Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

ne şımartıp tepesine çıkaracaksınız 20 yaşındaki bebeyi ve 30 yaşındaki kazığı birini direk satış lıstesıne bırınınde zaten sözleşmesi bitiyor yolla bedelsiz...zaren servetin furbolu malum cem desen hiç izlemediysem 50 kere izledim sürat yok dribling yok sağ ayak sıfır her mahallede olan topçu cem extra hiçbirşey yok,amma abarttınız he kapı gibi karakterli ahlaklı cemden 10 kat daha kaliteli anıl dilaver ver arkada

Cengiz abi biliyoruz senin zaten Anıl'ı daha çok sevdiğini. Hemen yollamışsın Cem'i :asd:.

ayrıca gereksiz bir bilgi ama cem sultan cok ama çok koyu bir fenerbahçeli

En güzel ceza, Servetin, Cem'den özür dilemesini sağlamak, Cem'inde bu davranışından dolayı kulüpten ve takımdaki büyüklerinden özür dilemesini sağlamak ve Servete tekrar saygı duymasını sağlamak, yapmadıkları taktirde süresiz kadro dışı "ta ki birbirlerinden özür dileyip barışana kadar, baktın ikisi de inat ediyor; ikisini de kapı dışarı edeceksin" bu kadar basit... ha diyeceksin niye kovuyorsun, bir insan hatasını anlayıp ta özür dilemez ve inat ederse, o insan aklı başında biri değildir ve çevresine zarar verebilecek gün geldiğinde kendisine bile zarar verebilecek kapasiteye sahip insandır. Bu davranışlar takıma ve birliğe zarar vermeden kurtulmak lazım.

ha ben olsam; bu gece kovardım ikisini de

cemi 1 dk tutmam bir oyuncu sözleşme yenilemiyecek hemde altyapıdan gelmiş olacak bende ona yalvaracam..arkadaşlar galatasaray tarihinde hangi altyapıdan atakıma çıkan oyuncu sözleşme yenilemeden başka takıma gitmiştir 1 isim verin bilen varsa,ben bilmiyorumda

Servet seneye de bu takımda kalırsa, Xavi-İniesta gelse bozulur bu takımda. O kadar net söylüyorum. Adam seneye iyice, kraliyetini kurar. A2'dekileri tokatlar canı sıkılınca, Balta'yı fln da yanına aldı nasıl olsa, hocayı beğenmedi mi yine rakiplere buyur geç yapar, hoca kovdurur.

ayrıca gereksiz bir bilgi ama cem sultan cok ama çok koyu bir fenerbahçeli

Burda cıkıp Cem Sultan bırak f7 lı nedesen kımse ınanmaz kımse objektıf yaklasmıyuor herkez Servete kızgın begenmıyor dıye Cemi kahaman ılan etmısler bıle bosa kendını yorma yanı usta ben sabahtan berı konusuyorum ama bısey fark etmıyor.

hey gidi şu galatasarayımızın ne günlerini gördük te bugünleride bize gösteren yepeden tırnağa kim varsa

cemi 1 dk tutmam bir oyuncu sözleşme yenilemiyecek hemde altyapıdan gelmiş olacak bende ona yalvaracam..arkadaşlar galatasaray tarihinde hangi altyapıdan atakıma çıkan oyuncu sözleşme yenilemeden başka takıma gitmiştir 1 isim verin bilen varsa,ben bilmiyorumda

Sen versene bir isim, yok dimi? Cem ne zaman yaptı bu dediklerini?

GALATASARAYDAN AYRILMAK ISTEMIYORUM BEN BURDA DOĞDUM BURDA OLUCEM.... diyen adam mı Fenerbahçe'li :asd:.

boş boş mesaj yazmayın şuraya, adamla beraber mi büyüdün? laflara bak

Medyayı takıp etseydın anlardın ocakta sozlesme yenılemeyen sezon sonu ıcın f7'yle adı anılan ben degılım arastır ogren sonra kım bos konusuyor anlarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt