Cemal Nalga Konusu | İdari ve Teknik kadro kovuldu

Cevap: Cemal Nalga Konusu | İdari ve Teknik kadro kovuldu

Erkek subesinden Yigit Sardan sorumlu gibi bir laf cikmamis miydi?

O halde onun istifa etmesi gerekmez mi?

Açıkcası ben ondan da suç bulamıyorum.Çünkü hem bayan hem de erkek subeleri dedehayır'a bağlıydı ama maçlarda dedehayır'a yapılan tepkiler nedeniyle erkek basketbol Yiğit Şardan'a verildi.Ama yine bütün işler Dedehayır'da.Şardan mali işlerlerden sorumlu ve sürekli proje üretiyor bu zaman diliminde hazırlık maçında kim oynamış oynamamış haberi bile yoktur.Dedehayır yüzünden Şardan gibi biri harcanmamalı...

Zaten sucu bile olmasa Dedehayır'ın dün ekranlarda bir sürü kişi üzülürken gülerken gördükten sonra değil yönetimde Galatasaraylılıkla ilişkisi kesilmeli.

Açıkcası ben ondan da suç bulamıyorum.Çünkü hem bayan hem de erkek subeleri dedehayır'a bağlıydı ama maçlarda dedehayır'a yapılan tepkiler nedeniyle erkek basketbol Yiğit Şardan'a verildi.Ama yine bütün işler Dedehayır'da.Şardan mali işlerlerden sorumlu ve sürekli proje üretiyor bu zaman diliminde hazırlık maçında kim oynamış oynamamış haberi bile yoktur.Dedehayır yüzünden Şardan gibi biri harcanmamalı...

Zaten sucu bile olmasa Dedehayır'ın dün ekranlarda bir sürü kişi üzülürken gülerken gördükten sonra değil yönetimde Galatasaraylılıkla ilişkisi kesilmeli.

:tiphat:

Bunlari bilmiyordum.

Zaten uzun zamandir Dedehayir'a tepki var. Basketbol subesinin (artik akibeti ne olacaksa) Ulker prangalarindan kurtulup profesyoneller yonetiminde yeniden yapilandirilmasi gerekli. Bir bakima iyi oldu bu olay. Kor topal, bilincsizce ilerliyordu basketbol subemiz. En azindan yenilik icin firsat dogmus oldu.

Dedehayır liseli değil Alman Lisesi mezunudur.Ama bu istifa etmemesi için bir neden değildir tabiki...

Alman Lisesi mezunu olduğunu bilmiyordum. Ama Alman Lisesi mezunu olması bizim Liseliler tarafından kollanıldığı ve Liseli kontenjanından yönetime girdiğini değiştirmiyor.

Sürekli söylüyorum bu olaylarda Galatasaray yönetimide aldatılmıştır. 3-4 kişi tarafından hemde.

:tiphat:

Bunlari bilmiyordum.

Zaten uzun zamandir Dedehayir'a tepki var. Basketbol subesinin (artik akibeti ne olacaksa) Ulker prangalarindan kurtulup profesyoneller yonetiminde yeniden yapilandirilmasi gerekli. Bir bakima iyi oldu bu olay. Kor topal, bilincsizce ilerliyordu basketbol subemiz. En azindan yenilik icin firsat dogmus oldu.

Su an yönetimin yapacağı şey ligden çekilmesi. Bu esnada da altyapıdan oyuncular monte edilir ve genç bir kadro kurarız. Yani anlamadığım hangi akla hizmet oynatırsın adamı hazırlık maç alt tarafı ya onu geçtim biz 10 sene SS da yeniliriz hiç birşey olmuyor 2 gün üzülüp sonra önümüzdeki maçlara bakıyoruz.Baskette yenilsek ne olur sanki??

Bu olayı nerden tutsam elimde kalıyor .Okan Çevik Galatasaray Lisesi mezunu Galatasaray kültüründen haberdar herkes yaparken o'nun dur demesi lazım gerekir.Cemal Ve Tufan gözümde en az sucludurlar itiraz etseler ne olacak ki dedehayır hayırdan anlar mı ?

Ahmet Kaya'nın şarkısında ki gibi nerden baksan Tutarsızlık,nerden baksan ahmakça...

Gerçekten Rezalet. Sorumlularını şiddetle kınıyorum. Her zaman, her fırsatta "Galatasaray Türkiye'dir" diyoruz. Ama bu karizmamıza hiç yakışmadı. Gerçekten utanç verici. Kurallar küme düşürülsün diyorsa düşürülecektir!

Şunu söylemek isterim ki: Galatasaray yok pahasına basketbol tarihimizin en büyük skandallarından birisine imza attı. En ağır şekilde cezalandırmalılar. Yalnız federasyonun işi burda daha kolay olacak . Çünkü ceza verecekleri takım Fenerbahçe değil.

Bu tamamen belgede sahtecilik yapmaktır. Bunca yıllık bir klübün bu kadar amatörce bir hata yapması asla kabullenemez! bu işin taraftarlık yanı yok, önce insan sonra taraftarız, böyle bir saygısızlığı ve sportmenliğe aykırı hareketi tasvip edemeyiz.

ileride bir çocuğum olduğunda ona taraftarı olduğumuz kulübün değerlerini anlatabilmeliyim. Taraftarlık açısından, gelecek ancak böyle güzel olacak. Ama önce buna kendim inanmalıyım. Bizi ise sizin eyleminiz ve söyleminiz inandıracak. Bunu elimizden almayın. Galatasaray'ın değerlerini münferit de olsa hatalar çukurunda çamura bulamayın.

"Ben Sporcunun zeki, çevik ve Ahlaklısını severim"

M. K . Atatürk!

Gazetelerde çıkan son haberlere göre Adnan Polat sahiplenmiş ve istifasını isteyen Helvacı'ya ancak beraber gideriz demiş...

Eğer durum böyleyse başkanın tutumu yanlış, adı üzerinde bir şeyden "sorumlu" isen sonuçlarına katlanmalısın

Ama madem başkan böyle bir tasarrufta bulunmıuş, bunu jest olarak kabul etmeli ve tereddüt etmeden istifa etmelidir...

yahu hazırlık maçında adamı oynatsan nolcak oynatmasan nolcak... niye oynatırsın? sonra niye özel belge hazırlarsın? yuh sadece... gereksiz yere GS'ye yapılmış bir ayıptır. basketbol şubesinde bu işi hakkında bilgisi olan masör bile olsa gitmeli baştan kurulmalı.. bunlardan basketçi değil çöpçü olmaz afedersiniz... bu kadar büyük camia'nın böyle adamlara 2. branşını emanet etmesini aklım almıyor..

Gazetelerde çıkan son haberlere göre Adnan Polat sahiplenmiş ve istifasını isteyen Helvacı'ya ancak beraber gideriz demiş...

Eğer durum böyleyse başkanın tutumu yanlış, adı üzerinde bir şeyden "sorumlu" isen sonuçlarına katlanmalısın

Ama madem başkan böyle bir tasarrufta bulunmıuş, bunu jest olarak kabul etmeli ve tereddüt etmeden istifa etmelidir...

Helvacı neden istifası sunmuş O'nun tasarrufunda olan bir konu değil ki bu .O Kulubun hukuki işlerine bakıyor spor subelerine değil.

Yönetimden su an istifası beklenen DEDEHAYIR o'nu göndermezlerse zaten Martta ki Kongrede herkes gider.Su an yönetiminin istifa etmesi gibi sacma bir işe girmemesi gerekir zaten, daha beter kaos'a sürükleniriz..

Helvacı neden istifası sunmuş O'nun tasarrufunda olan bir konu değil ki bu .O Kulubun hukuki işlerine bakıyor spor subelerine değil.

Yönetimden su an istifası beklenen DEDEHAYIR o'nu göndermezlerse zaten Martta ki Kongrede herkes gider.Su an yönetiminin istifa etmesi gibi sacma bir işe girmemesi gerekir zaten, daha beter kaos'a sürükleniriz..

Yok Yönetim Kurulu toplantısında Helvacı, Polat’a, “Tamam, profesyoneller gidecek de, yönetimden kimse gönderilmeyecek mi?” diye sorduğu bunun üzerine Polat'ın beraber geldik beraber gideriz dediği yazılıyor... Haber doğruysa Helvacı'nın istifasını istifasını istediği Dedehayır...

Fener maçında Dedahayır'a el salla diye tempo tutanlar şimdi efes maçında yaparlarmı.

Efes maçına çıkacakmıyız..

Yok Yönetim Kurulu toplantısında Helvacı, Polat’a, “Tamam, profesyoneller gidecek de, yönetimden kimse gönderilmeyecek mi?” diye sorduğu bunun üzerine Polat'ın beraber geldik beraber gideriz dediği yazılıyor... Haber doğruysa Helvacı'nın istifasını istifasını istediği Dedehayır...

Bu Dedehayır Polat'ın başına iş acıcak...Ayrıca kendisi zaten biraz Galatasaray'ı düsünseydi coktan istifa ederdi.Koltuk sevdası bu memlekette herşeyin önünü de böyle tıkar işte...

Medya ya gene iş çıktı heryerde karalama kampanyaları.

Geri
Üst Alt