Cengiz Özyalçın

Hepiniz defolup gidin şu kulüpten.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seneye ligden düsmemek adina mücadele veririz herhalde bu beceriksiz ilerizekalilarla.

Olabilir ama gecen Dursun ve yönetimi UEFA'ya benim önerilerim yönünde savunma yapmadi diyordu Aysal.

Kendi dönemini savunmak için öyle diyecek tabi ki,Aysal da sütten çıkma ak kaşık değil neticede.

Demek istediğim,Dursun sandığımız kadar boş beleş bir adam değil.200-300 milyonluk teminatlara imzasını atan adam,bizim gördüğümüzden çok daha fazlasıdır.Bizim kulübün kendi iç dinamikleri olduğuna inanıyorum.Ben kendimi bildim bileli maksimum şampiyonluk hasretimiz 3 sene oldu.O yüzden çok da karamsar olmaya gerek yok.Avrupa falan abi geçelim bu romantik söylemleri,hiçbir zaman istikrarlı Avrupa başarımız olmadı.Ayrıca çeyrek finaller falan iyi hoş ama somut başarı değil abi,aldığımız UEFA ile Süper Kupa var bir tek işte.Bazen de çok büyük görüyoruz kendimizi.Galatasaray'ın bir Porto,Sevilla olabilecek potansiyeli rahatça var ama ülke dinamikleri buna izin vermez.

konusuyor yine :D

türkiye kupası yarı finalisti rizespor'a gol attık diye seviniyordur yine!!!

Böyle yoluna zor giden herifler yönetiyor bizi. Maçi bile izlememiştir uyumuştur. Gerçi maç tam uykuluktu. dedemize kizamayacagim.:(

Senin Allah belanı versin. Rezil utanmaz herif.

allah kahretsin 5 dakikadır dinliyorum son dakka golleri yemeye alismisiz bunu sırıtırak söylüyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Omurgasız bir adam. Bit yavrusu gibi konuşuyor yine.

Cengiz Özyalçın: ''Seyircinin bu tür bağırmaları klasiktir.''

Geri
Üst Alt