Cemal Nalga Konusu | İdari ve Teknik kadro kovuldu

Cevap: Cemal Nalga konusu | İdari ve Teknik kadronun görevine son verildi

Bir de bu işin Uleb boyutu var. Büyük ihtimal bir süre Avrupa Kupalarından men edileceğiz, itibarımız düşecek.

Yani Allah'ın kazmasını iki hazırlık maçında oynatçam diye düştüğümüz durumlara bakar mısın? Bu teknik heyete dava açılmalı,ne gerekiyorsa yapılmalı.. Biz küme düşerken onlar başka takımlara gitmemeli!!!

Galatasaray basketbol şubesinde üç dönemdir sorumlu olarak görev yapan, ancak üstlendiği görevin ağırlığına yakışmayan 'sorumsuz' tavırlarla gündemden düşmeyen Ahmet Dedehayır, kaos yönetimindeki 'istikrarını' korumaya devam ediyor.

Gün geçmiyor ki Dedehayır'ın adı, içinde bolca 'küfür' olan saha içi ve saha dışı olaylarla anılmasın !..

Hemen her sezon gerek rakipleri, gerekse kendi kulübünün erkek ve bayan takımlarının oyuncularına yönelik 'küfür bazlı' agresif tutumuyla tepki toplayan Dedehayır, özellikle derbi maçlarına tesadüf eden bu tutumuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Coachlar direnemedi

Dedehayır'ın sabıkası, coachlara uyguladığı inanılmaz baskı ile de bu sezon ayrı bir boyut kazandı. Sezon başından bu yana kulislerde erkek takımının coachu Murat Özyer'e yönelik yıpratıcı eleştirilerini ve coach arayışlarını sürdüren Dedehayır, Özyer'in, takım lig ikincisiyken görevden alınmasında da başrolü oynadı.

Zaman zaman soyunma odasında 'küfürlü terör estiren' Dedehayır'ın bu tutumu ve kendisi görevdeyken coach arayışlarından iyice rahatsız olan Özyer'in, 'istifa et' çağrısına 'siz kovun' diye yanıt verdiği ve bu şekilde ayrıldığı öğrenildi. Ardından bayan takımının coachu Cem Akdağ'ı sert bir dille 'maç kaybetmeyeceksin' tehdidiyle baskı altına alın Dedehayır, Akdağ'ın da, hem de kazandığı Beşiktaş derbisi sonrası istifa etmesine göz yumdu.

SABIKA LİSTESİ

2006/07: Pınar Karşıyaka maçında sahaya inerek hakemlerin üzerine yürüdü, soyunma odasına kadar takip etti, güçlükle engellendi.

2006/07: Beşiktaş Cola Turka maçında gözlemci Altan Kutucu'ya ana avrat küfrederken oğlu da kendisine eşlik etti.

2006/07: İzmir'deki Bayanlar Türkiye Kupası maçında Galatasaray'ın Arı Koleji'ne elenmesini hazmedemeyince, oyunculara ağıza alınmayacak küfürler etti.

2006/07: Fenerbahçe maçı sonunda İbrahim Kutluay’ın kızkardeşine ağır küfürler savurdu. Ardından basın mensuplarına saldırdı.

2007/08: Fenerbahçe ile Caferağa'da oynanan final serisinde seyirciye üst üste birkaç kez orta parmağını işaret ederek provoke etti, Aziz Yıldırım tarafından sert biçimde uyarıldı.

2007/08: Türk Telekom play-off maçı sonrası rakip soyunma odasına gidip, oyunculara ve teknik ekibe ağıza alınmayacak küfürler etti.

2007/08: Bayanlar Ligi final serisinde Ayhan Şahenk'te oynanan maç sırası ve sonrasında Fenerbahçeli bayan sporculara ağıza alınmayacak küfürler savurdu.

2008/09: Fenerbahçe derbisinde rakip yönetici Semih Özsoy’un üzerine yürüdü. Maç sonuna doğru kendi takım oyuncularına küfür etti.

Ben olsam erkek basketbol kulübünün kapısına bir süre kilit vururum. Malesef yapılması gereken bu. Dedehayır'ın da gitmesi bayan basketbolunun selameti açısından önemli olacaktır.

Kusura bakma Berk ancak bu olayda gerçekten bir rezillik var ve şahsi fikrimi sorarsan yönetimin gerçekten bırakıp gitmesini isterim. Kendileri ve kulubümüz için en onurlu davranış bu olur diye düşünüyorum.

Ortada gerçekten yüz kızartıcı bir suç, suistimal var.

Benim mesleğimde sorumlusu olduğun bir personel yüz kızartıcı bir suç işlerse, olayla ilgin ya da bilgin olup olmadığına bakılmaksızın senin kellen gider.

En nihayetinde suçlu, yönetemediğin, denetlemediğin, otoriteni kurmadığın için sensindir.

Kimbilir belki ben yanlış düşünüyorum ama böyle düşünüyorum diye ben de mi tahrikçi bir kuş oluyorum ?

dostum ama bu kadarınıda kimse beklmezdi herhalde sonuçta amatör bir takım değiliz biz. Basketbol teknik ve idari kadronun böyle bir gaflet ve ihaneti yapacağını kimse tahmin edemezdi.

hiç yakışmadı bu bize...

Ne ceza alacaksak alalım da bitsin bu eziyet.

Kusura bakma Berk ancak bu olayda gerçekten bir rezillik var ve şahsi fikrimi sorarsan yönetimin gerçekten bırakıp gitmesini isterim. Kendileri ve kulubümüz için en onurlu davranış bu olur diye düşünüyorum.

Ortada gerçekten yüz kızartıcı bir suç, suistimal var.

Benim mesleğimde sorumlusu olduğun bir personel yüz kızartıcı bir suç işlerse, olayla ilgin ya da bilgin olup olmadığına bakılmaksızın senin kellen gider.

En nihayetinde suçlu, yönetemediğin, denetlemediğin, otoriteni kurmadığın için sensindir.

Kimbilir belki ben yanlış düşünüyorum ama böyle düşünüyorum diye ben de mi tahrikçi bir kuş oluyorum ?

Renkdaş ordaki 21. mesaj kısmını iyice okumanı tavsiye ederim neden o arkadasa oyle hitap ettigimi anlarsın... Bu bir!

İkincisi de gorusune saygı duyarım herkesi gorusu ayrıdır, ben de basketboldan yöneticilerin gitmesini istiyorum mesela..

Baskanın bundan haberi varsa o da gitsin..

kısacası HABERİ OLAN herkesin iliskisinin kesilmesi lazım+ basketbolla ilgili herkesin; ha eger basketboldan sorumluysan da haberin yoksa daha beter, adama sorarlar ne iş yapıyorsun sen orda diye...

nasıl bu forumda riijkard'a 5 yıllık güven oyu verdiysek,bu başlık haber olduysa. Dedehayır istifa diye bir konu açılmalı ve herkes imzasını DEDEHAYIR İSTİFA olarak değiştirmelidir yada eklemelidir. kendisi ne kadar yüzsüz olursa olsun medya bunun üstüne giderse elbet çark eder herhalde

22. sahte lisans kullanımı

kullanmaya hakkı olmadığı lisansı kullanarak yarışmalara katılan veya katılmayı temin edenler alt aydan üç yıla kadar yarışmalardan men veya o kadar süre ile hak mahrumiyeti cezası ve 10.000.-ytl sına kadar para cezası verilir.

23. sahtecilik ve federasyonu kandırmak

23.1. lisans veya herhangi bir belge üzerinde değişiklik veya sahtecilik yapan veya

gerçek olmayan evrak düzenleyen ve bunları bilerek kullanan veya kullandıranlar

bir yıldan üç yıla kadar yarışmalardan men veya o kadar süre ile hak mahrumiyeti

cezası ve 10.000.-ytl sına kadar para cezası verilir.

23.2. olayın tekrarı halinde sürekli hak mahrumiyeti cezası verilir. ayrıca bu davranış

içerisinde bulunanlar için cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulur.

23.3. kuruluşun sahtecilik ve kandırma suçlarına katılması halinde‚ olayın durumuna

göre ligden ihraç edilme ve 10.000.ytl sına kadar para cezası verilir.

Ahmet DedeHAYIR!

Cevap: Cemal Nalga Konusu | İdari ve Teknik kadro kovuldu

Şubeyi rezil ettin , kepaze ettin bre Dedehayır.

Defol artık git, yeter küstürdün bizi şubeye.

G.Saray, tüm teknik kadroyu görevden aldı!..

Galatasaray Kulübü, cezalı olan oyuncu Cemal Nalga'yı yurtdışındaki 2 hazırlık maçında 7 numaralı ''Tufan Ersöz'' formasıyla oynatan ve cezasını çekmiş gibi gösteren erkek basketbol takımı teknik ve idari heyetinin görevine son verdi.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, Galatasaray Kulübü Erkek Basketbol Şubesi'nde, yurtdışındaki hazırlık maçlarında spor ahlakı ve Galatasaraylılık ruhuyla taban tabana zıt bir olay meydana geldiği vurgulanarak, şöyle denildi:

''Bir Galatasaray basketbolcusu başka bir kimlikle sahaya sürülmüş ve oynatılmıştır. Kulüpte çalışan bazı profesyonellerin isteği ve izniyle gerçekleştiğini yeni öğrendiğimiz bu olay Galatasaray Kulübü, Galatasaray camiası ve bütün Galatasaraylılar adına büyük bir utançtır. Bizlere bu utancı yaşatanlar adına Galatasaray Kulübü olarak tüm spor kamuoyundan ve Türkiye'den özür diliyoruz.

Tüm camiamızı büyük bir üzüntüye boğan bu olaya neden olan ve Galatasaraylılık'tan nasibini alamamış sorumlu tüm idari ve teknik kadronun kulübümüzle ilişkisi hemen kesilmiştir.''

Yönetim kurulu, bu akşam yaptığı toplantıdan sonra bu kararı alırken, toplantı sonrasında açıklama yapan kulüp ikinci başkanı Mehmet Helvacı, antrenör Okan Çevik, 2 yardımcısı ile takım menajeri Mert Uyguç'un görevine son verildiğini söyledi.

Basın mensuplarının, ''Bu nedenle erkek takımının ligden ihracı söz konusu olabilir mi?'' biçimindeki sorusunu Helvacı, ''Bu hata yapılmıştır ama böyle bir cezayı gerektirecek seviyede birşey değil'' diye yanıtladı.

G.SARAY, TÜM TEKNİK KADROYU GÖREVDEN ALDI!.. | Maraton.com.tr

Cevap: G.saray, tüm teknik kadroyu görevden aldı!..

Okan Çevik e üzüldüm :(

Ne güzel feneri yenip birazcık moralleri düzeltmiştik.Basket heyecanımız da biraz yükselmişti.Ama maalesef bu skandal çıktı piyasaya.Dedehayır'a açık mesaj gönderiyorum.Defolup gitmeyen fenerli olsun diyorum.

Fenerbahce İtiraz Etti Başlığını Okuyorumda Şimdi

Hepimiz Demişiz ki Galibiyetimizi Gölgeliyorlar bunun sonucundada babayı alırlar vs

Şimdi Gölgenin Kralı Düştü Klübün Üstüne.

bu ayıbı bize yaşatanların defolup gitmesini istiyorum...

bizim adımızı böyle olaylara karıştıran kim olursa olsun defolup gitmeli kulüpten...

Galatasaray Turkiye Dir diyorduk gururla

bu kepazelik bizi bu yil susturacak maalesef

Fenerbahce İtiraz Etti Başlığını Okuyorumda Şimdi

Hepimiz Demişiz ki Galibiyetimizi Gölgeliyorlar bunun sonucundada babayı alırlar vs

Şimdi Gölgenin Kralı Düştü Klübün Üstüne.

100 senelik kulübemi gölge düşecek 1-2 kişinin hatası yüzünden. yarım saattir yorumları okuyorumda millet dedebayırdan girmiş adnan polattan çıkmış. adnan polata laf uzatanlara yuh derim. herif bütün işini gücünü bıraktı kulüp için. sakin olmak lazım sağduyulu olmak lazım...

Geri
Üst Alt