Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.659
- 21.686
- 3.553
"galatasaray'ın puan olarak büyük bir sorunu yok. hoş olmayan bir yerde."
cengiz özyalçın*
Şu ne demek Allah aşkına.
cengiz özyalçın*
Şu ne demek Allah aşkına.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
'real madrid gibi bir kulüpten rodriguez’i aldık. arda barcelona’da oynuyor diye yer yerinden oynuyor.''
''elbette bu illa ki alınacak anlamına gelmiyor. hedef, mayıs'a kadar 2.5 milyon bileklik satmak. zaten 1.5 milyonu geçmişiz.''
''izmit’e gittiğimizde taraftarımız bana ‘van persie’yi al’ diye yazmış. onu yazacağına bir tane bileklik al kardeşim.''
cengiz özyalçın
'real madrid gibi bir kulüpten rodriguez’i aldık. arda barcelona’da oynuyor diye yer yerinden oynuyor.''
''elbette bu illa ki alınacak anlamına gelmiyor. hedef, mayıs'a kadar 2.5 milyon bileklik satmak. zaten 1.5 milyonu geçmişiz.''
''izmit’e gittiğimizde taraftarımız bana ‘van persie’yi al’ diye yazmış. onu yazacağına bir tane bileklik al kardeşim.''
cengiz özyalçın
cengiz özyalçın
Cengiz Özyalçın: "Tüm Galatasaraylılardan özür diliyorum. Bugün takımda 6-7 eksik var ama sırtlarında Galatasaray forması da var."
Cengiz Özyalçın: "Hamit kronik sakat, takımın forveti yok... Ben mi sakatladım Sneijder'i, Hakan'ı milli maçta? Sakatlandılar."