- 23 Aralık 2008
- 59.955
- 57.470
- 4.858
kulübü dolandırıcılardan uzak tutalım bence
Uyarınızı notlarıma aldım Şükrü bey.. Bunun için elimden geleni yapacağım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kulübü dolandırıcılardan uzak tutalım bence
Uyarınızı notlarıma aldım Şükrü bey.. Bunun için elimden geleni yapacağım![]()
Propaganda derken biraz daha acarmisin? Harbi harbi propaganda mi yoksa abartili olarak mi soyledin?Temmuz 2002'de kurduğu Genç Parti'yle sadece 4 ayda yaptığı propaganda sonucunda % 7.25 oy toplamıştı. Kayıtlara geçsin, böyle bir siyasi başarı kolay kolay elde edilmez.
Propaganda derken biraz daha acarmisin? Harbi harbi propaganda mi yoksa abartili olarak mi soyledin?
Yediler bunu mağlum kesim tarafından. El konulmuş milyar dollarlar kimlerin cebine girdi kimlerin.
Bu son verdiği röportaj bu arada. baya çökmüş .
Piskoliji biraz bozuk ama kafayı yememiş henüzYediler bunu mağlum kesim tarafından. El konulmuş milyar dollarlar kimlerin cebine girdi kimlerin.
Bu son verdiği röportaj bu arada. baya çökmüş .
Cokmus bende izledim bunu kafayi yemis gibi bir hali yokmu sizcede?
Baya bozuk. Saglikli gormedim ve cok uzuldum...Piskoliji biraz bozuk ama kafayı yememiş henüz
Orada Konuşulan konuların etkisi etkili Bir durum tabiki.
Merak etme. Fransa'da hayatı çok iyi ve keyifli.Baya bozuk. Saglikli gormedim ve cok uzuldum...Piskoliji biraz bozuk ama kafayı yememiş henüz
Orada Konuşulan konuların etkisi etkili Bir durum tabiki.
Donemez.25 Haziran gunu Turkiye'ye donebilir
Boyle olursa yazin Jardelvari bir transfer hediye edecektir camiasina
Donemez.
secimlerden hemen sonra diyorsun heralde ama erdogan ve akp alacak yine yani bosuna umutlanmaya gerek yok.Neden?