Cefası da Onlarınmış, Sefası da!

he üniveriteye girince adam olduğunumu sandın liseli polarcı
tamam yazmam bidaha liselilerden kaçmak lazım zaten

cevap yazmayacaktım ama şart oldu. adam oldum falan demedim zaten ama demekki sen öyle gördün eyvallah derim . bu yazılarından kimin "liseli" oldugu belli oluyor. kaç benden isabet olur .

Bu arada konuyu dağıtanlardan biri oldugum için özür dilerim . Kimse benimle aynı düşüncede olmak zorunda değil.Bana yalancı diyerek saygısızlık edene saygı göstermem . Abilerime ve liseli kardeslerime saygılar

takma kardeşim
biz burda çok gördük bu liseli söylemlerini
vereceği cevap kalamayınca seni liseli de yapar ua da
boş işler...

Bizim saha kapandiginda yine savunmayi düşünüyormusunuz .. Neyi savunuyorsunuz siz? meşaleye eyvallah. Niye sahaya atiyorsun .Birde bunlarin destegini övenler var. Dogru dürüst duran heriflere bişey demiyorum. Genellemiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Galatasaray'ın en büyük gücü taraftarı.ultrAslan'ın her ne kadar yanlışları olsa da takımını Türkiye'de en iyi savunan ve destekleyen taraftar grubu.Zaten Galatasaray'ın son yıllarda seyircisiz oynadığı maçların azlığından da belli oluyor.Ayrıca Fatih Terim zamanında kazanılan şampiyonluklarda ultrAslan'ın çok emeği var.

Son düzenleme:
Maalesef hiçbir zaman İçin AVRUPA standartlarını yakalayabileceğini inanmadığım taraftar kuruluşu

Yav he hayranlıkla izleniyor.Bunun hayranlıkla izlenebilecek bir şey olduğunu sadece Türkler düşünüyor sanırım.Burada olduğu gibi. :38573:

Ayrıca bu forumda yurtdışında yaşayanların çoğu yaşadıkları yerlerdeki spikerlerin konuyla ilgili kötü yorum yaptıklarını söyledi.Ayrıca bugün Avrupa basınında da bunun Şampiyonlar Ligi'ne yakışmadığı ile ilgili haberler yapıldı.
Spikerlerin öyle konusmasi kadar dogal bir sey yok. Illegal bir seyi övmelerini mi bekliyorsun?
Yorumlarin resmini almissin ama resmin aldigi likelari saklamissin?
Tribünü seven her insan sever böyle seyleri, futbol tribünler ile güzel. Tiyatro izler gibi izlenince degil.

Bu uA holigan grubunun sahaya girişini yasaklar ne güzel olurdu.

Spikerlerin öyle konusmasi kadar dogal bir sey yok. Illegal bir seyi övmelerini mi bekliyorsun?
Yorumlarin resmini almissin ama resmin aldigi likelari saklamissin?
Tribünü seven her insan sever böyle seyleri, futbol tribünler ile güzel. Tiyatro izler gibi izlenince degil.

Yav görüntü güzel, dediğine de katılıyorum da yaparsan ceza veriyor uefa ışte kiminle inatlasiyorsun. Tamam f.. The system güzel de para gidiyir haybeye

-Tapatalk-

Yav görüntü güzel, dediğine de katılıyorum da yaparsan ceza veriyor uefa ışte kiminle inatlasiyorsun. Tamam f.. The system güzel de para gidiyir haybeye

-Tapatalk-
Senede 2-3 kere ödeyelim cezayi bir sey olmaz. Öyle büyük paralarda ödenmiyor. Yaptigimiz reklam yeter bence.

İki kuruşluk klavye çocuklarının eleştrilerini dikkate almamak lazım.Utanıyormuşmuş bitanesi..Sorsan deplasmana hayatında gitmemiştir.Gitmeyi bırak, niyetlenmemiştir bile.
Sen kim oluyorsun da burda benim değerimi "2 kuruş" olarak nitelendiriyorsun? Klavye çocuğuymuş. Madem bu kadar kendinden eminsin o zaman ne diye bunları savunuyorsun. Deplasmana gitmemişmiş de bilmemne. Şunların haline bak pozlarına bak. Tam capslik poz veriyorlar art niyetli olsan dalga geçilecek 500 tane şey bulursun bu fotoğrafta. Emin ol deplasmana gitsem takımı desteklerim sonuna kadar ama ona zarar verecek bir hamlede bulunmam. Zaten takım son 2 senedir gazla oynuyor kendi evinde, bi de seyircisiz kalalım para cezası alalım sonra bunu desteklemeyince 2 kuruşluk klavye çocuğu olalım. Ben iki kuruşsam benim yanımda seni kuponla vermeleri lazım. Hadi hayırlı işler.

Ulan haydi görüntü güzel vs. yaktınız.Hangi akılla sahaya atarsınız?Durduk yerde ceza getirecekler.Tasoligin tek avantajı bunlardan kurtulmak olacak herhalde.

Meşalenin yakılması güzel, yakılsın da. Oturup tiyatro izlemeye dayatan UEFA'ya inat her maç yakılsın hatta. Ama sahaya atmak yanlış oldu.

UA denen grup artık Galatasaraydan uzaklaşması Lazım gerekirse her hafta Sivas maçı gibi 5 bin kişiye oynayalım oraya Galatasaray'ı gerçekten seven kendi reklamını yapmıcak taraftar gitmeli

kYbXnv.jpg
[/URL][/IMG]

Kayseri karşılama.İki kuruşluk elemanlar bırakın digiturkten maç izlemeyi,özelden link kovalayarak takım takip edip,sonra taraftar gruplarına küfür falan ediyorlar.Sadece ultraslan için geçerli değil savunmam.Her taraftar grubu özeldir.Olmazlarsa takım destek göremez.aziz yıldırım paralı köpekler dedi kale arkası tribününe.Bomboş lan şimdi o tribün.Artık 15-20 bin kişiye oynar her maçını fb.

Sahaya atmalarinin sebebi tempoyu dusurmek ve bizim takima kendinize gelin demekti bunu gormeyecek kadar kor olmaya gerek yok. Onlar bilmiyormu sahaya atilmayacagini?

Geri
Üst Alt