cem uzan

Severim Uzani fakat bu herif yavasdan kafayi siyirmaya mi basladi bana oyle mi geliyo?

Temmuz 2002'de kurduğu Genç Parti'yle sadece 4 ayda yaptığı propaganda sonucunda % 7.25 oy toplamıştı. Kayıtlara geçsin, böyle bir siyasi başarı kolay kolay elde edilmez.

Temmuz 2002'de kurduğu Genç Parti'yle sadece 4 ayda yaptığı propaganda sonucunda % 7.25 oy toplamıştı. Kayıtlara geçsin, böyle bir siyasi başarı kolay kolay elde edilmez.
Propaganda derken biraz daha acarmisin? Harbi harbi propaganda mi yoksa abartili olarak mi soyledin?

Eskiden olsa ne hoş konuşmuş derdim adam bildiğin kemal sunal ın filmindeki zübükzade ?

Yediler bunu mağlum kesim tarafından. El konulmuş milyar dollarlar kimlerin cebine girdi kimlerin.

Bu son verdiği röportaj bu arada. baya çökmüş .

bbc röportaj yapmış kısa görüntüsünü izledim. Rahmi değinmiş bana da öyle gelmişti, mimikleri filan çok abartılı konuşması tedirgin edici eski cool tavrı yok. Adamın dediği aynen şu "Yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattı." Bir insan bunu herkesin duyacağı şekilde söyleyebiliyorsa bu ciddi bir aşama demektir. Ben hiç kimseden böyle bir cümle duymadım bu güne kadar. Bu cümlesi çok hoşuma gitti.

Bunun elinde çoğu ünlü kişinin görüntüleri varmış diyorlar:cigara:

Propaganda derken biraz daha acarmisin? Harbi harbi propaganda mi yoksa abartili olarak mi soyledin?

Gayet ciddiyim. :) Böyle bir seçim başarısı kuşkusuz kolay kolay görülmemiştir. Baktılar bu gidişle adam iktidar olacak, başını yediler. Uzan'ın da hataları var tabi. Çok sert bir muhalefet gösterdi zamanında.

25 Haziran gunu Turkiye'ye donebilir

Boyle olursa yazin Jardelvari bir transfer hediye edecektir camiasina

Geri
Üst Alt