Cem Sultan Kayserispor'da!

Cevap: Son Dakika | Cem Sultan Kayserispor'da!

kendisi için en iyi olanını yaptı.sallamayın şimdi çocuğa.kaç senedir A takıma cıkartmadılar adamı.Ne Hagi ne Ünder oynattı adamı.haklı bence .

Cem umarım iyi bir forvet olursunda 10milyona alırız seni.

Çıkan nasıl çımış ? Forma verilmez alınır.

Umarım başarılı olur dualarım onunla gittigine kızmadım Allah yardımcısı olsun..

Belkide takas yapacaz Kayserisporla? Sonucta yetistirme bedeli odemesi lazim Kayserispor'un.

Ben Cem'i elimizden kacirdigimizii sanmiyorum. Unal Aysal ve ekibi koskoca holding yoneten adamlar 18 yasinda cocugu mu yonetemeyecek? Hele ki Fatih Terim daha yeni gelmisken. Bence isin icinde baska bir sey var. Bence isin icinde baska bir sey var. Kayseriden oyuncu alabiliriz. Biraz once Sezer dedim yanlislikla, Eskisehir'de oldugunu unutmusum. Kayseri'de alabilecegimiz kimler var?

Kayseri'den pastirma bile alamayiz.

Bence bu kibir ile kendisinden bir halt olmaz.

fb'nin paf takimina gitmis.

hayirli olsun.

en azindan IBB'ye gidebilirdi. hem orada kendini daha iyi gelistirip geri gelebilirdi. hersey para degil dünyada.

kariyerini de düsünen IBB'ye giderdi.

Hurma aklı sıra Ali Turanın rövanşını aldı. Öfkemizide tabi. Hurma Aziz Yıldırımın yaveri.

Cem Sultan ın gideceği belliydi şaşırmamak lazım. Ben fenere felan gitmesini bekliyordum.

Forvet yokken bile çıkarıp bir maç adam gibi ilk 11 de oynatmadılar adamı. Ne yapsın gidecek tabi. :( Yazık oldu ama ilerde almaya çalışırsak 10 katı paraya çok üzülürüm:(

Kendini bence yeterince gelistiremedi. Milli takimlarda da daha az oynamaya baslamisti ve daha da az gol atiyordu. Anil Dilaver>Cem Sultan.

Servet'le yaşadığı olaydan sonra,destek konuları bile açılmıştı.İnşallah kimsenin fikri değişmemiştir.Cem'e kızmıyorum,ama Twitter'da sürekli taraftarların ümitleriyle oynaması hiç hoş değildi.Yinede hayırlı olsun diyelim.

17 yaşından beri fosur fosur sigara içiyormuş bu eleman. Bilen biri söylemişti. En forvetsiz zamanda bile oynatılmadıysa bidonluğundandır. Geçiniz.

yuh be size kardesim... adamin önüne sözlesme koydunuzmuda imza atmadi...

Onuda gectim ... Adam en dogrusunu yapti gollerini siralayip A takima yükselemeyen biri 20 yasinda ne diye dursun daha...

Servetide ALLAH bildigi gibi yapsin insallah

Kendi gitmek istediyse kendi bilir. Fazla para istediğini duydum. ( 650.000 € ) Yolu açık olsun.

Güle güle. Yaş 20 ekmek paranı kazanma vaktin..

Kayseri'den pastirma bile alamayiz.

Yapma Hayri koskoca kulupleri yoneten adamlarin gotu bolu bir ALi turan yuzunden birbirlerine tafra yapacagini dusunmuyorsundur umarim. O konumda herkes kuluplerinin menfaatleri dogrultusunda hareket eder. Its all business man, you know that..

Forvet yokken bile çıkarıp bir maç adam gibi ilk 11 de oynatmadılar adamı. Ne yapsın gidecek tabi. :( Yazık oldu ama ilerde almaya çalışırsak 10 katı paraya çok üzülürüm:(

yönetim teknik direktör değişti oynatılmamış olabilir eskiden ama eski insanlar yok artık bunu bilerek adım atması lazım

Geri
Üst Alt