Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

ben galatasaray formasıyla yaptım.. yani bu forma altında seni istemiyoruz diye .. :(

galatasaray formasi tasiyor ama bence hicbir zaman galatasarayli olmayacak. Siz hic bir aciklamasinda galatasarayliyim dedigini duydunuzmu ?

Cüneyt tanmanda gelmis servet galatasarayli sevdiginden üzüldügünden falan böyle hirsli diyor

galatasaray formasi tasiyor ama bence hicbir zaman galatasarayli olmayacak. Siz hic bir aciklamasinda galatasarayliyim dedigini duydunuzmu ?

Cüneyt tanmanda gelmis servet galatasarayli sevdiginden üzüldügünden falan böyle hirsli diyor

ben hiç duymadım.. ben bir ardayı , yektayı , sabriyi, biliyorum galatasaraylı.. (gençleri hiç bilmiyorum emre çolak vs..) hakan baltanın eşide bir roportajında eee eşim galatasaraya geçince bizde galatasaraylı olduk demişti. ordanda hakan baltanın başka bir takımı tuttugnu bliyorum ama hangi takım onu bilemem:)

Servet Galatasarayli degil zaten. Bende hic duymadim sicak mesajlar verdigini. Geldiginden beri Avrupa Avrupa diye zirlayip duruyor.

Daha dünkü b... cem senelerdir bu forma altinda oynamis oyuncu icin bukadar agir hakaretlerde bulunmasi savunulur birsey degil haddini bilsin , ayrica Türkce yazmasini ögrensin Türkcemizde w harfi yoktur !

Daha dünkü b... cem senelerdir bu forma altinda oynamis oyuncu icin bukadar agir hakaretlerde bulunmasi savunulur birsey degil haddini bilsin , ayrica Türkce yazmasini ögrensin Türkcemizde w harfi yoktur !

12 yıldır Galatasaray'da oynayan, bizim çocuğumuz olan Cem'e, hiçbir zaman Galatasaraylı olamamış ve gerektirdiği gibi oynanamış biri tokat atamaz. O kim oluyor.

Bir kere Türkçe yazmasını öğrensin diyecek kadar Türkçe yazım kurallarına hakimsen, dilimizde "bukadar" diye bir birleşik kelime olmadığını bilmen lazım...

Ayrıca senin "daha dünkü b.." dediğin adam, emin ol ki bu kulübe senden daha çok emek vermiştir. Yazıklar olsun senin gibi düşünen zihniyete.

Senin gibiler için Cem Sultan'ı silmek kolay. Nasıl olsa bu çocuktan da bişey olmaz, o yüzden Servet'in gönlünü hoş tutalım ki belki seneye katkısı olur değil mi?

Çok yazık gerçekten...

O dünkü çocuk kendini bildi bileli üzerinde Galatasaray formasıyla bu camiaya hizmet ediyor. Milyon dolarlık mukavelelere imza atıp, bu camianın değerleriyle oynayanlara, bu camianın değerleri ile yetişenleri Galatasaray taraftarı peşkeş çektirmez!

Biz o dünkü çocuklar yetişsin, alttan yukarıya çıksın, hakkıyla forma terletsin diye dört gözle bekliyoruz. Galatasaray'ı futbolcu mezarlığına çeviren zihniyet bu çocuklara sahip çıkmayan, onları görmezden gelip hakir gören zihniyettir. Başlıkta da zaten örneği görülmüş (!)

gereksiz yere tartışıyoruz. arda da canere tokat atmıştı sonu noldu caner fenerli çıktı ve saçmasapan açıklama geldi bizdeyken fener kaybettiğinde üzülüyormuş. ben şüphedeyim acaba cemde bilerek mi yaptı

Yazık yazdıklarıyla basına nasıl malzeme verdi şu Cem Sultan.Madem o kadar küfretti sana sende karşılık verseydin bunları basına ne malzeme yapıyorsun.Adam değil diyorsun yüzüne söleseydin o anda ozaman Servetin.Floryanın şu durumu bu seneki halimizi çok güzel özetliyor.

Cem Sultan bu mevzuda haklı yalnız twitter'dan klavye delikanlılığı da hoş olmamış.

Yönetim her açıdan ofsayt şu mevzuyu bile toparlayamayacak kadar..

gereksiz yere tartışıyoruz. arda da canere tokat atmıştı sonu noldu caner fenerli çıktı ve saçmasapan açıklama geldi bizdeyken fener kaybettiğinde üzülüyormuş. ben şüphedeyim acaba cemde bilerek mi yaptı

adamın twit'lerini okusan şunları yazmazdın heralde :)

Bide soyle dusunun Twitter a yazmasaydı bunları ve Servetin Cemi tokatlayıp birde kufur ettigini ogrenseydik baska sekilde suan Serveti savunanlar ne dusunucekti?

Yani cocuk aa abim benim iyiki tokat attın ne guzel oldun diye icinden gecirmeyecegi kesin yazıya doktu bencede hata yaptı ama Serveti korumayı gerektirmez bence.

Biri aciklarmi tam olarak ne oldu diye?

Adam(cocuk) kulubun icinde kalmasi gereken tum kirli camasirlari ortalik yere sermis serpistirmis, koca kulubu medyanin agzina sakiz etmis, birde "helal aslanim bravo, arkandayiz" diyenler var.. Yahu arkadas, siz ailevi problemlerinizi mahalle kiraathanesinde paylasiyor musunuz? Ya da paylasana "helal aslanim, kocum arkandayiz" falan mi diyorsunuz?

Kimse bana Servet soyledir, boyle haindir, namussuzdur falan demesin. Servetten en cok ben nefret ederim. Rijkaard'a yaptigi yamuk hala aklimda. Ama uzulerek soyluyorm ki cem Sultan daha futboluyla gundeme dahi gelememisken su ana kadar hep vukuatlariyla gundeme geldi. Gecen mukavelesini uzatmak istemezken surekli medyanin agzindaydi. Ki daha bu adam ilk 11'e bile giremedi. Yani tabiri caizse daha poposu bile kalkmadi.. Soyle hafif poposu kalkarsa emin olun yepyeni tazecik bir Batuhan Karadeniz'e sahip olmus olacagiz. Gorunen koy kilavuz istemez. Bekleyin gorun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt