Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

ben sözleşmeye takıldım beyler sanki bu olayla bir baplantısı var gıbı gelıyor bana

Futbol bilgimi seninle kıyaslayacak değilim ki övünmüyorum da ama her türlü de seninle kapışırım. Ama hala söylüyorum sana göre Anıl daha iyidir bana göre Cem, yeri burası değil. Bir de herkes senin gibi çok bilgili değil be abi , sen uçmuşsun git sen analizlerini başka yerlerde yap bu forumlarda çürüyorsun. :)
yaşını ogrenebılırmıyım

bunları yazıyorum bilhassa öyle ahım şahım topçu değil cem zaten gs ahım şahım olduğunu görse anıla yaptıkları kontratı cemede önerirlerdi..yanı hagi futbolu bılmıyor tugay bilmiyor altyapı hocaları bilmiyor burdan yazan bazı arkadaslar biliyor vay anasını

Lafı Servet'in ayılığından Cem'in topculuğuna getirdin ya helal olsun.

tbol sadce yetenek ve mücadeleylede olmuyor.bir insan nasıl olurda p.tesi gunu kadroda olgunu bıle bıle böyle bir olayın içine girer anlamıs degılım.futbol zekasıda zayıf demekkı cemın profesyonellık anlayısıda

Merhaba GSC ilk mesajımı bu konuya yazıyorum, Cem Sultan'ın konusmalarını gun icinde canlı olarak tesadufen denk geldim acaip sinirliydi hatta bir cok kisi bende dahil dur napıyosun falan yazdım ama sonra baya saydırmaya devam etti.

Bence haklıyken haksız duruma dustu yinede olayların bu noktaya gelmesi klubumuzun boyle olaylarla anılması derinden uzuyo.

bunları yazıyorum bilhassa öyle ahım şahım topçu değil cem zaten gs ahım şahım olduğunu görse anıla yaptıkları kontratı cemede önerirlerdi..yanı hagi futbolu bılmıyor tugay bilmiyor altyapı hocaları bilmiyor burdan yazan bazı arkadaslar biliyor vay anasını

Farz edelim sen biliyorsun , biz bilmiyoruz. Takıntının sebebi nedir ki. 30 yaşında bir yetişkinin seviyesine uygun değil bu yorumlar bence.

Lafı Servet'in ayılığından Cem'in topculuğuna getirdin ya helal olsun.

nereye gelicem bahsetmem gerekiyor..kaybetıpte yanılacak cinsten değil cem.disiplin herşeyden daha önemlidir.aynı şekilde servette kaybedilip üzülünecek cinsten değil.onu anlatmaya çalıstım

her firavunun musası olurmuş, servet'in musas sı cem oldu. defol git servet.

Disiplin herşeyden önemlidir. Bu kesinlikle doğru. O zaman Servet neden hala takımda?

cemde okadar masum degil.servete nasil giriyor baksaniza.

yaşadığı haksızlığı anlatacak kimseyi bulamadığı için isyan eden galatasaray futbolcusu.

kime anlatmasını bekliyordunuz? mahkemelik olan ve makamına 3 tane aday olan başkanına mı, 3 hafta sonra gideceğini bilen hocasına mı, atletico madrid’e gitmek için can atan kaptanına mı?

adam resmen taraftarına sığınmış, sizden başka kimsesi yok.

hala bu adama galatasaray terbiyesi almamış diyenler var ya, bir fenerli olarak ben bile delirecek gibi oluyorum.

soruyorum size, yeniçeri servet mi galatasaray terbiyesi almış?

kendisine sert giren adama küfür etmek, üstüne takımın hocasına "siz yüz veriyorsunuz bunlara" diye bağırmak mı galatasaray terbiyesi?

tüm haklılığına rağmen her şeyi sineye çekip özür dilemeye gelmiş gencecik adama tokat atıp siktir çekmek mi galatasaray terbiyesi?

"ben bana güvenildiği yerde oynarım" diye giydiği formaya, para kazandığı kulübüne alenen ihanet etmek mi galatasaray terbiyesi

Ekşi'den alıntı

Farz edelim sen biliyorsun , biz bilmiyoruz. Takıntının sebebi nedir ki. 30 yaşında bir yetişkinin seviyesine uygun değil bu yorumlar bence.

kalkıp senin seviyene iniyosram bunun insanın sosyalliği, sınıfları ,jenerasyonları anlayabilmesimdem ileri gelen bir durum olarak düşünmen gerekir diy düşünüyorum.ben burada sadce cem anıl servet vs davasında değilimki,bir nevi sosyal tezdirbu,ayrıca sen 18 yaşındada olsan bu toplumun yetişkin bir ferdisin.yaşanmışlıklarımız tecrubelermız kımyamız bakış açılarımız farklı olabilir.ama ben gençlerin hararetını heyecanını seviyorum.mj larımda bakarsan geçmiş,ben belki 2-3 ayda bir yazarım ama 1-2 saat kalırım çyle sürekli girmem zaman zamann gençlerle atışmak tartışmak paylaşmak benım gıbı evlı hayatın sorumluluklarına gomulmuş bır ınsan ıcın yaşlanmadıgımı hatırlatan bir olay sayılabilir

yaşadığı haksızlığı anlatacak kimseyi bulamadığı için isyan eden galatasaray futbolcusu.

kime anlatmasını bekliyordunuz? mahkemelik olan ve makamına 3 tane aday olan başkanına mı, 3 hafta sonra gideceğini bilen hocasına mı, atletico madrid’e gitmek için can atan kaptanına mı?

hala bu adama galatasaray terbiyesi almamış diyenler var ya, bir fenerli olarak ben bile delirecek gibi oluyorum.

kendisine sert giren adama küfür etmek, üstüne takımın hocasına "siz yüz veriyorsunuz bunlara" diye bağırmak mı galatasaray terbiyesi?

tüm haklılığına rağmen her şeyi sineye çekip özür dilemeye gelmiş gencecik adama tokat atıp siktir çekmek mi galatasaray terbiyesi?

"ben bana güvenildiği yerde oynarım" diye giydiği formaya, para kazandığı kulübüne alenen ihanet etmek mi galatasaray terbiyesi

Ekşi'den alıntı

Ama Cem Fenerli.

Ama Anıl Cem'den daha iyi.

Ama Cem para için sözleşme uzatmıyor.

Utanıyorum lan. Ne hallere geldik.

Her olayin basinda nedense Servet denen m****** var..

Bence bu kadar tesadufun olmasi cok garip

Servet'i servet yapan GS mizdir. Gonderin sunu artik

Ekşi'den alıntı

İbretlik bir yorum.

Servet cami duvarına pisledi. Bu saatten sonra bu formayı giyemez. Defolup gidecek sene sonu ve biz 2 tane yabancı stoper alacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt