Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Yapılan yanlış. Ancak Cem bu sene sözleşme yapmadığı için camiada şüphe var.

%100 olmasa da eminim ki Cem 'in bu forumda üyeliği var. O yüzden seslenmek istiyorum. "Gel sil şu belirsizliği, topyekün desteğin olalım."

Kalli kim ya? Fatih Terim ile Kalli yi aynı kefeye koyuyorsan futbol bilginden şüphe duyarım.Dünyadaki hangi hocayı getirirsen getir oyuncuların üstünde Terim kadar etki yapmaz.Çünkü Terim'in Galatasaray üstünde herzaman yeri başkadır..

yasin kac senin?

Bugüne kadar kötü futbolunla kazandığın haram paralar sana yeterde artar bile. Sen yeterki tüyü bitmemiş yetenekli genç futbolcuların ekmeğinle oynamaya devam etme. Onları fiziksel ve psikolojik olarak bitirmeye devem etme. Kendin hantal, hatalı ve yeteneksiz olduğun için onları kıskanıyorsun belli!

Fatih Terim ile Kalli'yi aynı kefeye koymak Fatih Terime hakarettir..Kalli kim yahu ?Almanyadan başka nerelerde neler yapmış?

Yeniden yapilandirilan ve acikcasi o kadar da kaliteli olmayan kadroyu ilk senesinde sampiyon yapti. Ondan evvel de sampiyon yapti. Iyi hocadir Feldkamp. Ama arizadir biraz iste :)

Cem Sultan'dır, Servet....

Fatih Terim ile Kalli'yi aynı kefeye koymak Fatih Terime hakarettir..Kalli kim yahu ?Almanyadan başka nerelerde neler yapmış?

92-93 'te oynattığı futbolu görmeyen yorum yapmasın. Ki o takım 2 sene (2nci yılı Holmann ile) rakiplerini silindir gibi ezdi. 1996-2000 arasında olduğundan daha ezici bir futbol oynattı. Hem de takımında ultrasüper star oyuncular yokken.

İmparator Terim 'le kıyas yanlış olur. Ama Kalli 'ye de laf söyletmem.

anlasilamadi heralde

kalli terimden daha disiplinli bir hocadir

ama o varken yasdigimiz olaylarda ortada

oyuncular arsizsa hoca degil yonetimin sorunudur

DEDIM

servet defol militan bu adam resmen şüphe etmeye başladım

Abdullah Abi´nin dedigi gibi üyeligi varsa Cem´in, bende seslenmek isterim ona.

Galatasaray´da sözlesmeni yenilememen herkesi cok üzdü, cünkü daha Galatasaray´da forma bile giymedin. Ancak yetenegine ve gelecegine güveniyoruz. En kisa zamanda at su imzayi, herzaman yaninda olalim. Galatasaray´da oynamadan gidersen, hemde bedavaya kacip gidersen, Galatasaray taraftari seni hicbirzaman affetmeyecektir. Bunu bilmelisin

Yanarım yanarım Cem gibi adamın kariyeri başlamadan bitecek ona yanarım

Yapılan yanlış. Ancak Cem bu sene sözleşme yapmadığı için camiada şüphe var.

%100 olmasa da eminim ki Cem 'in bu forumda üyeliği var. O yüzden seslenmek istiyorum. "Gel sil şu belirsizliği, topyekün desteğin olalım."

Neden sözleşme yapsın? Galatasaray'da genç futbolculara nasıl 4. sınıf insan muamelesi yapıldığını hem taraftar, hemde genç futbolcular yıllardan beri görüyorlar. Genç futbolcu öğütme makinesi olduk. Arda ve Sabri artık eski nesil oldu. Nice yetenekler, ne olduğu belirsiz pahalı yabancılar ve yerliler uğruna harcandı, sürgün edildi. Hiçbir iddiamız kalmadı ama Emre Çolak bile oynatılmıyor.

anlasilamadi heralde

kalli terimden daha disiplinli bir hocadir

ama o varken yasdigimiz olaylarda ortada

oyuncular arsizsa hoca degil yonetimin sorunudur

DEDIM

Ben diyorum ki olayın disiplin ile bir alakası yok..Yeryüzünde hiçbir hocanın Galatasaray' da Fatih Terim kadar oyuncular üstünde saygınlığı ve etkisi yoktur..Kalli değil Morinho olsun bu değişmez..

Neden sözleşme yapsın? Galatasaray'da genç futbolculara nasıl 4. sınıf insan muamelesi yapıldığını hem taraftar, hemde genç futbolcular yıllardan beri görüyorlar. Genç futbolcu öğütme makinesi olduk. Arda ve Sabri artık eski nesil oldu. Nice yetenekler, ne olduğu belirsiz pahalı yabancılar ve yerliler uğruna harcandı, sürgün edildi. Hiçbir iddiamız kalmadı ama Emre Çolak bile oynatılmıyor.

Kısmen katılmıyorum.

Ciddi ciddi senin Cem Sultan olduğundan şüpheleniyorum :)

Edit: Üzüleceğiniz mesajlar yazmayın. Biraz dizginleyin cümleleri, inanın zor değil. A.TAŞAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt