Cengiz Özyalçın

"galatasaray'ın puan olarak büyük bir sorunu yok. hoş olmayan bir yerde."

cengiz özyalçın*

Şu ne demek Allah aşkına.

Akli dengesi yerinde değil.Hastaneye kapatılmalı

Her açıklaması facia lan adamın, bir bunak gibi konuşuyor gerçekten, ne dediğini anlayamıyorum.

Cengiz Özyalçın: “Beşiktaş bizim kardeş kulüp. Fenerbahçe bizim her zaman dostumuz"

Puhahahajaja

Sent from my iPhone using Tapatalk

Agir sacmaliyor, bunamis olabilir bu fosil dedemiz.

'real madrid gibi bir kulüpten rodriguez’i aldık. arda barcelona’da oynuyor diye yer yerinden oynuyor.''

''elbette bu illa ki alınacak anlamına gelmiyor. hedef, mayıs'a kadar 2.5 milyon bileklik satmak. zaten 1.5 milyonu geçmişiz.''

''izmit’e gittiğimizde taraftarımız bana ‘van persie’yi al’ diye yazmış. onu yazacağına bir tane bileklik al kardeşim.''

cengiz özyalçın

bu dede bi susmayi ögrense

'real madrid gibi bir kulüpten rodriguez’i aldık. arda barcelona’da oynuyor diye yer yerinden oynuyor.''

''elbette bu illa ki alınacak anlamına gelmiyor. hedef, mayıs'a kadar 2.5 milyon bileklik satmak. zaten 1.5 milyonu geçmişiz.''

''izmit’e gittiğimizde taraftarımız bana ‘van persie’yi al’ diye yazmış. onu yazacağına bir tane bileklik al kardeşim.''

cengiz özyalçın

Gece gece sülaleme say demiş resmen serefsiz dinazor

cengiz özyalçın

Böyleleri tek bizi buluyor herhalde. Gece gece sol omzumdaki melek yazmaktan bıktı senin yüzünden dede...

cengiz özyalçın

Tam küfürlük böyle konuşmaya giderse dursundan bile daha çok nefret edilen bir tip haline gelebilir.O potansiyel var bu adamlarda

Bir de sormak lazım madem öyle car car konuşuyonda senin milyon eurolar mal varlığı olan fosiller bile almamış.300 kişiden 180 kişiye satabilmişin.Sen ilk önce kendi içindekilere satta ondan sonra taftara çağrıda bulun.

Son düzenleme:
Kafa 1980'de falan kalmış, dedemize güncelleme gerek.

tapatalk

kendini antipatik göstermye bayılıyo bu adam öyle ağlamakla olmuyo ıslak odunmu istersin yoksa yağlı levye mi cengiz ?

Cengiz Özyalçın: "Tüm Galatasaraylılardan özür diliyorum. Bugün takımda 6-7 eksik var ama sırtlarında Galatasaray forması da var."
Cengiz Özyalçın: "Hamit kronik sakat, takımın forveti yok... Ben mi sakatladım Sneijder'i, Hakan'ı milli maçta? Sakatlandılar."

Cengiz Özyalçın: "Tüm Galatasaraylılardan özür diliyorum. Bugün takımda 6-7 eksik var ama sırtlarında Galatasaray forması da var."
Cengiz Özyalçın: "Hamit kronik sakat, takımın forveti yok... Ben mi sakatladım Sneijder'i, Hakan'ı milli maçta? Sakatlandılar."

Takımın forvetini baban mı sattı şuursuz bunak?! Madem satacaktınız, devre arası ayarlasaydınız birini. Pislik herifler sizi.

türk futboluna en çok gol kralı ve ruh hastasını yetiştiren kulübüz resmen

Bu bunak tam dayaklik.

Aslinda Istanbul da yasayan birisi bunu Dursunu ve o beceriksizler ordusu yönetimi dövse iyi olur, en azindan benden hayir duasi cikar o arkadasa.

Ne mal insanlar var. İşte bunlarla bir yaz dönemi daha geçirmek çok yıpratıcı olacak

Haha harbi sıkıntılı bu adam
1 dersin dil surctu
2 yaşlılık dersin
Bu 3. De değil 4. Fasosu
Bu adamların yönettiği kulüpten başarımı gelir.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt