Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

kalkıp senin seviyene iniyosram bunun insanın sosyalliği, sınıfları ,jenerasyonları anlayabilmesimdem ileri gelen bir durum olarak düşünmen gerekir diy düşünüyorum.ben burada sadce cem anıl servet vs davasında değilimki,bir nevi sosyal tezdirbu,ayrıca sen 18 yaşındada olsan bu toplumun yetişkin bir ferdisin.yaşanmışlıklarımız tecrubelermız kımyamız bakış açılarımız farklı olabilir.ama ben gençlerin hararetını heyecanını seviyorum.mj larımda bakarsan geçmiş,ben belki 2-3 ayda bir yazarım ama 1-2 saat kalırım çyle sürekli girmem zaman zamann gençlerle atışmak tartışmak paylaşmak benım gıbı evlı hayatın sorumluluklarına gomulmuş bır ınsan ıcın yaşlanmadıgımı hatırlatan bir olay sayılabilir

iyide benim seviyeme inmek derken hakaret ediyorsun , ne var ki seviyemde.

2 x 2 = ? sorusuna senin cevabın : İstanbul 1453 te fethedilmiştir demek gibi bişey onları yazman. Neyse uzatmak istemiyorum iyi forumlar

iyide benim seviyeme inmek derken hakaret ediyorsun , ne var ki seviyemde.

2 x 2 = ? sorusuna senin cevabın : İstanbul 1453 te fethedilmiştir demek gibi bişey onları yazman. Neyse uzatmak istemiyorum iyi forumlar[/QUObak okadar şey yazdım polemık yaratacak cınsten almısın ele.koçum kardesım sevıyen den kastımm sana hakaret degılkı yasın eger kucukse daha az bılgı bırkım tecruben olmasından oturu ama belkı benden daha zekisindir bunu bılemem yasınıda bılmıyorum belkı benden de buyuksundur.alevlendırme muhabbetını yap herseyıde cıddıye alma

Istedigimiz kadar tepki koyalim, hatta kicimizi yirtalim

Yine bu servet 18 e girer baktilar tepkimiz dindi haftaya 11 e girer

serveti savunlara cbım neyı savunuyorsunuz adam kendıne ozur dılemıs genç oynuya tokat atıp kufretmiş.cemi savunlarada neyı savunuyorsunuz klubun yatak odası nı kufursuzca mılyonlara sergılemıs neyı tartısıyorsunuz anlamıs degılım...

Cem Sultanin Galatasaray defteri kapanmistir .Gecmis olsun.1 senedir kivraniyordu ,aldigi talimati yerine getirip gerekeni yapti.Hayir benim anlamadigim hangi yetenegine, neyine guvenipte bu olaylara giriyor,ilginc.

serveti savunlara cbım neyı savunuyorsunuz adam kendıne ozur dılemıs genç oynuya tokat atıp kufretmiş.cemi savunlarada neyı savunuyorsunuz klubun yatak odası nı kufursuzca mılyonlara sergılemıs neyı tartısıyorsunuz anlamıs degılım...

Cem Sultan;

yaşadığı haksızlığı anlatacak kimseyi bulamadığı için isyan eden galatasaray futbolcusu.

kime anlatmasını bekliyordunuz? mahkemelik olan ve makamına 3 tane aday olan başkanına mı, 3 hafta sonra gideceğini bilen hocasına mı, atletico madrid’e gitmek için can atan kaptanına mı?

adam resmen taraftarına sığınmış, sizden başka kimsesi yok.

hala bu adama galatasaray terbiyesi almamış diyenler var ya, bir fenerli olarak ben bile delirecek gibi oluyorum.

soruyorum size, yeniçeri servet mi galatasaray terbiyesi almış?

kendisine sert giren adama küfür etmek, üstüne takımın hocasına "siz yüz veriyorsunuz bunlara" diye bağırmak mı galatasaray terbiyesi?

tüm haklılığına rağmen her şeyi sineye çekip özür dilemeye gelmiş gencecik adama tokat atıp siktir çekmek mi galatasaray terbiyesi?

"ben bana güvenildiği yerde oynarım" diye giydiği formaya, para kazandığı kulübüne alenen ihanet etmek mi galatasaray terbiyesi

Ekşi'den alıntı

bu yüzden savunuyoruz Cem'i.

cemin menajeri neden yok şuan bilen varmı bilmeyen varsa ben söyliycem

kulübün yatak ortasında abi kardeşi şey ediyorsa konuşcak şey buluruz, abiye küfür ederiz.

Cem Sultanin Galatasaray defteri kapanmistir .Gecmis olsun.1 senedir kivraniyordu ,aldigi talimati yerine getirip gerekeni yapti.Hayir benim anlamadigim hangi yetenegine, neyine guvenipte bu olaylara giriyor,ilginc.

uıahaha ahmet çakar terk, talimat almış as.çadsads.adsdas.

Cem Sultan;

yaşadığı haksızlığı anlatacak kimseyi bulamadığı için isyan eden galatasaray futbolcusu.

kime anlatmasını bekliyordunuz? mahkemelik olan ve makamına 3 tane aday olan başkanına mı, 3 hafta sonra gideceğini bilen hocasına mı, atletico madrid’e gitmek için can atan kaptanına mı?

adam resmen taraftarına sığınmış, sizden başka kimsesi yok.

hala bu adama galatasaray terbiyesi almamış diyenler var ya, bir fenerli olarak ben bile delirecek gibi oluyorum.

soruyorum size, yeniçeri servet mi galatasaray terbiyesi almış?

kendisine sert giren adama küfür etmek, üstüne takımın hocasına "siz yüz veriyorsunuz bunlara" diye bağırmak mı galatasaray terbiyesi?

tüm haklılığına rağmen her şeyi sineye çekip özür dilemeye gelmiş gencecik adama tokat atıp siktir çekmek mi galatasaray terbiyesi?

"ben bana güvenildiği yerde oynarım" diye giydiği formaya, para kazandığı kulübüne alenen ihanet etmek mi galatasaray terbiyesi

Ekşi'den alıntı

bu yüzden savunuyoruz Cem'i.

he dogru yaptı yani..alper cem neden sözleşme imzalamıyor bana söylesene sende ilgilisini senı tanıyorum epeydır belkı ben bılmıyorumdur bana makul bır acıklama getır kardesım

kulübün yatak ortasında abi kardeşi şey ediyorsa konuşcak şey buluruz, abiye küfür ederiz.

1 sanıye servette suç yokmu dedım ben. cemın yaptıgın tasvıp eden zıhnıyet ortaokul lıse talebesı heyecaanı olan amator profesyonellıkten uzak zıjnıyettır

Sallayin ya. Ikiside olmazsa olmaz degil yani. Ugrasmayin o kadar. Birisi kendini kalitesizlik yüzünden Puyol sanan bir herif, digeri daha 1 mac oynamadan sözlesme yenilemem diye kulübü tehdit eden bir bebek. Ibreti alem olarak ikisini de kovun :)

neden futbolda profesyonel olunması gerektıgını bılen arkadaslar yazabılırmı.nden bılhassa futbolda sporda pofesonellık aranır

he dogru yaptı yani..alper cem neden sözleşme imzalamıyor bana söylesene sende ilgilisini senı tanıyorum epeydır belkı ben bılmıyorumdur bana makul bır acıklama getır kardesım

Bilmiyorum kendisi neden imzalamıyor. Futbolcu temsilcisi de yok gözüküyor TFF'de. Babası mı yoksa futbolcu temsilcisi ?

galatasaraylı adam o ruhu o renklerı taşıyan adam boş mukaveleye atacak ımzayı once 20 mılyon taraftarın gonlunu kazanacak sonra para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt