Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
secimlerden hemen sonra diyorsun heralde ama erdogan ve akp alacak yine yani bosuna umutlanmaya gerek yok.
Doner demedim donebilir dedim
Oyle bir ihtimal mevcut
Neyse bakalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
secimlerden hemen sonra diyorsun heralde ama erdogan ve akp alacak yine yani bosuna umutlanmaya gerek yok.
Doner demedim donebilir dedim
Oyle bir ihtimal mevcut
Neyse bakalim
zamanında koç ve sabancıya benim tek bir şirketimi almaya bile paranız yetmez demiş.bunu boşver,2007 seçimi konusması var,muazzam.bazı seyleri o zamandan bilmiş.çok degerli bi insan.paradan önce çok zeki,ileri görüşlü,avrupai bi adam.Galatasaraydan ve Galatasaraylılardan da ayırdılar cem uzanı.net.25 Haziran gunu Turkiye'ye donebilir
Boyle olursa yazin Jardelvari bir transfer hediye edecektir camiasina
o yayındaki kamera çok kötü.bildiğin amatörce bi çekim.seni beni o kadar yakından ve alakasız cekseler zebaniye benzeriz.ali koçu tek gözüyle duman eder cem başkanımbbc röportaj yapmış kısa görüntüsünü izledim. Rahmi değinmiş bana da öyle gelmişti, mimikleri filan çok abartılı konuşması tedirgin edici eski cool tavrı yok. Adamın dediği aynen şu "Yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattı." Bir insan bunu herkesin duyacağı şekilde söyleyebiliyorsa bu ciddi bir aşama demektir. Ben hiç kimseden böyle bir cümle duymadım bu güne kadar. Bu cümlesi çok hoşuma gitti.
Başkaları gibi kendi vatandaşını değil de vatandaşının cebine el atan hırsızlara kök söktüren memleketin yetiştirdiği yiğit vatan evlatlarından.
Yediler bunu mağlum kesim tarafından. El konulmuş milyar dollarlar kimlerin cebine girdi kimlerin.
Bu son verdiği röportaj bu arada. baya çökmüş .
Kaynakankarayla anlaşıp dönecekmiş.şükürler olsun
Nerede yazıyor?ankarayla anlaşıp dönecekmiş.şükürler olsun