Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Kimin haklı, kimin haksız olduğunu bilmeden hareket etmemek lazım. Tamam Cem'e yapılmaması gereken bir şeyi yapmış olabilir ama önce olayın iç yüzünü öğrenelim derim.

öyleyse kadro dışı bırakmak için neyi bekliyor bunlar

kim bırakcak hangi yonetim?? onlar dava acmakla ugrasıyorlar malesef ki.. hayır ne gunah isledik de bunları basımıza getirdi allah anlamıyorum.. takımı yok etmeden rahat etmicekler..

helal olsun cem su karaktersiz herif takimdan kovulmali!

Olay basına düşdü birazdan resmi site yalanlama yapar..

Cem o twitter bana ait değil diyebilir..

Olayın peşini bırakmamalıyız..Bu hafta Cem oyunada giremez..Servet ise onbir başlar..

servet'i günahım kadar sevmem. takımdan göndereceğim ilk 5 futbolcudan biri olur herhalde galatasarayıma başkan/teknik direktör olsam. cem'in üslubu yanlış evet, ama büyük ihtimalle olayda haklı çocuk, o da ayrı.

peki ben ona başka bir şey sormak istiyorum. madem o forma kutsal cem, 91 doğumlusun. 17 yaşından beri sigara kullanıyorsun günde en az 1 paket, bazen de 2. böyle mi geçireceksin o kutsal formayı sırtına?

Ekşiden...Altıma imzamı attım.

Yuh! Doğru mu acep?

Kimin haklı, kimin haksız olduğunu bilmeden hareket etmemek lazım. Tamam Cem'e yapılmaması gereken bir şeyi yapmış olabilir ama önce olayın iç yüzünü öğrenelim derim.

Olayın iç yüzü öğrenilsede öğrenilmesede Servet'in karaktersiz bir oyuncu olduğu gerçeği değişmeyecek.

Bu konu hakkında yönetimin bir şey yapacağına hiç inanmıyorum,net.Bu işten en zararlı çıkacak olan da Cem olacaktır,demedi demeyin!!!

Adamsın Cem adamsın.Helal olsun sana.

''ben yanmasam, sen yanmasan, biz yanmasak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa''

Cem yandı belki ama servet'in ipini pazara çıkarmıştır.

Bencede.

Antreman da yanliz Cem hakketen cok sert girmis Servete. Orda kim olsa sinirlenirdi.

Sonrasinda ne oldu tabi bilmiyoruz, öncesinde de baska seyler olmus olabilir.

Yeni yönetim gelmeden böyle olayların yaşanması çok hayırlı bence.Takımları çürükleri ayırmak için bundan daha iyi bi fırsat olamaz

;Ps la uğraşan arkadaşlar bununla ilgili güzel bir resim ayarlasınlar twitter yada face kullananlar profil resmi olarak kullansın rengimizi belli edelim en azından.

Burda suc kesinlikle Servet'tedir. Ulan Cem daha bacak kadar cocuk sayilir, o sana küfür etse bile sen bir büyügü olarak bu konuyu konusmayla halledeceksin. Böyle vurmayla nereye varacagini saniyorsun sen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt