cem uzan

adamsın adam,bekliyoruz başkanım dönecegin günü

koç ve sabancıya sizin paranız benim bir şiketimi almaya bile yetmez demiş..zenginin kralı başkanım,sen haketmedin bunları.ferit şahenkte bulmak üzere belasını.

Allah büyük.

25 Haziran gunu Turkiye'ye donebilir

Boyle olursa yazin Jardelvari bir transfer hediye edecektir camiasina
zamanında koç ve sabancıya benim tek bir şirketimi almaya bile paranız yetmez demiş.bunu boşver,2007 seçimi konusması var,muazzam.bazı seyleri o zamandan bilmiş.çok degerli bi insan.paradan önce çok zeki,ileri görüşlü,avrupai bi adam.Galatasaraydan ve Galatasaraylılardan da ayırdılar cem uzanı.net.

bbc röportaj yapmış kısa görüntüsünü izledim. Rahmi değinmiş bana da öyle gelmişti, mimikleri filan çok abartılı konuşması tedirgin edici eski cool tavrı yok. Adamın dediği aynen şu "Yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattı." Bir insan bunu herkesin duyacağı şekilde söyleyebiliyorsa bu ciddi bir aşama demektir. Ben hiç kimseden böyle bir cümle duymadım bu güne kadar. Bu cümlesi çok hoşuma gitti.
o yayındaki kamera çok kötü.bildiğin amatörce bi çekim.seni beni o kadar yakından ve alakasız cekseler zebaniye benzeriz.ali koçu tek gözüyle duman eder cem başkanım

Yediler bunu mağlum kesim tarafından. El konulmuş milyar dollarlar kimlerin cebine girdi kimlerin.

Bu son verdiği röportaj bu arada. baya çökmüş .

kamera açısı inanılmaz kötü abi,adam hala cok yakısıklı.röportaj yapan da gerizekalı bi tip.cem uzan hala cok zengin.fransada lüks bi hayatı var. eminim gizli büyük bi parası da vardır.böyle bi zeka,gerekeni yapmıstır.davaların hepsini de kaybetmedi ayrıca.2,3 tanesinde haklı bulunur ve ordan hatırı sayılır para girer uzan ailesine.
aydına dogana bedduası tuttu,ferit şahenkte bitmek üzere.
cem uzan haklı bayramı yaşar 1-2 seneye.haritası da çok güzel ve umut verici bu arada : )

Fazla mi kokain cekiyor nedir bunun durumu anlamadim.

Gazeteyle 90 li yillarin sonunda pringles dagitmis adam.

pro's dont fake

Ben inanmiyorum Galatasaraya bir faydasi olacagini, ne zaman baskan adayi veya baskan olur ozaman birseyler yapar ama oda imkansiz gibi duruyor.

Adam Amerikayı dolandırmış adam. Bu yüzden saygı bile duyulabilir.

Eskinin kocaman devi bugünün bebek telsiz üreticisi motorola bu haldeyse sebebi cem uzandır :asd:

Geri
Üst Alt