Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cem Uzan Başakşehir'in 2. Golünden Sonra Böyle Tepki Gösterdi
Seviyeyi yeni şafak gibi saçma sapan hayat ve yaşam tarzıma o kadar aykırı gruplara getirmen biraz saçma olmadı mı ? Muhabbet edelimde böyle mi edelim ?
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seviyeyi yeni şafak gibi saçma sapan hayat ve yaşam tarzıma o kadar aykırı gruplara getirmen bira saçma olmadı mı ? Muhabbet edelimde böyle mi edelim ?
Bence de değilsin , en başta görüşümü söylemek istemiyorum desen ben ne diyecektim sana illa söyle diyecek halim yok kaldı ki zaten merak ettiğim de yok kısacası banane, boş adamsın vs diyince buraya kadar geldik
Bence de değilsin , en başta görüşümü söylemek istemiyorum desen ben ne diyecektim sana illa söyle diyecek halim yok kaldı ki zaten merak ettiğim de yok kısacası banane, boş adamsın vs diyince buraya kadar geldik
Merak ediyorsan görüşümü direkt olarak pm at sor seve seve cevap veririm ama bana mesaj tarzın ortada Zamancı Yeni Şafak falan hoş olmadı. Kusura bakma kırdıysam ama bu tarzda kimseyle konuşma bence
Merak ediyorsan görüşümü direkt olarak pm at sor seve seve cevap veririm ama bana mesaj tarzın ortada Zamancı Yeni Şafak falan hoş olmadı. Kusura bakma kırdıysam ama bu tarzda kimseyle konuşma bence
Dediğim gibi merak etmiyorum zaten bir insan böyle bir şeyi neden merak etsin ki? Ben takılmıştım sana , önemli değil kırılmadım, ben dikkat ederim ama sen de dikkat et hemen cephe alma karşındakine
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.