Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
ikisine de ban
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
he üniveriteye girince adam olduğunumu sandın liseli polarcı
tamam yazmam bidaha liselilerden kaçmak lazım zaten
dur oglum tam heyecanli kismina geldik..ikisine de ban
Spikerlerin öyle konusmasi kadar dogal bir sey yok. Illegal bir seyi övmelerini mi bekliyorsun?Yav he hayranlıkla izleniyor.Bunun hayranlıkla izlenebilecek bir şey olduğunu sadece Türkler düşünüyor sanırım.Burada olduğu gibi. :38573:
Ayrıca bu forumda yurtdışında yaşayanların çoğu yaşadıkları yerlerdeki spikerlerin konuyla ilgili kötü yorum yaptıklarını söyledi.Ayrıca bugün Avrupa basınında da bunun Şampiyonlar Ligi'ne yakışmadığı ile ilgili haberler yapıldı.
Spikerlerin öyle konusmasi kadar dogal bir sey yok. Illegal bir seyi övmelerini mi bekliyorsun?
Yorumlarin resmini almissin ama resmin aldigi likelari saklamissin?
Tribünü seven her insan sever böyle seyleri, futbol tribünler ile güzel. Tiyatro izler gibi izlenince degil.
Senede 2-3 kere ödeyelim cezayi bir sey olmaz. Öyle büyük paralarda ödenmiyor. Yaptigimiz reklam yeter bence.Yav görüntü güzel, dediğine de katılıyorum da yaparsan ceza veriyor uefa ışte kiminle inatlasiyorsun. Tamam f.. The system güzel de para gidiyir haybeye
-Tapatalk-
Sen kim oluyorsun da burda benim değerimi "2 kuruş" olarak nitelendiriyorsun? Klavye çocuğuymuş. Madem bu kadar kendinden eminsin o zaman ne diye bunları savunuyorsun. Deplasmana gitmemişmiş de bilmemne. Şunların haline bak pozlarına bak. Tam capslik poz veriyorlar art niyetli olsan dalga geçilecek 500 tane şey bulursun bu fotoğrafta. Emin ol deplasmana gitsem takımı desteklerim sonuna kadar ama ona zarar verecek bir hamlede bulunmam. Zaten takım son 2 senedir gazla oynuyor kendi evinde, bi de seyircisiz kalalım para cezası alalım sonra bunu desteklemeyince 2 kuruşluk klavye çocuğu olalım. Ben iki kuruşsam benim yanımda seni kuponla vermeleri lazım. Hadi hayırlı işler.İki kuruşluk klavye çocuklarının eleştrilerini dikkate almamak lazım.Utanıyormuşmuş bitanesi..Sorsan deplasmana hayatında gitmemiştir.Gitmeyi bırak, niyetlenmemiştir bile.