Cemal Nalga Konusu | İdari ve Teknik kadro kovuldu

Cevap: Cemal Nalga Konusu | İdari ve Teknik kadro kovuldu

hayır bu hazırlık maçı ya nasıl oynatırsın cezalı adamı sanki ölüm kalım maçı. Bu onları kovmakla bitmez bence. Eyer ligten düşürülürsek maddi açıdan zarara uğruyacağız bu nedenle bu antrönör tayfasından tazminatta kesilmeli.

Bu olay için değil, Futbol dan, Basket'e her spor dalında bu ve benzeri işlerle suçlanıyoruz.

rezaletin danıskası valla. bu olanlar bize hiç yakışmadı. en başta dedehayır ın istifa etmesi lazım.

Adnan Bey sacmalamis, o zaman sen bu olaydan sorumluysan byebye.

Ya yorumlara bakıyorum kendimi zor tutuyorum Adnan Polat niye istifa etsin ya? Adam futboldan kürek sporuna kadar tüm takımın teknik kadrosunamı bakacak.Eminimki haberi yoktu böyle birşeyden.O kadar saçma yorumlarınız varki lütfen kendinize gelin yılmayın! Tamam bir utanç tablosundayız ancak suçu tüm camiaya saçmayın!

Yandaş medyanın oyunlarına gelmeyin arkadaşlar. İstifa istifa onlar x takımın ve yaptıklarını gün yüzüne çıkarsın. Kaldı ki hepsi geçiştirilip x başkan da gülüyorum cevabı veriyor. Zaten seçimler de kulüpler de hareketlilik olur. Biz de de bu olay çıktı.

Ya yorumlara bakıyorum kendimi zor tutuyorum Adnan Polat niye istifa etsin ya? Adam futboldan kürek sporuna kadar tüm takımın teknik kadrosunamı bakacak.Eminimki haberi yoktu böyle birşeyden.O kadar saçma yorumlarınız varki lütfen kendinize gelin yılmayın! Tamam bir utanç tablosundayız ancak suçu tüm camiaya saçmayın!

Bazılarımıza yazarken el freni gerekli nerde durup nerede durmayacağımızı ayarını bilemiyoruz ...

Bu kisilere kulübümüze verdikleri maddi ve manevi zarardan dolayi tazminat davasi acilmali.

Adnan istifaymış.Bak bak bak.Adam her tarafı kontrol etse diktatör dersiniz,herşeye karışıyor dersiniz.Diğer branşları yönetmeleri için şube sorumluları atanmış ama pisliğe bulaşmışlar.Başkan ne yapsın? Sanki başkan biliyordu da engel olmadı.

Adnan Polat bir basın toplantısı düzenlemeli,medya önünde özür dilemeli.Hatta bu işe karışanlar hakkında suç duyurusunu Galatasaray yapmalı...

yine istifa etmiyor yine etmiyor Yeter DEDEHAYIR Yeter!!!!!!!

Isabet olmus.

dedeHAYIR istifa..

Yuh bu kadar degil?

Ciddimisin Volkan abi?

Ciddiyim Yusuf. Mesajımdaki linkler TB Bonn'un sitesinden alınma.

Hadi Cemal Nalga'nın Tufan Ersöz formasıyla oynadığı maçlarda gerçekten oynamadığını varsayalım. Ona rağmen Cemal 5 maçlık cezasını tamamlamamış ki!

Ulan federasyon, ceza veriyorsun madem, cezayı yanlış uygulamalara mahal vermeyecek şekilde ver, sonra da takibini yap. :D

* * *

"Adnan Polat istifa" gibi söylemlerini görüyorum bazı arkadaşların. İstifa ancak, yönetiminiz, başkanınız konudan daha önceden haberdarsa istenebilir. Ben açıkçası Adnan Polat'ın bu konuda bilgisi olduğunu sanmıyorum ama sizin basketboldan sorumlu yöneticiniz kimse, onun haberinin olmamasını düşünemiyorum. Haberi yoksa bile "idareci" sıfatını taşıyan kim varsa, o seviyeden itibaren kulüple ilişiği acilen kesilmelidir. Ki Galatasaray yönetimi bu konuda teknik heyeti göndererek doğru yapmıştır. Umarım yönetici bazında da kelle gider de (sanırım Ahmet Dedehayır), spor kulüplerinin bu tarz sportif olmayan davranışlarda bulunanlara karşı müsamaha göstermeyeceklerini anlar bazı aklıevveller.

Sevgiler...

Adnan Polat neden istifa etsinki suçumumu var,Örneğim bir şirkette çalışan hata yapmışsa yönetim kurulu istifa mı edicek.Tek sorumlu dedehayır.

Defolup gitmeyen fenerli olsun dedik,hala gitmiyorsa sorun var bu şahsiyette.

ulan sanki euroleague maci oynami$ gibi bir ortam yaratilmaya calisiliyor, eee tamam anladik cezaliyken forma giymis cezasini verirsin olur biter; puanmi silersin para cezasi mi veririsin ne verirsen ver , ama hazirlik macinda cezali bir oyuncu oynatildi dye bu kadar yaygaraya gerek yok... nedense bu olay fener macindan sonra ortaya cikiyor.. ister istemez aklima su geliyor hatirlarsaniz yillar ônce azize istifa ediyordu bizim sampiyonluktan sonra, noldu??? istafa etmedi daha dogrusu YEMEDi, gecen sezon besiktas sampiyon oldu ortaya yine azize cikti bu kez mehmet TopUZ olayi patlak verdi eehh derbi'den sonra bôyle bir bit yenigi cikacagi belliydi.. pa$a pa$a cezamizi cekeriz ama hazirlik macinda oynadigi diye koskoca GALATASARAYI KÜME DÜSÜREMEZSINIZ ....SIKIYSA DUSURUN

ulan sanki euroleague maci oynami$ gibi bir ortam yaratilmaya calisiliyor, eee tamam anladik cezaliyken forma giymis cezasini verirsin olur biter; puanmi silersin para cezasi mi veririsin ne verirsen ver , ama hazirlik macinda cezali bir oyuncu oynatildi dye bu kadar yaygaraya gerek yok... nedense bu olay fener macindan sonra ortaya cikiyor.. ister istemez aklima su geliyor hatirlarsaniz yillar ônce azize istifa ediyordu bizim sampiyonluktan sonra, noldu??? istafa etmedi daha dogrusu YEMEDi, gecen sezon besiktas sampiyon oldu ortaya yine azize cikti bu kez mehmet TopUZ olayi patlak verdi eehh derbi'den sonra bôyle bir bit yenigi cikacagi belliydi.. pa$a pa$a cezamizi cekeriz ama hazirlik macinda oynadigi diye koskoca GALATASARAYI KÜME DÜSÜREMEZSINIZ ....SIKIYSA DUSURUN

Beni bu skandalda Fenerbahçe ilgilendirmiyor.Çünkü ortada ciddi anlamda bir suç var ister hazırlık maçı olsun (zaten neden oynandı acaba o hazırlık maçları) ister şampiyonluk maçı 104 yıllık camia böyle bir suçla karşı karşıya. Önemli olan da bu.Biz taraftarlar 3-5 kendini bilmez yuzunden duştüğümüz duruma bak.

Aziz Yıldırım ayrıca böyle birşeyi çıkartmaya neden olduysa teşekkür ederim ben kendi adıma .Çünkü Galatasaray'ın basketbol subesinin kimler tarafından çalıştırıldığını ve ne ali cengiz olayları döndüğü gösterdi.

Bu olay Galatasaray-Fenerbahçe çekişmesi değil.Bu bizim sucumuz.O yuzden anti fenerlilik yapacak durumda yok.

Eğer federasyon Oyak Renaut'un isteğini yerine getirmiş olsaydı zaten , cok önceden patlak verecek bir hadiseydi. Burda Federasyona kızalım bence olayı örtpas etmeye çalıştı diye....

Beni bu skandalda Fenerbahçe ilgilendirmiyor.Çünkü ortada ciddi anlamda bir suç var ister hazırlık maçı olsun (zaten neden oynandı acaba o hazırlık maçları) ister şampiyonluk maçı 104 yıllık camia böyle bir suçla karşı karşıya. Önemli olan da bu.Biz taraftarlar 3-5 kendini bilmez yuzunden duştüğümüz duruma bak.

Aziz Yıldırım ayrıca böyle birşeyi çıkartmaya neden olduysa teşekkür ederim ben kendi adıma .Çünkü Galatasaray'ın basketbol subesinin kimler tarafından çalıştırıldığını ve ne ali cengiz olayları döndüğü gösterdi.

Bu olay Galatasaray-Fenerbahçe çekişmesi değil.Bu bizim sucumuz.O yuzden anti fenerlilik yapacak durumda yok.

Eğer federasyon Oyak Renaud'un isteğini yerine getirmiş olsaydı zaten , cok önceden patlak verecek bir hadiseydi. Burda Federasyona kızalım bence olayı örtpas etmeye çalıştı diye....

Keşke o zaman çıksaydı bu olay piyasaya.Fener galibiyetinden sonra çıkması çok gururumuza dokundu.

Geri
Üst Alt