Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Lugano-Yobo Toraman-Sivok Serdar Aziz-İbrahim Öztürk Emre Güngör-Danny :)

Çeşitli takımların stoperleri. sen bu adamla 3 senedir olduğu gibi ilk 3 e bile giremezsin.

Diğerlerinin Servet'ten çok üstün olduğunu düşünmüyorum genelde.Lugano,Toraman v.s den iyi değil ama bu iyi olmadığını da göstermez.2 sene önceki Servet değiller hiçbiri.

10624.jpg
10633.jpg

10641.jpg
10646.jpg

Sen misin abine bacak arası atan

Cem Sultan, Servet Çetin’e hem çalım attı, hem formasını çekti. Bunu “racona ters” bulan Servet infazı geciktirmedi

Basmış çalımı. servet denen futbolcuda aguero'ya yaptığı tarifeyi uygulamış.

10624.jpg
10633.jpg

10641.jpg
10646.jpg

Cem Sultan, Servet Çetin’e hem çalım attı, hem formasını çekti. Bunu “racona ters” bulan Servet infazı geciktirmedi

Sen bu formayı giydiğin sürece,attığımız gole,kazandığımız maça sevinirsem adam değilim.

Cem Sultan herseyden önce büyüklerine saygili olmayi ögrenecek. Bunu aklina yerlestiremeyip bu yasta böyle olaylarda yer aliyorsa simdiden yollari ayirmak lazim.

Servet'e karşı bu linç politikası niye ?

10624.jpg
10633.jpg

10641.jpg
10646.jpg

Cem amiyane tabirle ''Çocuğu koymuş'' O sümüklü mahlukat Rijkaard'ı sattığı gün bitti zaten gözümde şu an ne yapsa sallamam. Bi de bu adamı kaptan yaptık lan biz şaka gibi. B.ktan oyuncu olması da cabası.

Video'yu izledim Servet haklı.

Video'yu izledim Servet haklı.

Yok, olayin içinde Servet var ya kesin suçlu kendisidir. 10 dk sonra "Rijkaard dünyanin en iyi teknik direktörlerinden biriydi, keske kalsaydi ve daha fazla faydalansaydik. Gönderildigi için üzüldüm" dese hepsi bu olayi unutup "OoooOOO babasin Servet" "Servet reis" demeye baslar.

Yani Bunun icin önce Sert bir Faul ondan sonra Tokat atmasi lazim dogru anladim degilmi..?

Tokat atmasını gerektirecek sebebi bilmediğimizde ikimizinde dediği havada kalacaktır.Diyeceğim tek şey Servet'i yemeyi bırakın.

Cem Sultan herseyden önce büyüklerine saygili olmayi ögrenecek. Bunu aklina yerlestiremeyip bu yasta böyle olaylarda yer aliyorsa simdiden yollari ayirmak lazim.
Büyükleri dövecek,sövecek oda hiçbirşey olmamış gibi devam edecek..Servet küfür ediyor..Ertesi gün bülent hoca cem'e git özür dile diyor..Odasına gidiyor küfür+tokat yiyor..Hani burda büyüklük..

Cem sultan:Ben bu zaman'a kadar babamdan fiske yemedim..

Aynısı bana olsa bende birşeyler yapardım..Servetin arabasının lastiklerini patlatırdım:asd:

Servet haklı diyenleri anlamıyorum. Böyle sert müdahalelerden sonra kendi takımının oyuncusuna sanki düşman oyuncuymuş gibi tekme sallamak ? Nasıl haklılıktır bu ?

Ayrıca olanlara göre tokat falan atmış Servet ve küfür etmiş. Boşuna demiyoruz derhal gitsin diye bu adam bizim takımımızdan.

Yok, olayin içinde Servet var ya kesin suçlu kendisidir. 10 dk sonra "Rijkaard dünyanin en iyi teknik direktörlerinden biriydi, keske kalsaydi ve daha fazla faydalansaydik. Gönderildigi için üzüldüm" dese hepsi bu olayi unutup "OoooOOO babasin Servet" "Servet reis" demeye baslar.

Aynen öyle,Servet'e karşı linç uygulanacak resmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt