- 26 Kasım 2012
- 185.619
- 258.358
- 5.998
Cevap: Cemal Nalga Konusu | İdari ve Teknik kadro kovuldu
Erkek subesinden Yigit Sardan sorumlu gibi bir laf cikmamis miydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erkek Basketbol subesi Yiğit Şardan'a bağlı
O halde onun istifa etmesi gerekmez mi?
Açıkcası ben ondan da suç bulamıyorum.Çünkü hem bayan hem de erkek subeleri dedehayır'a bağlıydı ama maçlarda dedehayır'a yapılan tepkiler nedeniyle erkek basketbol Yiğit Şardan'a verildi.Ama yine bütün işler Dedehayır'da.Şardan mali işlerlerden sorumlu ve sürekli proje üretiyor bu zaman diliminde hazırlık maçında kim oynamış oynamamış haberi bile yoktur.Dedehayır yüzünden Şardan gibi biri harcanmamalı...
Zaten sucu bile olmasa Dedehayır'ın dün ekranlarda bir sürü kişi üzülürken gülerken gördükten sonra değil yönetimde Galatasaraylılıkla ilişkisi kesilmeli.
Dedehayır liseli değil Alman Lisesi mezunudur.Ama bu istifa etmemesi için bir neden değildir tabiki...
Sürekli söylüyorum bu olaylarda Galatasaray yönetimide aldatılmıştır. 3-4 kişi tarafından hemde.Açıkcası ben ondan da suç bulamıyorum.Çünkü hem bayan hem de erkek subeleri dedehayır'a bağlıydı ama maçlarda dedehayır'a yapılan tepkiler nedeniyle erkek basketbol Yiğit Şardan'a verildi.Ama yine bütün işler Dedehayır'da.Şardan mali işlerlerden sorumlu ve sürekli proje üretiyor bu zaman diliminde hazırlık maçında kim oynamış oynamamış haberi bile yoktur.Dedehayır yüzünden Şardan gibi biri harcanmamalı...
Zaten sucu bile olmasa Dedehayır'ın dün ekranlarda bir sürü kişi üzülürken gülerken gördükten sonra değil yönetimde Galatasaraylılıkla ilişkisi kesilmeli.
:tiphat:
Bunlari bilmiyordum.
Zaten uzun zamandir Dedehayir'a tepki var. Basketbol subesinin (artik akibeti ne olacaksa) Ulker prangalarindan kurtulup profesyoneller yonetiminde yeniden yapilandirilmasi gerekli. Bir bakima iyi oldu bu olay. Kor topal, bilincsizce ilerliyordu basketbol subemiz. En azindan yenilik icin firsat dogmus oldu.
Alman Lisesi mezunu olduğunu bilmiyordum. Ama Alman Lisesi mezunu olması bizim Liseliler tarafından kollanıldığı ve Liseli kontenjanından yönetime girdiğini değiştirmiyor.
Gazetelerde çıkan son haberlere göre Adnan Polat sahiplenmiş ve istifasını isteyen Helvacı'ya ancak beraber gideriz demiş...
Eğer durum böyleyse başkanın tutumu yanlış, adı üzerinde bir şeyden "sorumlu" isen sonuçlarına katlanmalısın
Ama madem başkan böyle bir tasarrufta bulunmıuş, bunu jest olarak kabul etmeli ve tereddüt etmeden istifa etmelidir...
Helvacı neden istifası sunmuş O'nun tasarrufunda olan bir konu değil ki bu .O Kulubun hukuki işlerine bakıyor spor subelerine değil.
Yönetimden su an istifası beklenen DEDEHAYIR o'nu göndermezlerse zaten Martta ki Kongrede herkes gider.Su an yönetiminin istifa etmesi gibi sacma bir işe girmemesi gerekir zaten, daha beter kaos'a sürükleniriz..
Yok Yönetim Kurulu toplantısında Helvacı, Polat’a, “Tamam, profesyoneller gidecek de, yönetimden kimse gönderilmeyecek mi?” diye sorduğu bunun üzerine Polat'ın beraber geldik beraber gideriz dediği yazılıyor... Haber doğruysa Helvacı'nın istifasını istifasını istediği Dedehayır...
Efes maçına çıkacakmıyız..
Medya ya gene iş çıktı heryerde karalama kampanyaları.