Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

tamamen yaptığı şeyin adı toyluk..

nasıl ki servetin yaptığı şey yanlış..

bunun yaptığı şey 10 kat daha yanlış..

Bir sürü 30 yaşına yakın, 30 yaşından büyük futbolcu var dünyada. Adamlar neler neler yapıyorlar. Ne hatalar. Servet Cem'e durduk yere vurmaz kareşim. Ben onu bilir onu söylerim. Emre Belözoğlu durduk yere vurur ama Servet vurmaz. Ne zaman adamın kişisel olarak agresif olduğunu gördünüz. Kesinlikle Cem Servet'e birşeyler söyledi. Cem özür dilemeye gitmiş olabilir Servet'in odasına. Servet belki bağırıp çağırıp kovmuş olabilir. Cem bunun üstüne küfretmiş olabilir. Ben demiyorum ki Servet haklı. İkisi de haksız. Ama Cem bir adım öteye gitmiştir arkadaş.

Bu forumda Servet'i avatar yapıp üstünü çizenler var:)

Siz Servet'i kişisel olarak beğenmiyosunuz. Gıcık oluyosunuz adama. O yüzden Cem'in yanındasınız. Ama bu yaptığınız Cem'e zarar.

Daha bir de Cem'in yaptığı şeyler için 'Yapacak tabi, bundan sonra olacakları önledi' diyenler var. O zaman bundan sonra en ufak olumsuzlukta basına demeç versinler ki bir daha olmasın dimi?

Cem en dogrusunu yapti, dayak yiyip susanlar utansin.

durduk yere vurmaz kareşim.

Ucuncu dunya ulkeleri disinda boyle cumleler duymuyoruz artik dunyada. Vuran haksizdir ve zayiftir o kadar.

Messi zamaninda Puyol vurmadigi icin geldigi yere geldi.

Adam(cocuk) kulubun icinde kalmasi gereken tum kirli camasirlari ortalik yere sermis serpistirmis, koca kulubu medyanin agzina sakiz etmis, birde "helal aslanim bravo, arkandayiz" diyenler var

Harbiden sampiyonluk yolunda bizi engeller bu olaylar, zamani miydi be Cem su kritik haftalarda.

Bence bu olay ezikleri ortaya cikardi. Mesela Servet ezikmis, Bulent hoca ezikmis, Tugay ezikmis vs. Cem degilmis ama.

Harbiden sampiyonluk yolunda bizi engeller bu olaylar, zamani miydi be Cem su kritik haftalarda.

Bence bu olay ezikleri ortaya cikardi. Mesela Servet ezikmis, Bulent hoca ezikmis, Tugay ezikmis vs. Cem degilmis ama.

Batuhan'da Mustafa denizliye kafa tutuyordu. Demek onda da mangal gibi yurek varmis degil mi? Ister misin mangal gibi yurekli ceviz beyinli futbolcuyu?

Batuhan'da Mustafa denizliye kafa tutuyordu. Demek onda da mangal gibi yurek varmis degil mi? Ister misin mangal gibi yurekli ceviz beyinli futbolcuyu?

Iki alakasiz olayi ve kisiyi karsilastiriyorsun. Denizli'den dayak yemesine kafa tutuyorsa haklidir her futbolcu da.

Ali Ece'den sürekli dinliyorum.Rijkaard olayıyla ilgili hep söylüyor.Bir futbolcu benzin istasyon'una gidiyor.Benzinciye ''Rijkaard'ı ben gönderdim, biliyormusun?'' deyip pis pis sırıtıyor.Kim bu futbolcu acaba?Benim aklımda baya aday var.Ama tam olarak çıkaramıyorum.

Vuran kişiye göre de değişir aslında , Hakan Şükür vursa ( ki vurmaz abartıyorum ) Cem diğer yanağını uzatır.

Iki alakasiz olayi ve kisiyi karsilastiriyorsun. Denizli'den dayak yemesine kafa tutuyorsa haklidir her futbolcu da.

Arkadas niye anlamak istemiyorsun. Profesyonel futbolcu profesyonel bir sekilde davranmali.

Servet ve Cem her iksiside burada kavga ederek amator davranis sergilemislerdir. Yani her haulkarda, her ikiside suclu. Senin burada yapmaya calistigin calistigin sey Cem'i hakli cikarmak ya da en azindan onu savunmaya kalkiyorsun ki burada her iki futbolcununda savunulacak hic bir seyi yok. Cem bugun daha henuz bir ilk 11 oyuncusu olamamisken dili bir karis uzamis ve buna aliozer ve senin gibi dusunen nice aliozer'ler arka cikiyor. Bugun senden aldigi destekle yarin hem sana hem medyaya hem hocasina posta koyacak. Riza "cem'e zarar veriyorsunuz" derken bundan kastediyor ama anlamiyorsun dostum..

Arkadas niye anlamak istemiyorsun. Profesyonel futbolcu profesyonel bir sekilde davranmali.

Servet ve Cem her iksiside burada kavga ederek amator davranis sergilemislerdir. Yani her haulkarda, her ikiside suclu. Senin burada yapmaya calistigin calistigin sey Cem'i hakli cikarmak ya da en azindan onu savunmaya kalkiyorsun ki burada her iki futbolcununda savunulacak hic bir seyi yok. Cem bugun daha henuz bir ilk 11 oyuncusu olamamisken dili bir karis uzamis ve buna aliozer ve senin gibi dusunen nice aliozer'ler arka cikiyor. Bugun senden aldigi destekle yarin hem sana hem medyaya hem hocasina posta koyacak. Riza "cem'e zarar veriyorsunuz" derken bundan kastediyor ama anlamiyorsun dostum..

Her ikiside suçlu tabiki ama İmam ve cemaatle ilgili bir atasözü var. Servet burada imam oluyor

Servet ve Cem her iksiside burada kavga ederek amator davranis sergilemislerdir. Yani her haulkarda, her ikiside suclu.

Kavga ne bilmiyorsun ya da olaylardan haberin yok.

Kavgaysa vurmus mu Cem de Servete? Servet vuruyor Bulent hoca cevap verme kalk diyor bu mu kavga?

Hala alakasiz seylerden bahsediyorsun yok hocasina kafa tutacakmis, servetten ala hocasina kafa tutan mi var?

hep başıboşluktan kaynaklanıyor..

adam gibi yönetim olsaydı..

bu olaylar da olmazdı..

ha kaza oldu 2 side kapı önüne konurdu..

Kavga ne bilmiyorsun ya da olaylardan haberin yok.

Kavgaysa vurmus mu Cem de Servete? Servet vuruyor Bulent hoca cevap verme kalk diyor bu mu kavga?

Hala alakasiz seylerden bahsediyorsun yok hocasina kafa tutacakmis, servetten ala hocasina kafa tutan mi var?

Arkadas uzatmaya gerek yok, sen Cem'in twitter'e alenen yazdigi seyleri dogru buluyor musun?

Cok basit, evet veya hayir..

Arkadas uzatmaya gerek yok, sen Cem'in twitter'e alenen yazdigi seyleri dogru buluyor musun?

Cok basit, evet veya hayir..

Ben Cem'in yerinde olsam Servet hastanedeydi su an.

Ezik gibi oturmaktansa Cem'in yaptigi daha dogru bence.

Sen sana biri vurunca ne yapiyorsun, onu soyle dogrusu ne sana gore ogrenelim, Cem'e de onu onerelim.

Ben Cem'in yerinde olsam Servet hastanedeydi su an.

Sen sana biri vurunca ne yapiyorsun, onu soyle dogrusu ne sana gore ogrenelim, Cem'e de onu onerelim.

Cem herhalde kovulmaktan korktu, cocugun isi zaten zor, sözlesmesini uzatmiyorlar galiba, öyle dediydi burdan bir kac arkadasimiz, son sanslarini kullanmak, degerlendirmek isterken böyle birsey patlaya verince, kolay degil ...

bence cem cok dogru bir sey yapti. uyuyan kamuyoyunu uyandirmak adina.

farkinda iseniz "sizin tasiyamadiginiz kutsal forma" diyor. demekki sadece serveet degil, en az 1-2 kisi da var ayni karakter yoksunlugundan.

bunlarin artik temizlenmesi gerektiginin göstergesi.

hadi biz BAM'a, servet'e, balta'ya salliyoruz. bu adamlar da futbol oynuyor. bunlar bilmiyormu sanki kimin ne oldugunu ?!

bir mascherano hakkinda "a2'de bile forma vermem" diyne adama acaba BAM, servet, balta vs hakkinda neler düsünüyordur ???

kim gelirse gelsin bu adamlarin takim ile iliskisinin kesilmesi farz oldu !!!

Cem herhalde kovulmaktan korktu, cocugun isi zaten zor, sözlesmesini uzatmiyorlar galiba, öyle dediydi burdan bir kac arkadasimiz, son sanslarini kullanmak, degerlendirmek isterken böyle birsey patlaya verince, kolay degil ...

servet ve onun gibileri anladi taht'i tehlikede ve genclere forma sansi verilecek. onun icin önlerini kesmeye calisiyorlar. yoksa kendi kurduklari takim icindeki imparatorluklari cökecek!

servet bende sana küfürler ediyorum içimden. fenerbahcenin attığı üzerine sifonu çektiği bir insansın sen. sivastan buraya ilk geldiginde de istemiyorduk seni.

sivastan buraya ilk geldiginde de serdar adminin kurduğu eski gscimbom vardı. bu sitede ilk ceza'mı bu servete küfür ettigim için almıştım. yine etmemek için kendimi zor tutuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt