iyi olmuş amca daha fazla yazma bana yasıtlarımla tartısmak istiyorum artık .

liseli :) ne anlamda bunu söyledin bilmiyorum ama eğer sözlüklerdeki liseli sözüne göre söylediysen onun yaşla alakası yok öğrenmiş ol . diğer türlüde değilim zaten üni. öğrencisiyim rahat ol . cevabı veremeyen ben değilim sensin. kusura bakmada aptal aptal şeyler uyduruyorsun . söylenmiş bir marş üzerinden laf koymaya calısıyosun . son olarak evlenmeyerek en iyisini yapmıssın ülke içinde iyi olmuş amca daha fazla yazma bana yasıtlarımla tartısmak istiyorum artık .

he üniveriteye girince adam olduğunumu sandın liseli polarcı
tamam yazmam bidaha liselilerden kaçmak lazım zaten

Geri
Üst Alt