Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

F.Bahçe, sezon sonunda serbest kalacak olan Cem Sultan’a talip oldu. Sarı lacivertliler, 300 bin TL yetiştirme parasını öderse genç forveti transfer edebilecek.

G.Saray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, önceki gün başlayan Antalya kampına A2 takımdan 8 futbolcuyu alırken, golcü Cem Sultan’ı bu listenin dışında bıraktı. Sebebi ise, 19 yaşındaki golcünün sezon sonu bitecek olan sözleşmesini uzatmaması.

Yönetim, bu sezon birçok kez A takımla idmana çıkan Cem’in menajeri ve ailesiyle masaya oturdu. Ancak önerilen ücrette anlaşma sağlanamayınca, A takım kadrosuna alınmaması kararı çıktı. Diğer oyuncularla birlikte Antalya’ya gelen Cem Sultan, imza atmadığı için A takım kadrosu yerine, A2 takımının kampına gönderildi.

Cem Sultan’ın sezon sonu yetiştirme bedeli olan 300 bin TL’yi ödeyen kulübe gidebileceği belirtildi. Ligin bitiminde serbest kalacak olan 19 yaşındaki golcüye Fenerbahçe ve Bursaspor’un talip olduğu belirtildi.

Medyayı takıp etseydın anlardın ocakta sozlesme yenılemeyen sezon sonu ıcın f7'yle adı anılan ben degılım arastır ogren sonra kım bos konusuyor anlarsın.

medyanın her dediğine inanacağıma, cem'in ağzından çıkanlara inanırım daha iyi. bilip bilmeden adama fenerli diye b.k atıp serveti savunmayın

cem sultanın agzından net bir şekilde en az 20 kere fenerli olduğunu duydum.hatta karşıda oturyorlarmış ailece daha sonra bahçelievlere taşınınca galatasaraya gelmek zorunda kalmış şimdıde sanırım beykentte oturyor

medyanın her dediğine inanacağıma, cem'in ağzından çıkanlara inanırım daha iyi. bilip bilmeden adama fenerli diye b.k atıp serveti savunmayın

ne medyası kardeşim kendi ağzından 20 kere duydum sen nedıyorsun.allahım kitabımın üzerine yemin ederim

Medyayı takıp etseydın anlardın ocakta sozlesme yenılemeyen sezon sonu ıcın f7'yle adı anılan ben degılım arastır ogren sonra kım bos konusuyor anlarsın.

https://img.donanimhaber.com/upfiles/230010/B70C236E96144950BB4DF068604280A6.jpg

Oku,öğren sonra yanlış biliyormuşum kusura bakma cem yaz buraya,ondan sonra siz servet düşmanı olduğunuz için yazıyorsunuz bunları dediğinde oturup düşünelim bizde.

fenerlide olması sıkıntı değilki profesyonel hayatta olur böyle şeyler kızamam futbol kalp işidir ama gs de oynarken bunu kırk bın kat el ben bılıyorsam bu konudada yanlış yapmıssın demektir

erhan şentürk efecan karaca gür ege güler ve bir kaç isimde 3 sene önceki jenerasyondan bunlarda fenerliydi...

altyapı oyuncuları cengiz saltuk ile kankaymış beyler, her gün evine gelip bu arkadaşa fenerli olduklarını açıklıyorlar :D

erhan şentürk efecan karaca gür ege güler ve bir kaç isimde 3 sene önceki jenerasyondan bunlarda fenerliydi...

Şimdi fene sı.tın.Erhan Şentürk Fenerli falan değildir.En yakın arkadaşımla birlikte top oynadıkları dönemden beri bilirim.Fena atıyorsun.

kardeşim ben neden uydurayım cem benim muhattabımmı yada ben onun muhattabımıyım neden gencecik çocuğa iftira atayım alemsiniz..birde fenerli olması ayıpmı.forması için mücadele ettikten sonra gerisi hikaye

Şimdi fene sı.tın.Erhan Şentürk Fenerli falan değildir.En yakın arkadaşımla birlikte top oynadıkları dönemden beri bilirim.Fena atıyorsun.

allah kitapmi karıştırcam kardeşim fuzuli yere fenerli diyorsak fenerli neden başka oyunculara demiyorum düşmanlığımmı var bunlara

cengiz saltuk ölü taklidi yapsak gidermisin?

sen nerde duyduğunu söylesene, 20 kez söylemiş birde, yalan söyleme insanların gözü önünde.

eğer cemi tanıyorsan yemin edebilirmisin gs li olduğuna tabiii yiyorsa...edeceğin her yeminin ben yalan yere olduğunu bilicem vede tabiki allah bilecek..ben annemin üzerine bile yemin edebilirim

allah kitapmi karıştırcam kardeşim fuzuli yere fenerli diyorsak fenerli neden başka oyunculara demiyorum düşmanlığımmı var bunlara

Cengiz saltuk ne diyorsa o.Bunları seçip salladın Cem hakkında söylediklerin inandırı olsun diye.Erhan Şentürk ismi olmadı işte,şansına küs.

eğer cemi tanıyorsan yemin edebilirmisin gs li olduğuna tabiii yiyorsa...edeceğin her yeminin ben yalan yere olduğunu bilicem vede tabiki allah bilecek..ben annemin üzerine bile yemin edebilirim

Offf gece gece neden bulaştım sana bilemem, çok yanlış gelmişssin birader sen. neden tanıyım cem'i, adam Galatasaraylıyım diyorsa inanırım, sana niye inanıyım, sen kimsin, kimlerdendin, galatasaray altyapısı içinde gizli birr görevin mi var, kimsin? bana bunu açıkla

arda turan aydın yılmaz emre belozğlu uğur uçar emre çolak sabri sarıoğlu anıl dilaver bunlar ilk sözleşmelerini çekirdek parasına yaptılar amcam imza atmıyor vay anasını yawww..sen kimsin sorarlar sana babası duyumlara göre kulup seçiyormuş ceme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt