Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Biz böyle herşeye kafa sallayan ve sadece klavye konuşturan traftar olmaya devam edersek Servet gibilerinde saltanatı süremeye devam eder arkadaşlar..

Ayrica Cem'in atmis oldugu bütün twitleri okudum. Simdi karsimda olsa kendisini everi çevire döverim.

İzlediğim videoda Cem aşırıya kaçmış.O yüzden haklı.Adamı indirmiş,özür bile dememiş,çekip gitmiş.Neydin ne oldun...

Devamında gelişen olayları bilmediğim için konuşamıyorum.
Diğer mevzulardan haberin yok sanırım..

1-Servet küfür etmiş

2-Ertesi gün odasına özür dilemeye gitmiş.Servet yine küfür ederek tokat atmış..

Servet çok iyi büyükülük yapmış..Anca böyle abilik yapılır..

İzlediğim videoda Cem aşırıya kaçmış.O yüzden haklı.Adamı indirmiş,özür bile dememiş,çekip gitmiş.Neydin ne oldun...

O videoda Servet'in atmaya çalıştığı dirseği gördün mü peki?? Derbilerde bile bu kadar hırslı olmayan adamın gücü Cem Sultan'a mı yetiyor..

Ulan lanet olsun, takimdan sogutunuz beni Allah belanizi versin lan.

Adam degilsin Servet.

Adamlar içimize sızmış. Ne desek boş.

Video'yu izledim Servet haklı.

Antremanda kendisini iten,çeken,yere düşüren futbolcuyu yere sermenin verdiği gururla sırtını dönüp gitmesinde mi,küfür etmesinde mi,kendisinden özür dilemeye gelen yaşı daha 20 olan diğer futbolcuyu tokatlayarak kovmasında mı?Hangisinde o hak.

Bunlar gerçek,samimi düşüncelerinse zaten söylenicek söz yok.

Ayrica Cem'in atmis oldugu bütün twitleri okudum. Simdi karsimda olsa kendisini everi çevire döverim.

Cem sultan bu foruma üye diyolar hacı. Bakarsın kendisi itiraf eder kim olduğunu? O zaman karşılaştırırız sizi, onu görünce altına kaçırma da dikkat et sen;)

Diğer mevzulardan haberin yok sanırım..

Diğer mevzulardan sizinde tam haberiniz olduğunu düşünmüyorum ben.Olanlar olmuş Cem kardeşimiz özür dilemeye gitmiş ertesi günü,Servet'te öküz ya durup dururken vurmuş.Olayları bilmeden konuşmamak lazım.Resmen Servet'i bitirdiniz,bitireceksiniz.Olayları anlamadan bu isyan neden ?

adam olana saygı duyulur büyüklük gösteririlir ki servetin her tarafı adam olsa nolur

kaptanlık kutsaldır yakışmıyor servete diye boşuna demedik

Aynısı size yapılsa demek hoşunuza gider , Servetin elini öpersiniz , çok iyi yaptın abi bana vudunda dersiniz öyle mi ???

Diğer mevzulardan sizinde tam haberiniz olduğunu düşünmüyorum ben.Olanlar olmuş Cem kardeşimiz özür dilemeye gitmiş ertesi günü,Servet'te öküz ya durup dururken vurmuş.Olayları bilmeden konuşmamak lazım.Resmen Servet'i bitirdiniz,bitireceksiniz.Olayları anlamadan bu isyan neden ?
Servet zaten bitmişdi.

Cem Twitterde herşeyi yazmış..Babamdan bile fiske yemedim diye yazmış.

Bu Servet denen futbolcu ucubesinin derhal defedilmesi, kovulması lazım.

Sümküren burnunu ve kendini gördükçe, Sarp Melek gibi görünüyor gözüme.

Cehennemin dibine kadar yolun var, defol git terbiyesiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt