Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

cem-sultan-1.jpg

cem-sultan21.jpg

cem fazla gereksiz hareketlerde bulunmuş

servet ceme karşı bi reaksiyon göstermiş mi onu bilmiyorum??

Adnan Polat su Servet'i takımdan kov

Gözümüzde büyü biraz

Cem icin bir destek kampanyasi baslatalim. Bu Servet denen pislikten ve onun gibi olanlardan kurtulmamiz lazim, yoksa gelecek sene yine öbür takimlarin sampiyonluk kavgalarini izleriz.

Necati iyi bir konu açmamız lazım.Bütün forumlardada Cem'e destek var.

Ortak ses falan bişeyler diyordunuz hadi hayata geçirmenin tam vakti.

servet'i günahım kadar sevmem. takımdan göndereceğim ilk 5 futbolcudan biri olur herhalde galatasarayıma başkan/teknik direktör olsam. cem'in üslubu yanlış evet, ama büyük ihtimalle olayda haklı çocuk, o da ayrı.

peki ben ona başka bir şey sormak istiyorum. madem o forma kutsal cem, 91 doğumlusun. 17 yaşından beri sigara kullanıyorsun günde en az 1 paket, bazen de 2. böyle mi geçireceksin o kutsal formayı sırtına?

Ekşiden...Altıma imzamı attım.

serveti şimdiye kadar hiç kavga ederken görmedim.ben de sevmiyorum da serveti olayın arka planını bilmeden sallamamak lazım sanmıyorum bi antremanda sert girdi diye böyle olaylar olsun

Google resimlerde, Sümkürmek yazdim, yemin billah Servet cikti

serveti şimdiye kadar hiç kavga ederken görmedim.ben de sevmiyorum da serveti olayın arka planını bilmeden sallamamak lazım sanmıyorum bi antremanda sert girdi diye böyle olaylar olsun

Her türlü şeyin altından bu adam çıkıyo arakdaş.Yabancılar dışlandı dendi altından Servet çıktı,Rikard sabote ediliyo dendi altından Servet çıktı.Klüple ilişiğinin kesilmesi için daha ne yapması lazım?

Bu hafta Kasımpaşa maçına sırf Servet'e küfretmek için gidebilirim.

ıstedığınız kadar vurun dusurun ben yıne kalkıcam o Taşıyamadığız kutsal formayı en iyi şekilde taşıcam yazıklar olsun sıze

Bak bak burda da sadece Servet'e değil hepsine sallamış. Bunlar maksadını aşan açıklamalar. Buna sen mi karar vercen.

biz karara vere biliyoruzda o veremiyuormus

Cem Sultan kadrodan cikartilmis yazik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt