Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

baba şefkatiyle de okşayacaksın futbolcunu

Yahu birakin su demode saçma seyi. Dünya üzerinde kaç takim kaldi gazla ilerleyen ?

Floryaya otorite lazim buna katiliyorum ama otorite=basari degildir. Dengeleyeceksin ikisini ve Terim'e 2ci sans verildi basarisiz olundu, defteri kapatip yeni basariya aç TDLer bulmak lazim (bkz.Abdullah Avci ve Tolunay Kafkas)

Yipranmis bir Fatih Terimden bize hayir gelmez kanimca

bye bye servet artık bardak taştı..

Yahu birakin su demode saçma seyi. Dünya üzerinde kaç takim kaldi gazla ilerleyen ?

Floryaya otorite lazim buna katiliyorum ama otorite=basari degildir. Dengeleyeceksin ikisini ve Terim'e 2ci sans verildi basarisiz olundu, defteri kapatip yeni basariya aç TDLer bulmak lazim (bkz.Abdullah Avci ve Tolunay Kafkas)

Hakkı bak bir daha benim mesajlarımı adam akıllı okumadan cevap yazma tamam mı?

CemSultan40 Cem Sultan

GALATASARAYDAN AYRILMAK ISTEMIYORUM BEN BURDA DOĞDUM BURDA OLUCEM....

Merak etmeyin beyler Cem bizim gibi birisi. Sözleşmeyi yenileyecektir.

OOOO biraz sonra kavga çıkacak.

Ne içtiysen bende istiyorum demem lazım ama sağlam kafa iyidir diye düşünüyorum. Linç etmiş olsa nolacak abi büyüğü severde döverde mi diyecektin? Cem'in yaptığını bende doğru bulmuyorum başından beri söylüyorum yanlış yaptı böyle olmaması lazımdı fakat çok geç bunun için Cem'e 2 ceza veriyorsan Servet'e 10 vereceksin. Tugay'a gidip çok şımartıyorsunuz bunları ayakları çekip çocuk ''özür dilemeye'' geldiği halde tokat atıyorsan sen o şanlı formayı hiç ama hiç haketmiyorsun demektir! Ne büyüğün küçüğe saygısı var ne küçüğün büyüğe hadi Cem'in gençliğine verdik ne yapacağını bilememiş dolmuş çocuk onun için genç yapmış bir hata der geçer herkes ama Servet için? Kazık kadar adam olmuşsun Galatasaray değerlerini benimseyememiş karakterini düzeltememişsen hiç birşeye yaramıyorsundur! Örnek Üzülmez Toraman'a yumruk attı ne yaptı beşiktaş? Hemde Üzülmez gibi bir adam senelerini beşiktaşa adamış bir adamın hemen kesti biletini. Servet kim ki? Cem de demiş kimki Servet kim veriyor ona bu hakkı? Hala Galatasaray klübü futbolcusu olması bana dokunuyor!

Guzel kardesım ben Servet sucsuz demıyorum bu olay gıdılır yonetıcıne kaptanına hocana baskanına sıkayet edılır ve geregı yapılır zaten ama Cem Sultan bu olayı twıtten yok futbolu bırakırım yok aynı formayı gıymekten utanyorum bole sozlerı soyleycekse bu yasta sımdıden kırıcaksın kalemını medyaya nıye oynuyor bu cocuk zaten bı ara F7 ye gıtmesı gundeme geldı bu sene futbolu dısında herseyını konustuk genc kardesımızın.

Guzel kardesım ben Servet sucsuz demıyorum bu olay gıdılır yonetıcıne kaptanına hocana baskanına sıkayet edılır ve geregı yapılır zaten ama Cem Sultan bu olayı twıtten yok futbolu bırakırım yok aynı formayı gıymekten utanyorum bole sozlerı soyleycekse bu yasta sımdıden kırıcaksın kalemını medyaya nıye oynuyor bu cocuk zaten bı ara F7 ye gıtmesı gundeme geldı bu sene futbolu dısında herseyını konustuk genc kardesımızın.

Hemen hemen aynı şeyden bahsediyoruz kabul ama yaklaşımın yada kullandığın cümleler yanlış.[bence] Dediğim gibi Cem için ılımlı karşılanabilir bu durum 20 yaşında sonuçta uyarırsın adam gibi ama Servet o yaşı çoktan geçmiş.

Servet'in nasıl bir insan(!) olduğunu biliyoruz zaten.

Cem kardeşim içini ferah tutsun,bu taraftar kimin kan emici,kimin onurlu futbolcu olduğunu biliyor.

Pazartesi günü umarım Cem lehine ve Servet aleyhine tezahuratlar olur.

mıcıcııcıcıcıc rozet gördüm mıcıcıcıcı ben takmam anlamıyorum ne diyo bu adam şimdi? :)

Tutun ki T.D Fatih Terim oldu ve Terim antremanda yada macta Leeds macında oldugu gıbı (Emreye yaptıgı gıbı) Cem sultanı ıttı kaktı yada antremanda argo konustu Cem'de cıkıp twıtten medyaya yaydı bunu bu yapılacak ısmı gıt sıkayet et geregı zaten yapılır. Caner denen (fb oldugunu her fırsatta gundeme getıren sahıs) sahıs Arda'dan yumruk yedi cıkıp Galatasaray'ı medyaya malzememı yaptı olayı uzatmadı Ardaya cezası kesıldı barısıldı olay bıttı gıttı Galatasarayı bu zor gunlerınde Cem Sultan gıbı daha yenı kadroya gırmeye calısan bır gencın medyaya malzeme yapması dogrumu, Servet basarısız olabılır sevılmeyede bılır cezası zaten verılır verılecektırde ama Cem kardesımız boyle herseyı medyaya sızdırıcaksa ısımız var bunla Cem Sultanada kesınlıkle ceza verılmesı gerekıyor.

Tutun ki T.D Fatih Terim oldu ve Terim antremanda yada macta Leeds macında oldugu gıbı (Emreye yaptıgı gıbı) Cem sultanı ıttı kaktı yada antremanda argo konustu Cem'de cıkıp twıtten medyaya yaydı bunu bu yapılacak ısmı gıt sıkayet et geregı zaten yapılır. Caner denen (fb oldugunu her fırsatta gundeme getıren sahıs) sahıs Arda'dan yumruk yedi cıkıp Galatasaray'ı medyaya malzememı yaptı olayı uzatmadı Ardaya cezası kesıldı barısıldı olay bıttı gıttı Galatasarayı bu zor gunlerınde Cem Sultan gıbı daha yenı kadroya gırmeye calısan bır gencın medyaya malzeme yapması dogrumu, Servet basarısız olabılır sevılmeyede bılır cezası zaten verılır verılecektırde ama Cem kardesımız boyle herseyı medyaya sızdırıcaksa ısımız var bunla Cem Sultanada kesınlıkle ceza verılmesı gerekıyor.

Senin gibi taraftara Sevet müstahak.

Pazartesi günü umarım Cem lehine ve Servet aleyhine tezahuratlar olur.

Servet aleyhıne tezahurat yapılabılırde Cem sultan lehıne nıye yapılıyor ıyı bısey yapmıs gıbı nıye gosterılıyor adam ıcerde ne var ne yok otuyor medyaya Galatasarayı malzeme yapıyor yetkılıler zaten cezasını verır dısarı nıye yansıtıyor Servet alyıne yapılabılır ama Cem Sultan ıcın bır sey yapılması yerıne herseyı dısarı yaymaması konusunda uyarılmalı.

Cem gayet doğru yaptı, kimse eleştirmesin, servet gibi birinden yediği dayaktan sonra içine mi kapansaydı, bir cem sultana on tane ayı servet feda olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt