Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Cem Sultan'dan, Servet'e Cevaplar

Abi o değile millete gol yiyen kalecilerin "cem insan değil" lafını söylüyoruz. biraz izlede öyle gel diyorlar. daha ne diyim ben size

kim demiş yahu insan değil diye yaw ahahahahhep boş beleş goller insan değildide bu akadar teknık dırektor neden almadı kadroya onu

Cem nasıl giriyor ya Servet'e öyle idmanda. Formadan çekme var. İtit kakma var. Neden böyle yapıyp ki. Ne gerek var. Bunu konuşan yok ama hiç. Servet neden vurmuş. Tek derdiniz o. Sizce neden vurmuş. Durup durukan mi?

Ama Servet´in faulü de insanlik disi bir fauldü. Gördün mü bilmiyorum. Resmen elini ayagini kirmaya dalmis Servet. Arkasini dönüp gidiyor, yanina bile gitmiyor Cem yerde kivranirken.

cem sultan'ı daha pek ünlü değilken tanıyordum aslında. tanıyordum dediğim msn üzerinden konuşmuşluğumuz var. gscimbom'un ilk zamanlarında cem sultan foruma üye olmuştu. hatırlayanlar olur. o zaman gscimbom'da moderatörlük yaptığım için bazı konularda yardım amaçlı msn üzerinden konuşuyorduk cem sultan'la.

aslında önce fenerbahçe'ye gittiğini fakat olmayınca galatasaray'a geldiğini anlattı. küçükken fenerbahçeli olduğunu fakat florya'da zaman geçirdikçe galatasaraylı olduğundan bahsetti.

bana söyledikleri samimi geldi. fakat ailesi fenerbahçeli diye hatırlıyorum. bu sözleşme konusunda ailesinin etkisi olabilir. günahlarını da almak istemem tabi.

Itusozlukten alinti

Cem Sultan'ın eskiden bu foruma üye olduğunu bende duydum hatta 1-2 sene önce duymuştum, ama forumda hiç görmedim, gördüysem de hatırlamam zaten :p

Eğer Cem gerçekten o kutsal formayı giymeyi hakkettiğini düşünüyosa sözleşmesini uzatsın neyi bekliyo?

BATUHAN DEMİR - Futbolcu Bilgileri TFF

Hazırlık maçında cem'den 5 gol yedi. mahalle arkadaşımdır kendisi. Sen bence daha fazla kasma kendini.

ben o kartal maçını tıbunden ızledım 7-2 bitti ve hazırlık maçı degıldı resmı maçtı a2 liginde bilgisiz adam. o yıl anıl dilaverde 2 kere ayrı ayrı hattrıck yaptı yanlı konusma herturlu bozarım.tum a2 maçlarını ızledım ben bugune kadar olan

Ama Servet´in faulü de insanlik disi bir fauldü. Gördün mü bilmiyorum. Resmen elini ayagini kirmaya dalmis Servet. Arkasini dönüp gidiyor, yanina bile gitmiyor Cem yerde kivranirken.

ilk önce kimin yaptığı önemli. videoya göre cem yapıyo gibi. eğer bir adam benimle ilk oyundaki gibi mücahaleye girmişse bir dahaki oyunlarda benden korksun. Hele ki bu 17-18 yaşında biriyse.

Cem resmen Servet'e takmış. Öyle şey mi olur.

Benim bu olaya bakışımı söyleyeyim abi. Servet çok sinirlenmiş vurmuş. Cem Servet'i sinirlendirmiş. Ben Cem'i çok hatalı buluyorum. Üstüne üstlük twitter falan. Bence Ceö gitmek için yol yapıyor kendine

Cem oynasa da görsek.Stancu 'dan yararlı olacağı kesin.

Diyorum ya abi bazı insanlar tartışmaya bile değmiyor. Adam düz mantık "iyide madem neden a takıma çıkarılmıyor" eee kötü madem neden paf takımda duruyor ? bu tamamen takımın durumuyla alakalı, senin takımın iyiyse illaki paf takımındanda arada sırada çıkarır oynatırsın. ama kötüyse gene, ilk kötü sonuçta taraftar neden baros varken o varken bu varken, cem oynuyor veya anıl oynuyor demesin diye gençlerin önüde kapanıyor, bunu emre çolakta gördük. ama geldiğimiz şu noktada, tam Cem'in denenmesi gereken haftalarda gene saçma sapan olaylar çıkarıp hiç yoktan adamların önünü tıkayabiliyoruz :)

Adam gidip özür dilemiş üstüne hakaret yemiş,dayak yemiş. :o

Servet 30 yaşına gelmiş kocaman adam büyüklük gösterip affetmesi gerekirdi.Yaşı da geçtim yüz kızartıcı birşey olmadıktan sonra senden özür dileyeni affetmek gerekir.

İnsanlar şöyle oldu zannediyo herhalde

-Servet abi dün eşşeklik ettim abi. Beni affet.

Defol lan burdan ŞAAAAKKK

:D Sen senden özür dilemeye gelen adama vurur musun. Vurmassın dimi. Peki Servet neden vurur. Ben sana söyliyim neden vurduğunu düşünüyosun. Galatasaray 13. sırada ya ondan.

Olay tatliya fln baglanmasin, bu Servet'in ne dokunulmazligi varmis arkadas. Tartismadigi küfür etmedigi adam kalmadi su son 3 senedir, hiç uyari flnda vermiyorlar. Yarin çikip Tugay'i dövse madalya verecekler anasina satim. ultraYalakada uysun daha, Ardaya etmediginiz küfür protesto kalmadi birkezde Servet için edin lan dogmamis çoçugumu kesecem serefsizim

B_7c4768143971be8d53b11b0dd3b626f5.jpg

Olayı bağlamışlar.

edit;

B_f24146cd64cf5eed7b490d1b1b890756.jpg

"boş beleş goller" "insan değildide bu akadar teknık dırektor neden almadı kadroya onu

Bu Tartışma burda bitmeliydi aslında ;)

ben o kartal maçını tıbunden ızledım 7-2 bitti ve hazırlık maçı degıldı resmı maçtı a2 liginde bilgisiz adam. o yıl anıl dilaverde 2 kere ayrı ayrı hattrıck yaptı yanlı konusma herturlu bozarım.tum a2 maçlarını ızledım ben bugune kadar olan

Okadar sazansınki 5 gol attığı maçı izleyipte adamı kötüyebiliyorsun :) servet sempatizanısın heralde 2 senedir takıma ihanet eden istemediği t.direktöre istediğini söyleyen adamın karşısında olan en önemlisi 12 yıldır alt yapıda olan içimizden gelen adamı kötüleyebiliyosun.

Takım içinde olur böyle şeyler.Bu sene birbiriyle kavga etmeyen kaldı mı?

Arkadaşlar Gerek Yok Birbirinizi Kırmaya Sakin Sakin Yorumumuzu Yapalım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt