Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

cem sultan'ı daha pek ünlü değilken tanıyordum aslında. tanıyordum dediğim msn üzerinden konuşmuşluğumuz var. gscimbom'un ilk zamanlarında cem sultan foruma üye olmuştu. hatırlayanlar olur. o zaman gscimbom'da moderatörlük yaptığım için bazı konularda yardım amaçlı msn üzerinden konuşuyorduk cem sultan'la.

aslında önce fenerbahçe'ye gittiğini fakat olmayınca galatasaray'a geldiğini anlattı. küçükken fenerbahçeli olduğunu fakat florya'da zaman geçirdikçe galatasaraylı olduğundan bahsetti.

bana söyledikleri samimi geldi. fakat ailesi fenerbahçeli diye hatırlıyorum. bu sözleşme konusunda ailesinin etkisi olabilir. günahlarını da almak istemem tabi.

Itusozlukten alinti

Sanki Fenerbahce´de oynayacak da :) Gitsin bakalim, gram üzülmem. Daha 1 mac oynayacak kapasitesi yokken, yönetimle sözlesme pazarligi yapan bir bebege tahammül göstermem mümkün degil

Varsayalım ki bu adam Fenerle anlaştı.Gidip Servet gibi yeteneksizle ne diye kavga etsin ?

Baroş'la eder, Arda ile eder.Ama bu gereksiz adamla ne diye tartışsın. Servet'ten ne kaptan olur ne de 11 oyuncusu

cem sultan'ı daha pek ünlü değilken tanıyordum aslında. tanıyordum dediğim msn üzerinden konuşmuşluğumuz var. gscimbom'un ilk zamanlarında cem sultan foruma üye olmuştu. hatırlayanlar olur. o zaman gscimbom'da moderatörlük yaptığım için bazı konularda yardım amaçlı msn üzerinden konuşuyorduk cem sultan'la.

aslında önce fenerbahçe'ye gittiğini fakat olmayınca galatasaray'a geldiğini anlattı. küçükken fenerbahçeli olduğunu fakat florya'da zaman geçirdikçe galatasaraylı olduğundan bahsetti.

bana söyledikleri samimi geldi. fakat ailesi fenerbahçeli diye hatırlıyorum. bu sözleşme konusunda ailesinin etkisi olabilir. günahlarını da almak istemem tabi.

Itusozlukten alinti

Böyle yalanlar çok.

Gösteremedimi :D buna gülerim kardeşim hakkaten bak :) bu adam her sene a2 nin gol kralı oluyor. olmadığı zamanda normal bi forvetin ortalamasının üstünde bitiriyor. 2 3 maçını izlediysen anlamışsındır önünün çok açık olduğunu. birde ben bilen kişilerin söylediği kadarıyla konuşuyorum. üstünde durulması gereken birisi

her sene a2 nin gol kralı olan kim bana söylermisin.bilgisiz mj atmayın bu sene hariç son 3 senede a2 takımın gol kralı anıl dilaver dir.bakabilirsin tff nin sitesine.ayrıca sen hala cemin yıldız takımdaki performansında kalmışsın sanırım:)

B_75ea8e12df43335b1efbab0ba072734b.jpg

Öpüşüp barışın demişler.

anıl dilaver adam gibi adam efendi saygısızlık polemik yok işini yapıyor.a atakım oyuncularının anılla ilgili düşüncelerüne bakın cemle ilgili olan düşümcelerine bir de bakın

neden emre çolak ahmet kesim yada anıl değilde cem sivriliyor.bu olayın arkasında başka bir şey var demedi demeyin.sözleşme olabilir altında...

her sene a2 nin gol kralı olan kim bana söylermisin.bilgisiz mj atmayın bu sene hariç son 3 senede a2 takımın gol kralı anıl dilaver dir.bakabilirsin tff nin sitesine.ayrıca sen hala cemin yıldız takımdaki performansında kalmışsın sanırım:)

2 3 kere daha oku yazdığımı

Hayalini kurduğun Avrupa'da da bu tür hareketlerde bulunabilecek misin acaba Servet efendi? Yaptın deyelim, yedek kulübesinde üstüne örttüğün battaniyeyi kirletmek başka bir marifetini görebilecek miyiz acaba?

Bende ondan gol yiyen 1 2 kalecinin söyledikleriyle konuştum:) orayada takılsaydın keşke :)

o zaman bir zahmet sende başkalarıyla değilde biraz izlede yorum yap.bak bakalım cemin boş beleş gollerine birde anıl ın klas gollerine.herkes bilmeden etmeden ezbere konusuyor.bu kadar iyiydide rıjkard hagi tugay ve bulent ünder neden almadı kadroya cemide,anıl ı aldı.gıcıklaarmı cemede bu yuzdenmi almadılar,anlamıyorum

o zaman bir zahmet sende başkalarıyla değilde biraz izlede yorum yap.bak bakalım cemin boş beleş gollerine birde anıl ın klas gollerine.herkes bilmeden etmeden ezbere konusuyor.bu kadar iyiydide rıjkard hagi tugay ve bulent ünder neden almadı kadrpıa cemide,anıl ı aldı.gıcıklaarmı cemede bu yuzdenmi almadılar,anlamıyorum

boş beleş tabi ya haklısın.. :) anıl dediğin adam kaç maç oynadı onu desene bana kim almış a takıma onu ? hagi geldiğinde a takıma alındı konya maçında oynadı gol attı okadar. Neyini büyütüyosun şimdi anılın ? Cem Sultanı senden daha çok izlediğime eminim ve senden daha çok bilgi sahibi olduğumada eminim. Tutupta hagi geldiğinde a takıma çıkmış 1 kere ilk 11 de oynamış adamı, cem sultan a takıma hiç çıkamadı diye karşılaştırma.

Cem nasıl giriyor ya Servet'e öyle idmanda. Formadan çekme var. İtit kakma var. Neden böyle yapıyp ki. Ne gerek var. Bunu konuşan yok ama hiç. Servet neden vurmuş. Tek derdiniz o. Sizce neden vurmuş. Durup durukan mi?

boş beleş tabi ya haklısın.. :) anıl dediğin adam kaç maç oynadı onu desene bana kim almış a takıma onu ? hagi geldiğinde a takıma alındı konya maçında oynadı gol attı okadar. Neyini büyütüyosun şimdi anılın ? Cem Sultanı senden daha çok izlediğime eminim ve senden daha çok bilgi sahibi olduğumada eminim. Tutupta hagi geldiğinde a takıma çıkmış 1 kere ilk 11 de oynamış adamı, cem sultan a takıma hiç çıkamadı diye karşılaştırma.

1 anıl dilaver atakım oyucusu galatasaray.orgtan bakabilirsin 2 yaklaşık 4 yıldır tum a2 maçlarını izledim.cemle anılı aynı kefeye koymak futbola ihanettir.cem sağ ayağını değnek olarak bile kullanamıyor,sürat sıfır teknik anılın çok gerisinde neyini savunuyorsun bana,91 jeberasyonu kankası cemin alda at paslarla adama gol attırdılar bu sene,90 dk ızledıysen cemi ve anılı anıla top atılmıyor devamlı takım ceme gol attırma çabası içibde.anıl hep kendi yaratöış yoktan goller aymış.zaten atakıma çıkmadan anıl umıt mıllıde banko oynadı,cem secılemedı ama.nırde cem çok kolay adale sajatlıgı gecırıyor,4 senede heralde 1 yıl adale sakatlıklaeı yuzunden oynayamıstır.fızık olarakta anıl cemden çok ama çok ıyı durumdada,çok daha atletı.bu arada anıl 2 maçta ılk 11 oynamış 2 maçta sonradan oyuna gırmıs ve toplam 9 kerede 18 kişilkik kadroda yer almış.oynadıpı her maçtada başarılı olmuş

Cem nasıl giriyor ya Servet'e öyle idmanda. Formadan çekme var. İtit kakma var. Neden böyle yapıyp ki. Ne gerek var. Bunu konuşan yok ama hiç. Servet neden vurmuş. Tek derdiniz o. Sizce neden vurmuş. Durup durukan mi?

Adam gidip özür dilemiş üstüne hakaret yemiş,dayak yemiş. :o

Servet 30 yaşına gelmiş kocaman adam büyüklük gösterip affetmesi gerekirdi.Yaşı da geçtim yüz kızartıcı birşey olmadıktan sonra senden özür dileyeni affetmek gerekir.

Abi o değile millete gol yiyen kalecilerin "cem insan değil" lafını söylüyoruz. biraz izlede öyle gel diyorlar. daha ne diyim ben size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt