Cem Uzan Başakşehir'in 2. Golünden Sonra Böyle Tepki Gösterdi

Neyin kafasını yaşıyorsun hayır yani söylediklerinin doğru olmadığı o kadar netki sana burda kendi yaşamımı ifşa mı edicem ?

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne alakası var , muhabbet ediyoruz, ayrıca neden sinirleniyorsun, boş adamsın vs diyerek hakaret ediyorsun benim sana karşı üslubum böyle değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne alakası var , muhabbet ediyoruz, ayrıca neden sinirleniyorsun, boş adamsın vs diyerek hakaret ediyorsun benim sana karşı üslubum böyle değil.

Seviyeyi yeni şafak gibi saçma sapan hayat ve yaşam tarzıma o kadar aykırı gruplara getirmen biraz saçma olmadı mı ? Muhabbet edelimde böyle mi edelim ?

Seviyeyi yeni şafak gibi saçma sapan hayat ve yaşam tarzıma o kadar aykırı gruplara getirmen bira saçma olmadı mı ? Muhabbet edelimde böyle mi edelim ?

Eee birbirimizi tanımadan nasıl konuşacağız , basit bir soru sordum olayı kendimizi ifşamı edelime getirdin. :)

Eee birbirimizi tanımadan nasıl konuşacağız , basit bir soru sordum olayı kendimizi ifşamı edelime getirdin. :)

Tamam da şimdi bu adamı eleştirince beni yaftalıyorsun ben eleştirirken hangi görüşten olduğumu söylemek zorunda değilim.

Tamam da şimdi bu adamı eleştirince beni yaftalıyorsun ben eleştirirken hangi görüşten olduğumu söylemek zorunda değilim.

Bence de değilsin , en başta görüşümü söylemek istemiyorum desen ben ne diyecektim sana illa söyle diyecek halim yok kaldı ki zaten merak ettiğim de yok kısacası banane, boş adamsın vs diyince buraya kadar geldik ;)

Bence de değilsin , en başta görüşümü söylemek istemiyorum desen ben ne diyecektim sana illa söyle diyecek halim yok kaldı ki zaten merak ettiğim de yok kısacası banane, boş adamsın vs diyince buraya kadar geldik ;)

Merak ediyorsan görüşümü direkt olarak pm at sor seve seve cevap veririm ama bana mesaj tarzın ortada Zamancı Yeni Şafak falan hoş olmadı. Kusura bakma kırdıysam ama bu tarzda kimseyle konuşma bence

Merak ediyorsan görüşümü direkt olarak pm at sor seve seve cevap veririm ama bana mesaj tarzın ortada Zamancı Yeni Şafak falan hoş olmadı. Kusura bakma kırdıysam ama bu tarzda kimseyle konuşma bence

Dediğim gibi merak etmiyorum zaten bir insan böyle bir şeyi neden merak etsin ki? Ben takılmıştım sana , önemli değil kırılmadım, ben dikkat ederim ama sen de dikkat et hemen cephe alma karşındakine ;)

56eaab282dcfd.jpg

ah ulan bi gelse varya 10 yıl lige ambargo koyarız en az ve avrupada çok sağlam yerlere geliriz acayip hırslı bir adam

Geri
Üst Alt