Cem Sultan Kayserispor'da!

Cevap: Son Dakika | Cem Sultan Kayserispor'da!

Altyapıda Berkin hariç yenekli adam yok.Diğerleri istediği yere gitsin çok umrumda değil

Arda da oldugu gibi kiralasalar ya diger birinci lig takimlarina bu cocuklari.

Fifi tabi Sarp gibi buluruz bi yerlerden kaliteli oyuncuları

Aga takılma altyapıya çok. Daha önce de söyledim, bizim altyapı tam bir balondur. Soruyorum, yıllardır övündüğümüz altyapıdan son 10 senede kaç oyuncu kalıcı oldu? Arda ve Sabri. 1,5 oyuncu yani. O yüzden yok cevherler var, yok yeni Ardalar vs. falan yalan yani. İnanmayın. Bizim altyapı Metin Yıldız, Ali Yavaş vs. dönemlerinde çok üretkendi. Ama şimdi BJK ve fenerin altyapıları bizimkini yakaladı. BJK için geçti dahi diyebiliriz.

Sarp'ı bu takıma bulup getirenin taaaa... Sen Selçuk ve Sezer'i bedavaya alabileceğin zaman neredeydin diye sorarlar adama. O kadar adamı kaçır, git Mustafa Zort'u al! Olacak iş değil tabii.

servete şimdi hak veriyorum iyi yapmış.

Bu çocuk yıllardır forumlarda övülüyor bildiğim kadarıyla A2'de her hafta gol atıyor. Ya biz kıymetini bilemedik ya da A takımda oynayacak kadar kaliteli değildi. Her ne olursa olsun kiralık verilmeliydi!

İlhan Parlakla okeye dönerler orda artık

650 bin tl yetiştirme parası alındı mı acaba

edit.

Ikinci Batuhan dedigimde birde bu adami savunanlar yo efendim karakterli cocuktur falan diyenler vardi.

Kendi kaybeder.

iyi yapmis, yalniz 5 sene çok olmus, bari 3 sene felan yapsaydi, piserdi, yeniden alirdik.. kendi kendine kelepçe takmis..

Sezer Ozturk transferinde kolaylik saglansin diye izin verilmis olabilir mi?

Servet'e ne kadar kızsak da bu adamın da sigara ictigi söyleniyor bilemem dogru mu.

Kayserispor ligi bizden ustte bitirdi ve 2'si Cem'den 5 gomlek ustun yabanci, diger 2'si de ayni Cem yaslarinda gelecek vaadeden Alamancilar olmak uzere tam 4 forvetleri var. Bizde 3 tane yabanci var ama Stancu'nun ve Baros'un durumu belli degil, ayrica hic Turk forvetimiz yok. Ustune ustluk sozlesme teklif edilmis Cem'e.

Bu transferin ne oldugu ortada:

- Cem, Servet olayindan sonra takimda eskisi gibi barinamayacagini anladi

- Adi Hurma kendince Galatasaray'dan intikam almak icin bula bula bunu buldu

- Parayi goren Cem Kayseri'ye gitti

ozet budur.

Kadroya girme hesabi yapmayin oyle birsey yok zira.

Ikinci Batuhan dedigimde birde bu adami savunanlar yo efendim karakterli cocuktur falan diyenler vardi.

Aynen katılıyorum Servet olayında bıle o kadar laf yedim ama gorduler Galatasaray'ın evladını herkez, Twit attım Cem'ede ''Shake_speare@CemSultan40 GALATASARAY forması nasip olmaz herkeze, değerini bilemezsen yol alırsın işte böyle.'

Bu sene yedek klubesınde seneye Bank asyda izleriz Cem'i artık.

Kayserispor ligi bizden ustte bitirdi ve 2'si Cem'den 5 gomlek ustun yabanci, diger 2'si de ayni Cem yaslarinda gelecek vaadeden Alamancilar olmak uzere tam 4 forvetleri var. Bizde 3 tane yabanci var ama Stancu'nun ve Baros'un durumu belli degil, ayrica hic Turk forvetimiz yok. Ustune ustluk sozlesme teklif edilmis Cem'e.

Bu transferin ne oldugu ortada:

- Cem, Servet olayindan sonra takimda eskisi gibi barinamayacagini anladi

- Adi Hurma kendince Galatasaray'dan intikam almak icin bula bula bunu buldu

- Parayi goren Cem Kayseri'ye gitti

ozet budur.

Kadroya girme hesabi yapmayin oyle birsey yok zira.

Ben Cem'i elimizden kacirdigimizii sanmiyorum. Unal Aysal ve ekibi koskoca holding yoneten adamlar 18 yasinda cocugu mu yonetemeyecek? Hele ki Fatih Terim daha yeni gelmisken. Bence isin icinde baska bir sey var. Bence isin icinde baska bir sey var. Kayseriden oyuncu alabiliriz. Biraz once Sezer dedim yanlislikla, Eskisehir'de oldugunu unutmusum. Kayseri'de alabilecegimiz kimler var?

kendisi için en iyi olanını yaptı.sallamayın şimdi çocuğa.kaç senedir A takıma cıkartmadılar adamı.Ne Hagi ne Ünder oynattı adamı.haklı bence .

Cem umarım iyi bir forvet olursunda 10milyona alırız seni.

Geri
Üst Alt