Cemal Nalga Konusu | İdari ve Teknik kadro kovuldu

Cevap: Cemal Nalga Konusu | İdari ve Teknik kadro kovuldu

Rezalet, en ağır ceza neyse malesef takımım hakediyor.

Ayrıca her şeyi geçtim bu hareketi yapan oyuncu basketten ömürboyu men cezası almazsa sözleşmesi derhal feshedilmelidir.

Rezalet, en ağır ceza neyse malesef takımım hakediyor.

Ayrıca her şeyi geçtim bu hareketi yapan oyuncu basketten ömürboyu men cezası almazsa sözleşmesi derhal feshedilmelidir.

Yönetim gereğini yaptı ama bu leke böyle temizlenir mi bilmem?

İşin diğer bir kötü tarafı ki yarın öbür gün göreceğiz, bu duruma sevinen bir sürü eski yönetici olacaktır. Bu durumdan nemalanmaya çalışan binlerce leş kargası var Galatasaray'ın içinde. Böyle kötü, böyle çirkin bir durumu seçimde koz olarak kullanacaklardır ve bana göre eğer akıllı strateji göstermezse Adnan Polat bir daha seçilemeyecektir.

Yapılan onca yatırım, atılan onca adım kulübün borçları var adı altında sineye çekilecektir.

Bu öyle büyük, öyle çirkin, öyle kötü bir hatadır ki bir kulübün her anlamda geleceğini etkileyecektir. Sadece basketbol değil, futbol, voleybol, su topu vs. vs. aklımıza ne kadar branş geliyorsa hepsinin geleceğini etkileyecektir.

Yazık olur. Bu saatten sonra cahil, cühela, vizyonsuz liseci takımına şu kulübü emanet edeceğiz gibi görünüyor doğru adım atılmadığı taktirde.

Çok büyük, çok kalıcı hasarları olacaktır.

Ligden çekilmek en doğru davranış olacaktır.

Olaylar yanlış. Sorumlular cezasını çekecek, daha da büyütmeye, kulübü karıştırmaya gerek yok.

Rezil ötesi. Inanamiyorun yahu, nasil böyle bir olay olur?

Bayan takımımızın üstlerinde erkek formasıyla parasız oynarken daha onurlulardı.

Cemal Nalga, DB Skyliners ve Ludwigsburg maçlarından önce Telekom Baskets Bonn maçında da oynamış. Ben, bu oyuncunun cezai durumunun fark edilmesinden dolayı diskalifiye edildiğini duymuştum ama sanırım kazın ayağı öyle değil.

Cemal Nalga, 15 no'lu formasıyla TB Bonn maçında 14 dakika 25 saniye oynamış, takımı adına 5 sayı atmış, 4 ribaund almış ve karşılaşmanın 3. çeyreğinin bitmesine 38.29 kala rakibine yaptığı sert faulden dolayı diskalifiye olmuş!

TB Bonn - Galatasaray maçı istatistiği

Dakika dakika TB Bonn - Galatasaray maçı

Yani cezalı oyuncu, oynamaması gereken maçta oynamış ve yine cezayı gerektirecek bir harekette bulunmuş!

Yuh!

Bu maçtan sonra oynanan DB Skyliners ve Ludwigsburg maçlarında Cemal Nalga'nın Tufan Ersöz'ün 7 numaralı formasıyla oynaması, belli ki bu oyuncuyu hazırlamak isteyen Galatasaray basketbol takımı yönetiminin vurdumduymaz ve kasti bir hareketi. Üstelik her iki takımın koçunun da Türk olması (Murat Didin ve Tolga Öngören), hatır-gönül ilişkileriyle rakip koçlara edilmiş olması muhtemel ricaları, böylelikle Galatasaray basketbol takımı yönetiminin yaptığının kurallara aykırı olduğunun bilincinde olduğu varsayımını güçlendiriyor.

Galatasaray yönetimi üzerine düşeni yapmış, olayda sorumlu bulduğu idarecileri görevden almış. İnşallah bu "sahtekarlık" görevden alınan kişiler düzleminde kalmıştır. Böylece hak eden cezasını bulmuş olacaktır.

Sevgiler...

Bunun bir açıklaması yok. Ve bu iş Galatasaray isminden uzaklaştırılana kadar detaya inilmeli ne gerekiyorsa yapılmalıdır.

Zaten Mehmet Helvacı'da verilecek cezaya razıyız dedi.

Cemal Nalga, 15 no'lu formasıyla TB Bonn maçında 14 dakika 25 saniye oynamış, takımı adına 5 sayı atmış, 4 ribaund almış ve karşılaşmanın 38. dakika 29. saniyesinde, rakibine yaptığı sert faulden dolayı diskalifiye olmuş!

Yuh bu kadar degil?

Ciddimisin Volkan abi?

Cemal gönderilmiyormu takımdan ??

Kusura bakma Aydan Siyavuş, kusura bakma Aydan abi..

Biz Galatasarayımızı el üstünde tutarken bazı kendini bilmezlerin adımıza leke sürmesi

Utandım Lan

yazık...

Cemal'in ceza almasi sacma olur. Sonucta Tufan'i dovup depoya kilitleyip formasini giyerek maca cikmadi ya. Ona o formayi giydirip sahaya cikaranlar ceza almali, Cemal degil.

Basketbolun yenilmez armadası ünvanlı Galatasaray'ın düştüğü hale bakar mısınız?

Resmen utanç verici, yapılan açıklamaların hepsi de çok acıklı

Dedehayır bu kadar rezilliğin üstüne hala Galatasaray bünyesinde barınabiliyorsa bunun tek sebebi Liseli olması ve Liseliler tarafından kollanmasıdır. Ne geliyorsa bu Liseliler yüzünden geliyor bu takımın başına. Galatasaray küçük olsun, bizim olsun derdindeler. Ama Galatasaray artık dünya takımı oldu, sizin küçük oyunlarınızla teslim alabileceğiniz bir klüp değil. O ancak 80lerde olur.

Dedehayır bu kadar rezilliğin üstüne hala Galatasaray bünyesinde barınabiliyorsa bunun tek sebebi Liseli olması ve Liseliler tarafından kollanmasıdır. Ne geliyorsa bu Liseliler yüzünden geliyor bu takımın başına. Galatasaray küçük olsun, bizim olsun derdindeler. Ama Galatasaray artık dünya takımı oldu, sizin küçük oyunlarınızla teslim alabileceğiniz bir klüp değil. O ancak 80lerde olur.

Dedehayır liseli değil Alman Lisesi mezunudur.Ama bu istifa etmemesi için bir neden değildir tabiki...

Geri
Üst Alt